marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

slikaAnTuTujevi marčevski grafi kažejo, da Snapdragon 8 Gen 3 premaguje Dimensity 9300
10.04.2024

Primerjalna ocena AnTuTu vsak mesec objavi lestvice, ki nam pokažejo, kateri čipovski nabori so dosegli najboljše rezultate. Marčevska razkrije, da je Snapdragon 8 Gen 3 premagal Dimensity 9300 in prevzel krono AnTuTuja za marec 2024, vendar je pri tem veliko pripomb.

članki

MyPhone bolj prodorno


05.03.2010
Objavil: Klemen Sterle

Lahko bi rekli, da je MyPhone le še eno podjetje, ki se ukvarja s proizvodnjo mobilnikov, vendar je posvoje edinstvena. Oblikovali so svojo linijo in svoje modele, ki so prijetna alternativa sicer prevladujočim znamkam na trgu.

MyPhone je podjetje, ki omogoča kakovostno tehnologijo skupaj z dostopnostjo. Na letošnjem CeBITU predstavljajo svoj nabor mobilnikov, za katere pravijo, da so dobra alternativa popularnim znamkam mobilnikov, s katerimi ponujajo praktične tehnološke rešitve. Za svoje produkte garantirajo vsaj 12 mesečno garancijo, za proizvode iz SimpleLife serije pa na nekaterih trgih celo 36 mesečno. Prav tako njihovi proizvodi dosegajo vse evropske standarde in certifikate. V Sloveniji je garancijska doba za modele iz serije SympleLife 24 mesecev, za vse ostale modele pa 12 mesecev.

Ključne stvari, ki jih boste opazili pr MyPhone so Dual Sim ( uporaba dveh sim kartic hkrati, tehnologijo podpirajo praktično vsi njihovi mobilniki), Tuner TV (gledanje brezplačnih televizijskih porgramov), zaslon na dotik, brezžično povezovanje ter serija SimpleLife ( izoblikovana z velikimi gumbi in okleščenim naborom funkcij do osnovne uporabe, uporabno predvsem za ljudi, ki ne potrebujejo miljon funkcij, ki jih ponujajo mobilniki te dni, namenjeni pa so tudi starejšim ljudem).

SimpleLife serijo zastopajo modeli 1040, 1050, 1070 in 2050. Njim skupni so veliki gumbi z vidljivimi črkami in številkami, manjši in nebarvni zasloni ( z izjemo 2050), SOS alarmni gumb, glavne funkcije se opravi s pomočjo stranskih gumbov. Iz te serije izstopa model 2050, ki poleg naštetega nudi barvni zaslon, sms in mms sporocila, radio, audio in video predvajalnik, WAP, USB polnilec.

Modeli s TV predvajalnikom so že bolj redki najdemo pa jih na modelih 8810, 8830, 8920, 8850 in 9015. Mobilniki ki podpirajo predvajanje zastonj tv programov so tudi precej bolj zmogljivi kot njihovi bratje iz SimpleLife serije in vključujejo večji nabor funkcij, kot so: predvajalniki multimedijskih vsebin, radio, podporo Javi, modorozobo povezavo, brezžično povezavo, diktafon, organizator in koledar, VGA kamere, videorekorder, diktafon, bralnik e-knjig, internetni brskalnik... Seveda vseh lastnosti ne boste srečali pri vseh modelih, vendar jih večina to zmore. Poleg mobilnikov z zaslonom na dotik je to višji razred MyPhone nabora.

Med modeli SimpeLife in modeli, ki imajo večji in boljši nabor funkcij, pa boste morebitni kupci našli tudi mobilnike, ki so po zmogljivosti nekje med tema dvema razredoma. To so modeli 1170, 3370 in 6650. Ponujajo vam barvni zalon, VGA kamero, radio, sms sporočanje, koledar, alarm, prostor za microSD kartico.

Posebej velja omeniti modele 8870, 6670 in 6691, ki ima za upravljanje zaslon na dotik. Poleg tega pa dobimo v paketu tudi vse ostale že zgoraj omenjene dodatke, ki spremljajo mobilnike, ki so iz višjega razreda proizvodov MyPhona.

Myphone ima predstavništva tudi v Sloveniji, kjer si lahko njihove proizvode ogledate in tudi kupite (Sgerm d.o.o.). Kontakte prodajalcev in bolj podrobno predstavitev podjetja in tehnologij pa lahko najdete tudi na njihovi spletni strani: http://myphone-mobile.com/.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki