marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung avgusta s 5 nm Exynos čipom
01.06.2020

Samsung je zadnjih nekaj mesecev razvijal 5nm EUV proces, sedaj pa iz Južne Koreje prihajajo novice, da je proizvajalec pripravljen na množično proizvodnjo. ZDNet je še razkril, da bo nov 5nm čip imenovan Exynos 992.

slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

slikaHuawei gradi brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje
25.05.2020

Na dogodku 2020 Huawei Analyst Summit v kitajskem mestu Shenzhen so predstavniki podjetja Huawei Consumer BG z analitiki razpravljali o najnovejših tehnoloških trendih, inovativnih tehnologijah in razvoju ekosistema. Tema srečanja je bilo brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje, razprava pa se je dotaknila tudi smeri razvoja poslovanja.

slikaHMD Global za novega direktorja produktnega marketinga imenoval Adama Fergusona
22.05.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je danes imenoval Adama Fergusona za novega direktorja produktnega marketinga. Ferguson je nekdanji vodja marketinga za OnePlus v Evropi in ima bogate izkušnje na področju FMCG industrije. Bil je tudi na vodilnih marketinških položajih v EE, Nestle in Unilever.

članki

Legenda se vrača, vendar samo za korejski trg


14.03.2007
Objavil: Marko Likar

Motorola je nedavno najavila StarTACIII, ki je moderna izvedenka legendarnega StarTAC preklopnika, ki je v svojem času veljal kot revolucija v mobilni tehnologiji in oblikovanju. Motorola želi obudit legendo, zakaj samo za korejski trg pa ni jasno.

Motorola StarTACIII ohranja klasične linije, ki so odlikovale original in mu kmalu prinesle naziv klasičnega mobilnika. Novinka bo prepoznavna po črnem ohišju, ki je odporen na praske, preklopnem mehanizmu, ki je izdelan po vzoru predhodnice ter seveda po prepoznavnem StarTAC zvoku ob odpiranju pokrova.

StarTACIII ima 240 x 320 pik velik prikazovalnik, ki je zmožen prikazati do 256 tisoč barv, vgrajen GPS prejemnik, vgrajen slovar, ter MP3 predvajalnik. Mobilnik bo na trg prišel v začetku marca in bo stal približno 260 €.

Specifikacije:

• 89 x 48,5 x 19,6 milimetra
• 92 gramov
• TFT (240 x 320), do 256.000 barv
• GPS
• Mobilni slovar
• Do 160 minut časa pogovora
• Do 300 ur v pripravljenosti

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki