marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung avgusta s 5 nm Exynos čipom
01.06.2020

Samsung je zadnjih nekaj mesecev razvijal 5nm EUV proces, sedaj pa iz Južne Koreje prihajajo novice, da je proizvajalec pripravljen na množično proizvodnjo. ZDNet je še razkril, da bo nov 5nm čip imenovan Exynos 992.

slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

slikaHuawei gradi brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje
25.05.2020

Na dogodku 2020 Huawei Analyst Summit v kitajskem mestu Shenzhen so predstavniki podjetja Huawei Consumer BG z analitiki razpravljali o najnovejših tehnoloških trendih, inovativnih tehnologijah in razvoju ekosistema. Tema srečanja je bilo brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje, razprava pa se je dotaknila tudi smeri razvoja poslovanja.

slikaHMD Global za novega direktorja produktnega marketinga imenoval Adama Fergusona
22.05.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je danes imenoval Adama Fergusona za novega direktorja produktnega marketinga. Ferguson je nekdanji vodja marketinga za OnePlus v Evropi in ima bogate izkušnje na področju FMCG industrije. Bil je tudi na vodilnih marketinških položajih v EE, Nestle in Unilever.

članki

MyMobileWatch M500 pridobila dovoljenje FCC


05.05.2007
Objavil: Dare Gliha

Pred kratkim je FCC dovoljenje dobil zanimiv križanec med mobilnikom in ročno uro, Mymobilewatch M500. Le-ta deluje v treh frekvenčnih območjih (900Mhz, 1800Mhz in 1900Mhz), poleg tega pa vključuje še nekaj večpredstavnih funkcij.

MyMobileWatch M500 žal ni vodoodporna, tako da z njo plavanje ni priporočeno. Za napajanje skrbi baterija kapacitete 400 mAh, ki zdrži do 120 minut pogovora ter 100 ur v stanju pripravljenosti, napolni pa se po približno dveh urah.

Vložišče SIM kartice se nahaja na zadnjem delu, za baterijo, ki je fiksno pritrjena na pokrovček ohišja. M500 ima enojen LCD zaslon, na katerem se nahajajo tri vrstice za prikaz informacij. V prvi vrstici se nahaja stanje, kot je indikator signala ter stanje baterije, v drugi vrstici se prikazuje tekst in animirane ikone, v tretji pa se izpisujejo funkcije, ki so trenutno prirejene menijskim tipkam.

Žal še ni znano, kako bomo z uro pošiljali SMS sporočila. M500 ima vgrajen tudi pregledovalnik slik ter video posnetkov, vendar je to početje zaradi majhnega zaslona precej neuporabno. Predvajalnik glasbe zmore predvajati mp3 datoteke, kar uro naredi tudi prenosni predvajalnik glasbe.

Mere novega križanca so 53,9 × 44 × 16,3 mm, teža znaša 55 g, cena pa trenutno še ni znana.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki