marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

slikaHuawei gradi brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje
25.05.2020

Na dogodku 2020 Huawei Analyst Summit v kitajskem mestu Shenzhen so predstavniki podjetja Huawei Consumer BG z analitiki razpravljali o najnovejših tehnoloških trendih, inovativnih tehnologijah in razvoju ekosistema. Tema srečanja je bilo brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje, razprava pa se je dotaknila tudi smeri razvoja poslovanja.

slikaHMD Global za novega direktorja produktnega marketinga imenoval Adama Fergusona
22.05.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je danes imenoval Adama Fergusona za novega direktorja produktnega marketinga. Ferguson je nekdanji vodja marketinga za OnePlus v Evropi in ima bogate izkušnje na področju FMCG industrije. Bil je tudi na vodilnih marketinških položajih v EE, Nestle in Unilever.

slikaOnePlus končno tudi z brezžičnimi slušalkami
20.05.2020

OnePlus je pred letom dni predstavil nekaj slušalk znamke Bullets, vseeno pa do sedaj še nimajo pravih brezžičnih TWS slušalk. Glede na nove govorice pa se bo to spremenilo že v juliju, ko naj bi poleg OnePlus Z predstavili še nove slušalke.

članki

Motorola pripravlja RAZR 3?


23.09.2008
Objavil: Mitja Zupančič

Motorola polaga veliko upov na njihov novi supertelefon z tovarniško oznako Alexander oz. ZN12, vendar to jih ni ustavilo k pogledu na prejšnje uspehe. Takoj so pomislili: "Svet potrebuje nov RAZR".

Nekako smo upali, da bo prvi RAZR, ki je bil roko na srce dokaj simpatičen na pogled a izredno beden po funkcijah ostal nekje v spominu, kot soliden mobilnik. Posebej, ker naslednik RAZR 2 ni požel nekega norega zanimanja.

Ampak ne! Motorola hoče več in novi RAZR 3 je že na poti. Na prodajne police bo prišel v začetku naslednjega leta, pod kodnim imenom "Ruby".

Pričakujte nekaj s smislu zaslona občutljivega na dotik, 3.2MP+ kamero, HSDPA in pa novo kovinsko ohišje. Sodeč po internetnih govoricah bo mobilnik poganjal operacijski sistem Symbian UIQ 3.3. OS bodo pri Motoroli malo dodelali, da se bo vmesnik lepo zlil skupaj z ostalimi mobilniki iz te serije.

Pri Motoroli so kot kaže pozabili kaj uporabniki resnično hočemo v mobilniku, po uspehu RAZR, ki nas nekako ni prevzel upamo, na noviteto podobno, kot je bila včasih Motorola StarTAC.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki