marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaQualcomm bo Snapdragon 8 Gen 2 predstavil novembra
10.08.2022

Qualcomm je razkril datum naslednjega dogodka Snapdragon Summit, ki vedno poteka na Havajih. Običajno je sicer potekal decembra, letos pa bo ta tridnevni dogodek potekal od 15. do 17. novembra.

slikaApple se v ZDA sooča s potencialno skupinsko tožbo zaradi praks Apple Pay
08.08.2022

Kreditna družba Affinity Credit Union iz Iowe toži Apple zaradi domnevnega protikonkurenčnega ravnanja pri upravljanju storitve Apple Pay. To se lahko spremeni v skupinsko tožbo in je podobno tožbi, ki je bila lani vložena v EU.

slikaWhatsApp sedaj uradno podpira prenos klepeta med iOS in Androidom
05.08.2022

WhatsApp je testiral prenos zgodovine klepetov med Androidom in iOS, sewdaj pa je končno uradno omogočil polno funkcionalnost. Doslej je bilo mogoče zgodovino klepetov med ekosistemi prenesti le s pomočjo nekaterih orodij za prenos podatkov tretjih oseb, vendar te metode običajno niso brezplačne.

slikaSkoraj osem od desetih Slovencev do spleta dostopa prek mobilnega telefona
03.08.2022

Kar 79,45 odstotka Slovencev danes do spletnih vsebin dostopa prek mobilnega telefona, kaže najnovejša iPROMova analiza o tehnoloških značilnostih naprav, s katerimi spletni uporabniki dostopajo do digitalnih medijev. Mobilni dostop je od junija lani do letošnjega junija rasel z upočasnjeno stopnjo rasti, in sicer je zabeležil rast za pet odstotnih točk.

slikaTudi Xiaomi naj bi delal na telefonu s senzorjem 200 MP
01.08.2022

Motorola ni edino podjetje, ki dela na telefonu s kamero 200 MP - Digital Chat Station poroča, da je na poti telefon s senzorjem 200 MP, čipovjem Snapdragon 8+ Gen 1, zaslonom 120 Hz in baterijo 5 000 mAh.

članki

Izvršni direktor Motorole odstopa


18.12.2007
Objavil: Matjaž Kirn

Izvršni direktor Motorole, g. Zander odstopa pod svojimi pogoji in na koncu zadnje četrtine leta, ko naj bi Motorola prvič zabeležila dobiček, kar naj bi bil tudi najbolj ustrezen čas za najavo odstopa. Zamenjal ga bo organizacijski direktor Greg Brown.

Znano je, da Motoroli ne gre najbolje, saj niso izdali vročega izdelka že nekaj časa, a vendar še ni kazalo, da je tako slabo stanje. Očitno mobilno industrijo zajema val odstopov izvršnih direktorjev, razen v firmah, ki so imele dobiček, kot so ATT, Samsung in HTC.

Bodoči izvršni direktor Motorole, Greg Brown, načrtuje z majhnim dobičkom tekoče četrtine Motorolo potegniti iz dremeža. Vendar pa analitiki trdijo, da bodočega izvršnega direktorja čaka veliko dela, preden bo Motorola zopet videla dolgotrajen in stabilen dobiček. Torej bo Greg Brown poleg trdega dela in sposobnosti potreboval tudi malo sreče.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki