marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaŠtevilo uporabnikov sistema HarmonyOS preseglo 100 milijonov
22.09.2021

Sredi septembra je Huawei na posebnem dogodku predstavil več novih izdelkov, sočasno pa je podjetje objavilo, da je število uporabnikov, ki je svoje naprave nadgradilo na operacijski sistem HarmonyOS 2, preseglo mejo 100 milijonov.

slikaXiaomi predstavil pametna očala
20.09.2021

Xiaomi je predstavil pametna očala Xiaomi, ki združujejo slikovni sistem in senzorje v običajno obliko očal prek tehnologije MicroLED, to pa omogoča povsem novo uporabniško izkušnjo. S pametnimi očali lahko berete sporočila in opomnike, opravljate klice, krmarite, fotografirate ter prevajate besedilo tik pred vašimi očmi.

slikaSe v EU pripravlja obvezna sedemletna nadgradnja mobilnikov?
17.09.2021

Nemška vlada v EU lobira, da ta od proizvajalcev pametnih telefonov zahteva, da za vse svoje telefone zagotovijo vsaj sedem let varnostnih posodobitev, za isto obdobje pa tudi nadomestne dele. Novico o tem je prvi objaviia nemška tehnološka spletna stran Heise Online.

slikaMediatek vodilni proizvajalec čipov v drugem četrtletju 2021
15.09.2021

Counterpoint Research je objavil četrtletno analizo trga čipov za pametne telefone (SoC), Mediatek pa je v tem časovnem obdobju izšel kot velik zmagovalec. Podjetje je prodalo 43 odstotkov vseh naborov čipov na trgu, kar je več kot drugo uvrščeni Qualcomm in tretji Apple skupaj.

slikaApple je rešil produkcijske težave novih ur Watch Series 7
13.09.2021

Mark Gurman iz Bloomberga je pred kratkim zapisal, da naj bi nova generacija Applove ure Watch 7 imela zamudo, saj so nastale težave s proizvodnjo. Da pa zamuda ne bo tako velika meni analitik Ming-Chi Kuo, ki je dobil informacije, da so pri podjetju proizvodnje težave rešili.

članki

Motorola veliko svojih mobilnikov ne bo posodobila na ICS


30.05.2012
Objavil: Janez Lukan

V enem od zadnjih blogov Motorole je bilo zapisano, da podjetje kar nekaj svojih mobilnikov ne bo nadgradilo na ICS. Različica 4.0 je izšla za nekatere naprave, vendar ne za vse. '' Z zadnjo verzijo Androida želimo izboljšati svoje naprave. Če ugotovimo, da to ni mogoče, potem te nadgradnje za to določeno napravo ne bo,'' pravijo pri Motoroli.

Nadgradnja mora izboljšati napravo

Motorola bo posodobila le svoje najzmogljivejše naprave, vključno s tablicami Motorol Xoom, Xoom 2 in Xoom Media Edition, Motorolo Razr in Razr Maxx.
Motorola Defy plus, Defy Mini, Motoluxe in Milestone 2 pa bojo vsi ostali na različici 2.3 Gingerbread. Pri vseh, ki jim Motorola ne bo omogočila posodobitev za njihov mobilnik, bo to vsekakor pustilo grenak prioukus.

Če vas zanima spisek vseh naprav ki bodo prejele ICS, tega lahko najdete na Motorolinen blogu.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki