marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

članki

Na glasbeni spektakel ITAK Džafest z brezplačnim avtobusom iz BTC-ja


03.06.2009
Objavil: Thomas Bergant

Bliža se 7. junij, ko se bodo ob 18. uri odprla vrata glasbenega spektakla ITAK Džafest. V Ljubljano bodo prispeli The Killersi in z njimi bodo glasbeno prizorišče Hipodrom Stožice preplavili Itakovci in njihovi oboževalci. Zaradi varnosti več deset tisoč obiskovalcev glasbenega spektakla ITAK Džafest bo za območje Hipodroma v Stožicah veljala posebna prometna ureditev.

Težko pričakovani glasbeni spektakel Itak Džafest bo to nedeljo, 7. junija, na Hipodrom Stožice privabil več deset tisoč ljubiteljev sodobne glasbe. Koncertno areno bodo ob 18. uri začeli ogrevati RDYO DJs, ki bodo pred osrednjimi gosti večera z rotacijo svojih DJ-ev nastopili trikrat. Njihovemu prvemu nastopu bo sledila skupina NON, tik pred The Killersi pa bodo zaigrali še ta hip najbolj priljubljeni slovenski rockerji Dan D.

Ker organizatorji želijo za vse udeležence in najbližje stanovalce zagotoviti največjo varnost, bo na območju Stožic veljala posebna prometna ureditev. Parkiranje za vse obiskovalce dogodka bo zato urejeno v parkirni hiši Citypark in na parkiriščih BTC Ljubljana. Od tam bodo od 15. ure dalje s postajališča ŽITO (na Šmartinski cesti pri McDonald's-u) vsakih 20 minut vozili brezplačni avtobusi do Hipodroma v Stožicah. Od 22. ure zvečer pa se bodo lahko obiskovalci koncerta z njimi tudi vrnili s Hipodroma Stožice nazaj do parkirnih mest.

Za vse strastne oboževalce The Killersov pa še ena vesela novica: na dogodku bo mogoče kupiti majice, CD-je in druge promocijske materiale skupine The Killers.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki