geekongadgets.com pojavile prve fotografije nove Lumie 530. Mobilnik je bil opažen v vodniku za nakup WP mobilnika, kjer so prikazovali mobilnike z WP 8.1." />
marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaŠtevilo uporabnikov sistema HarmonyOS preseglo 100 milijonov
22.09.2021

Sredi septembra je Huawei na posebnem dogodku predstavil več novih izdelkov, sočasno pa je podjetje objavilo, da je število uporabnikov, ki je svoje naprave nadgradilo na operacijski sistem HarmonyOS 2, preseglo mejo 100 milijonov.

slikaXiaomi predstavil pametna očala
20.09.2021

Xiaomi je predstavil pametna očala Xiaomi, ki združujejo slikovni sistem in senzorje v običajno obliko očal prek tehnologije MicroLED, to pa omogoča povsem novo uporabniško izkušnjo. S pametnimi očali lahko berete sporočila in opomnike, opravljate klice, krmarite, fotografirate ter prevajate besedilo tik pred vašimi očmi.

slikaSe v EU pripravlja obvezna sedemletna nadgradnja mobilnikov?
17.09.2021

Nemška vlada v EU lobira, da ta od proizvajalcev pametnih telefonov zahteva, da za vse svoje telefone zagotovijo vsaj sedem let varnostnih posodobitev, za isto obdobje pa tudi nadomestne dele. Novico o tem je prvi objaviia nemška tehnološka spletna stran Heise Online.

slikaMediatek vodilni proizvajalec čipov v drugem četrtletju 2021
15.09.2021

Counterpoint Research je objavil četrtletno analizo trga čipov za pametne telefone (SoC), Mediatek pa je v tem časovnem obdobju izšel kot velik zmagovalec. Podjetje je prodalo 43 odstotkov vseh naborov čipov na trgu, kar je več kot drugo uvrščeni Qualcomm in tretji Apple skupaj.

slikaApple je rešil produkcijske težave novih ur Watch Series 7
13.09.2021

Mark Gurman iz Bloomberga je pred kratkim zapisal, da naj bi nova generacija Applove ure Watch 7 imela zamudo, saj so nastale težave s proizvodnjo. Da pa zamuda ne bo tako velika meni analitik Ming-Chi Kuo, ki je dobil informacije, da so pri podjetju proizvodnje težave rešili.

članki

Na spletu so se pojavile slike Lumie 530


30.05.2014
Objavil: Dare Gliha

Najpopularnejši Windows Phone mobilnik dobiva svojega naslednika, saj so se na spletni strani geekongadgets.com pojavile prve fotografije nove Lumie 530. Mobilnik je bil opažen v vodniku za nakup WP mobilnika, kjer so prikazovali mobilnike z WP 8.1.

Uradne specifikacije Lumie 530 še niso znane, glede na razlike na sliki pa se sklepa, da bo mobilnik imel zaslon velikosti 4,3 palca, kar je malenkost več kot uporablja Lumia 520.

Ravno tako na mobilniku ni vidnih fizičnih gumbov za navigiranje po telefonu, kar nakazuje na virtualne tipke na zaslonu, niti ni sprednje kamere. Najbolj zanimivo pa je, da je na mobilniku logo Nokie, saj so iz Microsofta sporočili, da tega imena ne bodo več uporabljali. Tako se sklepa, da bo vsaj še pri Lumii 530 uporabljeno Nokiino ime.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki