marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaiOS 15 na začetku ni sprejet tako dobro kot iOS 14
15.10.2021

Najnovejši operacijski sistem iOS 15 je v prvih 14 dneh na svoj iPhone naložilo manj uporabnikov, kot jih je to storilo ob predstavitvi iOS 14. Možen razlog je tudi več odkritih napak s strani prvih testnih preizkuševalcev.

slikaSamsung pričakuje prve 3nm čipe v prvem polletju 2022
13.10.2021

Na letnem forumu Samsung Foundry je Choi Si-young govoril o prihodnosti Samsungove proizvodnje čipov in o tem, kaj bo svetovno pomanjkanje pomenilo za prihodnost podjetja. Si-young je povedal več tudi o Samsungovem načrtu za izdelavo 3nm in 2nm čipov.

slikaEvropska komisija preučuje Apple Pay
11.10.2021

Evropska komisija je Applove poslovne prakse pred kratkim postavila pod mikroskop. V začetku tega leta je ugotovila, da je davčna politika Apple App Store v nasprotju s konkurenčno zakonodajo EU, zdaj pa se z regulativnimi ukrepi sooča še Apple Pay.

slikaSamsungov prihajajoči Galaxy S22 naj bi predstavljal več kot polovico proizvodnje
08.10.2021

Samsungova linija Galaxy S22 naj bi bila predstavljena v prvem četrtletju prihodnjega leta. Časnik The Elec sedaj navaja, da Samsung cilja, da bi standardni model Galaxy S22 s 6,1-palčnim zaslonom predstavljal 50 do 60 odstotkov celotne prodaje nove serije S. 6,6-palčni model naj bi predstavljal 20 %, S22 Ultra pa 20 do 30 % prodaje.

slikaZemljevidi Petal prejeli prestižno nagrado Red Dot
06.10.2021

Huawei je sporočil, da je aplikacija Petal Maps po zaslugi inovativnih funkcij in preproste rabe prejela prestižno nemško nagrado Red Dot. Nagrada sovpada s predstavitvijo novih funkcij in nadgradnje uporabniškega vmesnika, kar dodatno izboljša zmogljivosti navigacijske storitve na pametnih napravah Huawei.

članki

Na izi čez mesec


25.08.2016
Objavil: Thomas Bergant

Ponudnik telekomunikacijskih storitev, družba IZI mobil d.d., predstavlja cenovno privlačen paket brez vezave izimesec – z njim boste za nizko ceno zakupili ugoden paket mobilnih storitev, prilagojen vašim potrebam. Ker je poraba mobilnih storitev povsem v vaših rokah, ker je brez vezave in cenovno nadvse ugodna, boste s tem paketom razumno zmanjšali mesečne stroške telefonskih storitev.

Zakaj bi plačevali več, kot dejansko potrebujete in porabite?
Statistični podatki kažejo (vir: izračun narejen po podatkih Statističnega urada RS in poročilih AKOS-a za prvo trimesečje 2016), da je v prvem trimesečju letošnjega leta povprečni uporabnik v Sloveniji porabil manj kot 570 enot mobilnih storitev na mesec (minute pogovorov, poslana SMS sporočila in prenos podatkov za brskanje po spletu). Povprečen mesečni strošek za mobilno telefonijo pa je bil v letu 2015 kar 21 eur na posameznega uporabnika (vir: podatki Mediane za leto 2015). Povprečno plačujemo torej več, kot dejansko porabimo.

Zato so paketi izimesec prava odločitev za tiste, ki želite nadzor nad porabo mobilne telefonije. S paketi izimesec se enostavno vnaprej odločite, koliko želite plačati za mobilno telefonijo. Mesečni strošek je vedno enak, zato vas visok strošek ne more presenetiti. Spremeni se le v primeru, da sami želite porabiti več in izberete večji paket. Paket izimesec S ponuja 1500 enot na mesec, ki jih seveda porabite tako, kot želite vi - po svoje, in sicer za samo 6,9 eur mesečno. Za paket izimesec M z 2000 enotami boste odšteli 8,9 eur, za paket izimesec L s 3000 enotami pa 11,9 eur.

Dejanski potrebi prilagojena ponudba je izi
Da bi bili dobri nameni doseženi, vi pa ne v skrbeh, kakšen telefonski račun vas bo čakal v poštnem nabiralniku, je izimobil pripravil paket izimesec S, ki ponuja 1.500 enot (minute pogovorov, MB prenosa podatkov in sms-jev, ki jih porabite po svoje tekom meseca), cena paketa pa je le 6,9 eur na mesec. Paket je prilagojen uporabnikom, ki več kot takšne količine mobilnih enot sploh ne potrebujejo. Takšen paket je lahko nagrada ali pa motivacija ob vstopu v novo šolsko leto. Cena paketa je nizka, vezave ni, kakovost vseh storitev pa na najvišji možni ravni, saj IZI mobil gostuje v omrežju Telekoma Slovenije. Z nakupom paketa izimesec S boste omejili stroške mobilnih storitev in s takšnim nakupom ne boste občutno obremenjevali družinskega proračuna.

Mobilni račun polnite preko SMS-a, plačujete pa lahko tudi preko bančnega trajnika brez vezave!
Da bo poraba mobilnih storitev izimesec kar najbolj preprosta, lahko svoj ali otrokov mobilni račun polnite preko SMS sporočil in ga plačate kar iz svojega osebnega računa, lahko tudi preko trajnika z zamaknjenim datumom plačila. Vse, kar morate storiti, je, da na spletni strani www.izimobil.si izpolnite obrazec oziroma Pristopnico. Mobilni račun se napolni takoj, ko pošljete SMS sporočilo, plačujete pa vedno za nazaj, enkrat mesečno, direktno z bančnega računa na dan, ki ga izberete sami. Na tak način lahko polnite kadarkoli, 24 ur na dan in kjerkoli (tudi v tujini). Tudi, če sami niste izimobilov uporabnik lahko s SMS sporočilom ali preko trajnika polnite mobilne račune do 6-im uporabnikom izimobila.
Poleg te storitve in ostalih klasičnih načinov polnjenja (z vrednostnim bonom, ki ga lahko kupite praktično povsod: v trgovinah, trafikah, na pošti, na bencinskih servisih), lahko mobilni račun polnite tudi na izimobilovi spletni strani. Vse to brez vezave, in seveda na izi.

Obdržite svojo številko
Enako telefonsko številko obdržite tako, da jo prenesete na izimobil. Prenos številke na paket izimesec je preprost in brezplačen. V prvem mesecu uporabe vam izimobil 3.000 mobilnih enot podari. Več informacij o prenosu najdete na www.izimobil.si ali brezplačni številki 080 88 11.

Komu priporočamo izimesec?
Vsem tistim, ki želite nadzor nad porabo svojih mobilnih storitev. Vsem tistim, ki želite uporabljati mobilne storitve v najbolj kakovostnem omrežju Telekoma Slovenije. Vsem tistim, ki svoje otroke prvič opremljate z mobilnimi telefoni in želite nadzor nad porabo. In predvsem tistim, ki za mobilno telefonijo ne želite plačevati preveč. Veliko mobilnih storitev za majhen denar bo blagodejno vplivalo na vaš mesečni proračun!

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki