marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaVstopni iPhone 12 še vedno z LCD zaslonom
03.08.2020

Do predstavitve nove serije iPhonov je še dobra dva meseca, zato ni presenetljivo, da se govorice pojavljajo vse pogosteje. Zadnja prihaja s strani DigitalChatStationa, kjer trdijo, da bo zaslon vstopnega iPhona 12 še vedno LCD velikosti 5,4 palca in hkrati enak kot pri sedanjem iPhonu 11, velikost mobilnika pa bo bolj podobna iPhonu SE (2020).

slikaOnePlus Nord ni prestal testa upogljivosti
31.07.2020

Novo predstavljeni OnePlus Nord je cenejša različica modelov OnePlus 8 in 8 Pro, zato so pri podjetju zelo verjetno varčevali pri njegovi izdelavi. Uporablja manj zmogljiv procesor Snapdragon 765G, manjši zaslon in plastičen okvir.

slikaiPhone 12 šele konec oktobra?
29.07.2020

Applova nova generacija mobilnikov iPhone 12 bo na voljo šele konec oktobra oz. na začetku novembra. Vsaj tako v novem poročilu trdijo na japonski strani macotakara.jp.

slikaGoogle Pay dodaja podporo za nove banke
27.07.2020

Google Pay dobiva podporo za vse več finančnih institucij. Iz podjetja so sporočili, da so sedaj dodali podporo za novih 25 bank, od katerih je večina iz Evrope, nekaj novosti pa je tudi v Avstraliji in na Japonskem.

slikaNemci bodo lahko osebno izkaznico prenesli na Samsungov mobilnik
24.07.2020

Iz Nemčije prihaja zanimiva novica o dogovoru s podjetjem Samsung, ki bo državljanom omogočil namestitev osebne izkaznice na Samsungovih pametnih telefonih. To omogoča namensko razvita strojna arhitehtura, ki je plod sodelovanja med nemškim zveznim uradom za varnost informacij, Bundesdruckerei (bdr), Deutsche Telekom Security in Samsungom.

članki

Motorola veliko svojih mobilnikov ne bo posodobila na ICS


30.05.2012
Objavil: Janez Lukan

V enem od zadnjih blogov Motorole je bilo zapisano, da podjetje kar nekaj svojih mobilnikov ne bo nadgradilo na ICS. Različica 4.0 je izšla za nekatere naprave, vendar ne za vse. '' Z zadnjo verzijo Androida želimo izboljšati svoje naprave. Če ugotovimo, da to ni mogoče, potem te nadgradnje za to določeno napravo ne bo,'' pravijo pri Motoroli.

Nadgradnja mora izboljšati napravo

Motorola bo posodobila le svoje najzmogljivejše naprave, vključno s tablicami Motorol Xoom, Xoom 2 in Xoom Media Edition, Motorolo Razr in Razr Maxx.
Motorola Defy plus, Defy Mini, Motoluxe in Milestone 2 pa bojo vsi ostali na različici 2.3 Gingerbread. Pri vseh, ki jim Motorola ne bo omogočila posodobitev za njihov mobilnik, bo to vsekakor pustilo grenak prioukus.

Če vas zanima spisek vseh naprav ki bodo prejele ICS, tega lahko najdete na Motorolinen blogu.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki