marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung postavlja nove standarde in napoveduje prihod najpomembnejše naprave serije S
24.01.2022

TM Roh, predsednik in vodja poslovanja MX (Mobile eXperience) podjetja Samsung Electronics je na svojem blogu razkril svoje razmišljanje o pametnih telefonih in namignil nekaj malih skrivnosti o novih izdelkih, ki prihajajo v februarju.

slikaSamsung je leta 2021 izdelal več kot 300 milijonov mobilnikov
21.01.2022

Glede na poročilo, ki ga je pridobil The Elec, Samsung ni dosegel svojega cilja za leto 2021 glede števila dobavljenih pametnih telefonov. Za to obstaja več razlogov, eden od njih pa je slabša prodaja linije Galaxy S21.

slikaXiaomi krepi svoj položaj na področju varnosti potrošniškega interneta stvari (IoT)
20.01.2022

Xiaomi, ki je vzpostavilo vodilno svetovno platformo za potrošniški AIoT (AI + IoT), je objavil nov niz predlaganih globalnih standardov za vlivanje zaupanja potrošnikom glede varnosti njihovih podatkov med uporabo izdelkov IoT.

slikaiPhone SE (2022) bo očitno še vedno videti kot nekaj iz leta 2017
19.01.2022

V začetku leta 2021 so se pojavile govorice, da bo imel naslednji iPhone SE sodobnejši videz. Zadnje čase pa se pojavlja več govoric, da bo imel iPhone SE (2022) dejansko enako obliko kot iPhone SE (2020), ki je pravzaprav reciklirana oblika iPhona 8 iz leta 2017.

slikaXiaomi pozdravlja ugotovitve Nemškega zveznega urada za informacijsko varnost
17.01.2022

Xiaomi je prejšnji teden prejel sporočilo Nemškega zveznega urada za informacijsko varnost (BSI), da je slednji zaključil pregled pametnih telefonov Xiaomi v Nemčiji. BSI je zaključil, da ne more identificirati nobenih nepravilnosti, ki bi zahtevale nadaljnje preiskave ali druge ukrepe. BSI tudi ni zaznal nobenega prenosa seznamov filtrov, kot je opisano v prvotnem poročilu.

članki

Motorola vlaga v Sensitive Object


16.12.2009
Objavil: Klemen Sterle

Motorola je vložila v podjetje, ki se ukvarja z multitočkovno tehnologijo, s čimer bo lahko bolj sodelovala na področju hitrega razvoja naprav na dotik.

Motorla je tako investirala v Sesitive object, podjetje, ki se ukvarja s razvojem multitočkovne tehnologije dotikanja. Njihova Anywhere Multitouch platforma razširi pametno uporabo na površjih naprav, ki dovoljujejo virtualno kontrolo v napravah in v uporabniških vmesnikih naslednje generacije.

Unikatna programska tehnologija deluje na podlagi akustike, s katero analizira valove zvoka, ki se oddajajo s točke dotika in ga natančno in efektivno transformirajo v napravo, ki podpira dotik.

Object's ReverSys programsko opremo je tako mogoče naložiti na katerikoli proizvod, ki bazira na uporaniškem vmesniku podprtem z možnostjo dotika – zaslon na dotik. V našem primeru gre seveda za trg mobilnikov.

Natural user interface (NUI), posebej pa še komuniciranje z napravo preko dotikov je sedaj območje z visoko rastjo razvoja in doživetja. Zato se je tudi Motorola odločila investirati v ta inovativen in unikaten način pristopa, ki dovoljuje nove načine komuniciranja, saj želijo biti del uspeha te tehnologije.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki