marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

slikaAnTuTujevi marčevski grafi kažejo, da Snapdragon 8 Gen 3 premaguje Dimensity 9300
10.04.2024

Primerjalna ocena AnTuTu vsak mesec objavi lestvice, ki nam pokažejo, kateri čipovski nabori so dosegli najboljše rezultate. Marčevska razkrije, da je Snapdragon 8 Gen 3 premagal Dimensity 9300 in prevzel krono AnTuTuja za marec 2024, vendar je pri tem veliko pripomb.

slikaSamsung se zavezuje k daljši podpori poslovnih izdelkov
08.04.2024

Samsung je s predstavitvijo serije Galaxy S24 podaljšal programsko podporo za nekatere telefone na 7 let (tako posodobitve operacijskega sistema kot varnostne popravke). Zdaj se je podjetje odločilo, da bo nekaterim svojim napravam iz serije Enterprise Edition zagotovilo še daljšo podporo.

članki

Motorola se je naučila lekcije


29.09.2009
Objavil: Mitja Zupančič

Najnovejši izdelek Dext z Motoblurom mnogi vidijo kot zadnjo priložnost Motorole pri oživljanju njihovega mobilnega oddelka. Vendar, ali bo novi mobilnik dovolj?

Motorblur prinaša nove nivoje funkcionalnosti na Android operacijskem sistemu, vendar se Američani zavedajo, kje so ga po uspehu modela RAZR (predvsem v ZDA) polomili.

"Radi imamo novo Motorolo," je povedal Simon Collinson, direktor Motorolinega marketinga za zahodno Evropo. "Zmanjšali smo številne platforme. Dext je prvi izmed novih naprav in res je, naučili smo se marsikatere lekcije. Sedaj smo veliko bolj zbrani in verjamemo v edinstvenost MotoBlura."

Na Motorblur dajejo Američani veliko poudarka. Zadeva služi kot neke vrste prevleka na Googlovem Androidu. Na domačem zaslonu združuje vsa socialna omrežja in e-pošto v widgete. Podobno, kot HTC-jev Sense UI, vendar s podporo za večje število računov.

Vendar zlobni jeziki pravijo, da so Motorolovci zamudili vlak. Namreč HTC že mašira po mobilnem trgu z njihovimi Androidi. Collinson: "Uporabniki imajo radi izbiro. Na trgu je veliko različic, vendar mi imamo zelo zanimivo ponudbo. Dext je prvi "socialni pametni mobilnik", tako da se težko primerjamo z drugimi. Feedback operaterjev je že zelo pozitiven."

Ali bo Dext uspešen ali ne bo pokazala prihodnost in tudi cena. V ZDA bo stal okoli 80 funtov z dvoletno vezavo. Za britanski trg bi znala biti zadeva napram konkurenci malce zasoljena.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki