marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

slikaAnTuTujevi marčevski grafi kažejo, da Snapdragon 8 Gen 3 premaguje Dimensity 9300
10.04.2024

Primerjalna ocena AnTuTu vsak mesec objavi lestvice, ki nam pokažejo, kateri čipovski nabori so dosegli najboljše rezultate. Marčevska razkrije, da je Snapdragon 8 Gen 3 premagal Dimensity 9300 in prevzel krono AnTuTuja za marec 2024, vendar je pri tem veliko pripomb.

članki

Na slovenski trg prihajajo mobilniki CROSSCALL


24.08.2017
Objavil: Dare Gliha

CROSSCALL, vodilni francoski proizvajalec mobilnih telefonov, prilagojenih aktivnostim na prostem, prihaja na slovenski trg. Uporabnikom z aktivnim življenjskim slogom oziroma višjimi zahtevami glede trpežnosti in odpornosti mobilnih telefonov se bo predstavil z več modeli.

Izmed modelov, ki so na voljo, velja izpostaviti napredni in na vse pripravljen telefon TREKKER-X3 ter model SHARK-X3, ki je eden redkih nepotopljivih telefonov na trgu. Specialist za pametne mobilnike, ki so uporabni vedno in povsod, želi postati referenca na slovenskem trgu, ko gre za mobilne naprave, ki se ne ustrašijo nepredvidljive narave in vremena.

"Izdelki CROSSCALL so všečni, zanje na slovenskem trgu že vlada veliko povpraševanje," pravi Valter Povšič, direktor družbe Vama Trade, ki bo mobilnike uvažal in dodaja: "Danes tako terenski profesionalci, kot ljubitelji aktivnosti iščejo mobilnik, ki bo kos njihovemu življenjskemu slogu, potrebam in izzivom. CROSSCALL je edina blagovna znamka, ki resnično izpolnjuje njihova pričakovanja."

Telefoni za terenske delavce, športnike, popotnike ...

Kot specializiran razvijalec mobilnih tehnologij za aktivnosti na prostem CROSSCALL postavlja uporabnost v središče svoje razvojne strategije. Terenski profesionalci, športniki, pustolovci, popotniki in drugi zahtevni uporabniki, ki želijo, da se tehnologija prilagaja njihovim vsakodnevnim aktivnostim in ne obratno, bodo sedaj našli idealne mobilne telefone zase. Mobilniki CROSSCALL so prilagojeni nepredvidljivemu okolju in razmeram, ki jih sicer mobilni telefoni in elektronika ne marajo. Nadvse odporni in trpežni telefoni CROSSCALL se ne ustrašijo vode, dežja, vetra, prahu, udarcev in ekstremnih temperatur, v zahtevnih pogojih delujejo zelo zanesljivo, odlikuje pa jih tudi nadpovprečno dolgo trajanje avtonomije baterije.

TREKKER-X3

Najnovejši član blagovne znamke CROSSCALL predstavlja njenega paradnega konja in v sebi združuje vse tehnološko znanje, ki ga proizvajalec premore. TREKKER-X3 je za sladko in slano vodo ter prah neprepusten, trpežen (po standardu IP67) in eleganten pametni telefon, ki obljublja nove in edinstvene pustolovščine v naravi. Za razliko od drugih telefonov na trgu premore nabor namenskih senzorjev, ki prepoznajo okolico, vreme, teren itd. S pomočjo nameščene aplikacije X3-SENSORS se lahko uporabnik v vsakem trenutku prepriča, s čim ima opravka.

5-palčni zaslon polne visoke ločljivosti (Full HD) je pred neželenimi vplivi okolice zaščiten s trpežnim steklom GORILLA Glass 4™, telefon pa premore dodatne ojačitve ohišja. Svetel zaslon mobilnika omogoča jasen prikaz slike in omogoča enostavno branje zemljevidov, sledenje GPS-navigaciji in ogled video posnetkov – tudi sredi naravne ujme na prostem. Za zajem akcije okoli uporabnika skrbi kombinacija hrbtne (16 Mpik) in prednje (8 Mpik) kamere. Baterija kapacitete 3500 mAh poskrbi za nadpovprečno avtonomijo delovanja, napredni pomnilnik POWERFLOW z močjo 24W in podporo tehnologiji QUICKCHARGE 3.0 pa poskrbi, da se baterija napolni res hitro in celo brezžično.
Ergonomska oblika vitkega telefona TREKKER-X3 je podrejena funkcionalnosti, telefon v vseh razmerah omogoča dober oprijem. Mobilnik, ki je kos tudi najbolj ekstremnim razmeram, bo zapeljal tudi ljubitelje najnovejših trendov. Priporočena prodajna cena modela TREKKER-X3 znaša 549 evrov.

SHARK-X3

Telefon SHARK-X3 je eden redkih nepotopljivih mobilnih telefonov na trgu in prva izbira profesionalnih pomorščakov ter ljubiteljev vodnih športov. Tako na obali kot na odprtem morju uporabnika spremlja v vsakem vremenu. Zahvaljujoč implementaciji zračnega žepa se telefon SHARK-X3 v primeru padca v vodo vedno dvigne na površje. Vodoodporen in trpežen telefon stane 99,90 evra.

Telefoni za vse razmere

Telefoni CROSSCALL želijo navdušiti tudi slovenske uporabnike. Uporabniki, ki so vedno za akcijo, in vsi tisti, ki želijo nadpovprečno trpežen mobilni telefon, si lahko ogledajo tudi modela TREKKER-M1 CORE in SPIDER X5.

Kup uporabnih dodatkov

Skladno z vsestransko uporabnostjo svojih mobilnih telefonov je proizvajalec CROSSCALL izdelal tudi vrsto uporabnih dodatkov, kot so avtomobilski polnilci, držalo telefona na kolesu, športne slušalke, dodatne zaščite zaslona iz kaljenega stekla, zaščitne folije, etuiji itd.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki