marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaFrancozi prvi z nalepko o popravljivosti naprav
02.12.2020

Prejšnji teden so Evropski poslanci glasovali o zakonu, ki bi potrošnikom zagotovil informacijo o popravljivosti naprave, ki jo kupujejo. S tem bi lahko še pred nakupom dobili informacijo o življenjski dobi naprave in njeni popravljivosti.

slikaNT Remote uspešno končana
30.11.2020

Microsoft je sporočil, da je bila letošnja virtualna konferenca NT Remote dobro sprejeta med udeleženci. V dveh dneh se je tako 946 udeležencev pridružilo 76 predavateljem na skupno 119 predavanjih, delavnicah in okroglih mizah, ki so potekali v okviru 6 tehnoloških in 10 poslovnih vsebinskih sklopov. Dogodek pa je podprlo kar 30 partnerjev.

slikaMediatek kupil Intlovo podjetje za upravljanje porabe energije
27.11.2020

Mediatek je sporočil, da je od Intla odkupil podjetje Enpirion, ki skrbi za rešitve upravljanja z energijo. Cena nakupa znaša 85 milijonov dolarjev. To je že drugo podjetje, ki ga je Intel prodal, lani je namreč Apple za milijardo dolarjev odkupil posel modemov za pametne telefone.

slikaApple sklenil poravnavo v aferi "batterygate"
25.11.2020

Apple je poskušal prikrito odpraviti težavo z baterijo na telefonih iPhone izdanih med letoma 2014 in 2016 tako, da jih je upočasnil. Ta poteza je bila hitro odkrita, vse skupaj pa je privedlo celo do skupinske tožbe.

slikaPričela se je Microsoftova NT konferenca, letos v virtualni obliki NT Remote
24.11.2020

Z uvodnim nagovorom Microsoftovega predsednika Brada Smitha se je danes začel osrednji del konference NT Remote, največjega virtualnega poslovno-tehnološkega dogodka v Sloveniji.

članki

Myspace Mobile sedaj na voljo Sprinotvim uporabnikom


10.04.2008
Objavil: Dejan Barbulovič

Myspace in Sprint sta danes oznanila prihod Myspace Mobile na vse Sprit-ove mobilnike, ki podpirajo dostop na splet. Brezplačen dostop do Myspace Mobile imajo vsi Sprint-ovi naročniki podatkovnih paketov in s tem hitro dostopajo do vseh vsebin Myspace-a na mobilnih aparatih.

Myspace omogoča Sprint-ovim uporabnikom tudi dostop do urejanja njihovih Myspace profilov, pregleda in dodajanja prijateljev, objavo blogov in člankov in sprejemanje ter pošiljanje Myspace sporočil.

To oznanilo pa pomeni uraden prihod Myspace Mobile za vse uporabnike mobilnih aparatov, ki omogočajo dostop na splet. Spletna stran se nahaja na naslovu http://m.myspace.com. Nova verzija Myspace Mobile vsebuje zelo bogat grafični design, prav tako pa tudi prenovljen e poštni vmesnik ter veliko drugih novosti.

Sprint-ovi uporabniki pa bodo zelo lahko dostopali do svojega Myspace profila in sicer se bo potrebno v spletnem brskalniku na mobilnem aparatu povezati na sporočanje in izbrati Myspace link in že bodo na svojem profilu.

Sprint-ovi uporabniki bodo tako imeli v razširjenem dostopu sledeče možnosti:

 • Branje, odgovarjanje in sestavljanje elektronske pošte
 • Pregled slikovnih albumov
 • Pregled prijateljev
 • Iskanje prijateljev
 • Objavljanje prispevkov in blogov
 • fotografije
  komentarji
  Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

  Da
  Ne, imam nastavljeno angleščino
  Ne, imam nastavljen drug jezik
  Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
  Ne vem

  obveščanje

  Prijava na elektronske novice:

  e-pošta:

  več članki