marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung Galaxy Z Fold2 5G že v Sloveniji
21.09.2020

Samsung Galaxy Z Fold2 5G prepogljivi telefon, ki je predstavnik tretje generacije Samsung prepogljivih telefonov, je sedaj na voljo v Sloveniji. Galaxy Z Fold2 5G je na voljo v mistično črni in mistično bronasti barvi po priporočeni maloprodajni ceni 1.999 evrov.

slikaMBILLS omogočil plačevanje prek Fitbit Pay in Garmin Pay
18.09.2020

Pri mladem fintech podjetju MBILLS so lastni plačilni kartici mBills Mastercard, ki so jo kot izdajatelj uporabnikom ponudili letos v juliju, v rekordnem času omogočili plačevanje s pametnimi urami Garmin in Fitbit.

slikaAmeriška carina brani zaseg slušalk OnePlus Buds
16.09.2020

V ponedeljek je po spletu zaokrožila zanimiva vest, da je ameriška carina na letališču JFK zasegla 2000 kosov slušalk OnePlus Buds, saj so ocenili, da gre za ponaredek slušalk Apple Airpods. Čeprav se je sprva zdelo, da gre zgolj za zabavno pomoto, pa se je izkazalo, da carinska služba ni naredila napake.

slikaTSMC kmalu z masovno proizvodnjo čipovja za Apple
14.09.2020

Apple se pripravlja na prehod svojih produktov iz Intlovega na lastno čipovje. MacBooki se bodo s tem pridružili iPhone, iPad in Apple Watch napravam, ki tovrstno rešitev že uporabljajo.

slikaMicrosoft Surface Duo v ZDA že na voljo
11.09.2020

Potrošniki v ZDA imajo na voljo za nakup Microsoftov pogled na prihodnost pametnih mobilnikov, Surface Duo. Nakup lahko opravijo preko njihove spletne strani, že cena osnovne različice pa je precej zasoljena.

članki

Na izimobilu 75% cenejši prenos podatkov


09.10.2012
Objavil: Thomas Bergant

IZI mobil je ponovno znižal ceno paketnega prenosa podatkov in tako svojim uporabnikom omogočil najcenejši prenos podatkov brez naročnine ali paketnega zakupa. S tem IZI mobill širi najugodnejšo predplačniško ponudbo tudi na področje prenosa podatkov GPRS in UMTS, kar je že kar nekaj časa želja njegovih zvestih uporabnikov.

Za vsak prenešeni kB uporabnik odšteje le 0,000067 EUR, ki se obračuna po najugodnejšem obračunskem intervalu – 1 kB. IZI mobil zagotavlja odlično pokritost, saj deluje v Mobitelovem omrežju.

Metka Marinšek, predsednica uprave IZI mobila, je prepričana, da bodo s tem, ko so ponudili najugodnejše pogoje tudi pri prenosu podatkov brez paketnega zakupa, zadovoljili še širši krog uporabnikov, posebej v današnjih zaostrenih gospodarskih razmerah, ko je najpomembnejše, da uporabnik kupuje samo tisto in toliko, kot potrebuje in to po najugodnejši ceni in najvišji kvaliteti.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki