marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

članki

Letošnja Microsoftova NT konferenca z novimi vsebinskimi sklopi


27.03.2008
Objavil: Dare Gliha

Microsoftova NT konferenca, največji slovenski poslovno-tehnološki dogodek, bo letos potekala v Portorožu od 12. do 14. maja. Kot vsako leto tudi letos Microsoft s sponzorji in partnerji pripravlja več novosti, s katerimi bo letošnja prireditev še bogatejša in zanimivejša.

Microsoftova NT konferenca, najpomembnejši in najuspešnejši dogodek s področja informacijskih tehnologij v Sloveniji in med največjimi podobnimi dogodki v regiji, letos prinaša več novosti. Microsoft bo tako na letošnji konferenci obstoječe vsebine za informacijske strokovnjake in razvijalce razširil z novimi vsebinami. Te so razdeljene v posebne sklope, ki bodo udeležencem razširili obzorja in jim omogočili dostop do novih znanj.

Vsebinski sklopi NT konference 2008:

• Poslovne vsebine; sklop poslovnih vsebin je namenjen vsem, ki želijo lažje sprejemati poslovne odločitve, povezane z uporabo informacijskih tehnologij. Udeleženci bodo spoznali, kako z naložbami v nove tehnologije, usklajene s poslovnimi cilji, izboljšati možnosti za rast dobička.
• Vpogled v nove izdelke in tehnologije; vsebine, namenjene vsem tistim, ki morajo podrobno poznati prihodnost informacijskih tehnologij. Letu 2008 bodo močan pečat vtisnili Windows Server 2008, Visual Studio 2008 in SQL Server 2008, zato bo tem izdelkom posvečena še posebna pozornost.
• Vsebine za razvijalce; razvijalcem bodo v pomoč vsebine, s katerimi bodo lažje ustvarili spletne aplikacije, ki bodo navdušile naročnike in uporabnike, zaščitili svoje programe pred vdori in jim zagotovili privlačen videz.
• Učinkovita uporaba programskih orodij; vse več udeležencev išče načine, kako v celoti izkoristiti potencial programov, ki jih uporabljajo pri vsakodnevnem delu. Tem so namenjene vsebine o zmožnostih sodobnih orodij, ki odpirajo nova obzorja skupinskega dela in komunikacij med uporabniki.
• Mehke veščine; z novimi znanji in obvladovanjem mehkih veščin bodo udeleženci dosegli novo raven v poslovnih odnosih in osebnem nastopu. Brez zadrege bodo lahko prevzeli vodenje projektov, saj jih ne bo več strah ukvarjanja s finančnim načrtovanjem.

Na spletni strani NT konference je že na voljo prvi pregled urnika. Izbrani slovenski in tuji predavatelji so stalnica NT konferenc. Tudi letos bo mogoče med predavatelji najti znana in iskana imena. Za prijave do 31. marca velja posebna, znatno nižja cena.

Microsoftova NT konferenca je najpomembnejši in najuspešnejši dogodek s področja informacijskih tehnologij v Sloveniji. Več kot 2200 udeležencev, med katerimi so predvsem strokovnjaki in vodilni delavci iz več kot 700 slovenskih podjetij, konferenco uvršča med največje tovrstne dogodke v celotni regiji.

Dogodek je ključnega pomena za vse slovenske strokovnjake, ki želijo ostati na tekočem s tehnološkimi novostmi, pridobiti nova znanja za uspešno opravljanje svojega dela ali izkoristiti priložnosti povezovanja z drugimi Microsoftovimi partnerji in strankami. Aktivno sodelovanje na NT konferenci prisotnim omogoča, da ustvarijo nove poslovne priložnosti in neposredno izboljšajo svojo poslovno uspešnost.

Več informacij o Microsoftovi NT konferenci 2008 je na voljo na spletni strani http://ntk.si/ .

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki