marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei je odprt za pogovore z Vlado Republike Slovenije o varnostnih vprašanjih 5G
07.08.2020

Kitajski Huawei sporoča, da je pripravljen na pogovore z Vlado Republike Slovenije in njihovimi strokovnjaki o varnostnih vprašanjih 5G tehnologije. Huawei slovenski vladi ponuja tudi podpis »no-spy agreement«.

slikaNa Sony Xperio 1 II prihaja podpora za RAW
05.08.2020

Sony je Xperio 1 II najavil kot mobilnik z vrhunsko kamero, v katerega je vgradil Photo Pro način. Le-ta omogoča prilagoditev kar nekaj fotografskih funkcij, žal pa pa ni podpiral RAW posnetkov. To pomanjkljivost pri Sonyu odpravljajo z julijsko nadgradnjo 58.0.A.3.88.

slikaVstopni iPhone 12 še vedno z LCD zaslonom
03.08.2020

Do predstavitve nove serije iPhonov je še dobra dva meseca, zato ni presenetljivo, da se govorice pojavljajo vse pogosteje. Zadnja prihaja s strani DigitalChatStationa, kjer trdijo, da bo zaslon vstopnega iPhona 12 še vedno LCD velikosti 5,4 palca in hkrati enak kot pri sedanjem iPhonu 11, velikost mobilnika pa bo bolj podobna iPhonu SE (2020).

slikaOnePlus Nord ni prestal testa upogljivosti
31.07.2020

Novo predstavljeni OnePlus Nord je cenejša različica modelov OnePlus 8 in 8 Pro, zato so pri podjetju zelo verjetno varčevali pri njegovi izdelavi. Uporablja manj zmogljiv procesor Snapdragon 765G, manjši zaslon in plastičen okvir.

slikaiPhone 12 šele konec oktobra?
29.07.2020

Applova nova generacija mobilnikov iPhone 12 bo na voljo šele konec oktobra oz. na začetku novembra. Vsaj tako v novem poročilu trdijo na japonski strani macotakara.jp.

članki

Na vidiku Nokia 311, nov mobilnik serije 40


23.05.2012
Objavil: Janez Lukan

Kot kaže Nokia še ne bo opustila svoje mobilne podlage Symbian S40, kajti na spletu so se pojavile slike novega modela, s prav tako "posodobljenim" vmesnikom. Tako imenovano Nokio 311 naj bi poganjal najbolj uporabljen OS na svetu, kateri je prisoten že pri stotine miljonih Nokiinih nizkocenovnih telefonih. Očitno se Pri Nokii ne bodo oklepali le platforme Windows phone.

Pricurljanim fotografijam so dodana tudi preprosta navodila za uporabo tega novega vmesnika S40, ki je optimiziran uporabi na dotik. V preprostih navodilih je prikazan vmesnik podoben Nokii N9 in njenimi gestami premikanja po zaslonih. Po slikah je vidno tudi to, da ima Nokia 311 vgrajeno večtočkovno dotikanje (multitouch) in polje za obvestila, kot smo ga vajeni pri Androidu.

Nokia 311 bo verjetno dostopna po nizki ceni, imela pa naj bi 3,2 megatočkovno kamero. Če bo 311 želela zvabiti kupce na svojo stran in konkurirati ostalim dobro znanim OS-om, bo morala imeti zelo nizko prodajno ceno.

Slike povzete po strani mynokiablog.com

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki