marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaNEO sedaj tudi kot aplikacija za pametne TV sprejemnike
04.12.2020

Platforma NEO je odslej naročnikom televizije Telekoma Slovenije na voljo tudi kot aplikacija NEO TV Lite, ki deluje na pametnih TV sprejemnikih z operacijskim sistemom Android TV od različice 7.0 dalje. Na ta način je rešitev NEO naročnikom na voljo prek NEO Smartboxa, aplikacije NEO za mobitele in tablice ter odslej tudi aplikacije za pametne televizorje.

slikaA1 Slovenija omogoča plačevanje storitev in vsebin podjetja Apple preko mesečne položnice
04.12.2020

Danes so pri A1 Slovenija pričeli svojim naročnikom ponujati možnost plačevanja za njihove najljubše vsebine in storitve, ki jih ponuja podjetje Apple, vključno z aplikacijami iz App Store, Apple Music, Apple TV+, serijami in filmi iz aplikacije Apple TV, knjigami iz Apple Books in storitvi shranjevanja podatkov v oblaku iCloud z vsemi Applovimi izdelki prek mesečne položnice za mobilne storitve.

slikaFrancozi prvi z nalepko o popravljivosti naprav
02.12.2020

Prejšnji teden so Evropski poslanci glasovali o zakonu, ki bi potrošnikom zagotovil informacijo o popravljivosti naprave, ki jo kupujejo. S tem bi lahko še pred nakupom dobili informacijo o življenjski dobi naprave in njeni popravljivosti.

slikaNT Remote uspešno končana
30.11.2020

Microsoft je sporočil, da je bila letošnja virtualna konferenca NT Remote dobro sprejeta med udeleženci. V dveh dneh se je tako 946 udeležencev pridružilo 76 predavateljem na skupno 119 predavanjih, delavnicah in okroglih mizah, ki so potekali v okviru 6 tehnoloških in 10 poslovnih vsebinskih sklopov. Dogodek pa je podprlo kar 30 partnerjev.

slikaMediatek kupil Intlovo podjetje za upravljanje porabe energije
27.11.2020

Mediatek je sporočil, da je od Intla odkupil podjetje Enpirion, ki skrbi za rešitve upravljanja z energijo. Cena nakupa znaša 85 milijonov dolarjev. To je že drugo podjetje, ki ga je Intel prodal, lani je namreč Apple za milijardo dolarjev odkupil posel modemov za pametne telefone.

članki

Brezžični gasbeni užitki po Motorolino


13.02.2008
Objavil: Klemen Sterle

Brezžična glasba naj bi z novo Motorolino napravo postavila nove standarde. Motorola EQ7, naj bi kot brezžični Hi-Fi Stereo zvočnik s štirimi aluminijastimi kupolastimi Odyssey transduktorji, ki ga poganjajo močni neodimijevi magneti, ki zagotavljajo globok in bogat bas ter lep zvok.

Bluetooth povezava razreda 2 bo zagotavljala 100m razdalje, za res pravo brezžično glasbeno izkušnjo.

Ko uporavljamo funkcijo telefonskega zvočnika/govorne naprave, vgrajene nadzorne tipke omogočajo lahek prehod med glasbo in klici z preprostim pritiskom na gumb. EQ7 lahko napajamo z AC napajalnikom ali pa 4 AA baterijami. Na voljo bo poleg brezžične modrozobe povezave še standardni 3,5 mm priključek, ki bo omogočal povezavo s praktično vsakim glasbenim virom.

Specifikacije:

Bluetooth razred 2.0, HF1.5, A2DP, AVRCP
Teža: 440 g
Dimenzije: 169 x 154 x 42 mm
Štirje kupolasti Odyssey transduktorji
Vgrajen mikrofon z odstranjevalcem odmevov in zmanševanjem šumov
osvetljene nadzorne tipke za
EasyPair tehnologija za enostavno modrozobo povezavo z napravami ki to omogočajo.
3.5mm audio priključek za žično povezavo z glasbenimi našravami.

EQ7 bo predvidoma na voljo v drugem četrtletju 2008.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki