marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaXiaomi odprl svojo trgovino tudi v Ljubljani
27.11.2021

Tehnološki velikan Xiaomi je včeraj v Ljubljani odprl drugo trgovino Xiaomi Store v Sloveniji. Xiaomi širi svoje poslovanje na slovenskem trgu z jasnim strateškim ciljem – omogočiti enostavnejšo dostopnost svojih pametnih telefonov in izdelkov iz ekosistema ljubiteljem Xiaomija v Sloveniji.

slikaHuawei in trivago sklenila strateško partnerstvo
26.11.2021

Vodilna globalna storitev za primerjavo nastavitev trivago in Huawei sta objavila partnerstvo pri razvoju rešitev za okolje mobilnih storitev Huawei. V trgovini AppGalley je tako že na voljo aplikacija trivago, ki omogoča takojšnjo primerjavo nastanitvenih ponudb vseh glavnih ponudnikov spletnih rezervacij.

slikaPrihajajo že prve informacije o Galaxy Z Fold4 in Z Flip4
24.11.2021

Samsung je že globoko v razvoju naslednje generacije svojih prepogljivih mobilnikov, zato je že čas tudi za prve govorice, ki to pot prihajajo iz Koreje. Glede na navedbe naj bi imel Z Fold4 boljšo podzaslonsko kamero, ki bo to pot prisotna tako na notranjem, kot zunanjem zaslonu.

slikaXiaomi Store prihaja tudi v Ljubljano
23.11.2021

Xiaomi hitro širi svoje poslovanje v Sloveniji. Po uspešnem zagonu prve trgovine v Mariboru je zdaj čas, da tudi slovenska prestolnica dobi novo prodajalno Xiaomi s strateškim ciljem – omogočiti Xiaomijevim fanom enostavno dostopnost pametnih telefonov in ostalih izdelkov po vsej državi.

slikaObjavljen širši spisek mobilnikov s 125 W polnjenjem
22.11.2021

Znano je, da bo Oppo naslednje leto predstavil 125 W hitro žično polnjenje pri seriji mobilnikov Find X4, vendar pa X4 in X4 Pro nista edina pametna telefona, ki bosta deleža te tehnologije. Do sedaj je znano, da bodo to hitrost omogočali tudi telefoni pri Realme in One Plus.

članki

Brezžični gasbeni užitki po Motorolino


13.02.2008
Objavil: Klemen Sterle

Brezžična glasba naj bi z novo Motorolino napravo postavila nove standarde. Motorola EQ7, naj bi kot brezžični Hi-Fi Stereo zvočnik s štirimi aluminijastimi kupolastimi Odyssey transduktorji, ki ga poganjajo močni neodimijevi magneti, ki zagotavljajo globok in bogat bas ter lep zvok.

Bluetooth povezava razreda 2 bo zagotavljala 100m razdalje, za res pravo brezžično glasbeno izkušnjo.

Ko uporavljamo funkcijo telefonskega zvočnika/govorne naprave, vgrajene nadzorne tipke omogočajo lahek prehod med glasbo in klici z preprostim pritiskom na gumb. EQ7 lahko napajamo z AC napajalnikom ali pa 4 AA baterijami. Na voljo bo poleg brezžične modrozobe povezave še standardni 3,5 mm priključek, ki bo omogočal povezavo s praktično vsakim glasbenim virom.

Specifikacije:

Bluetooth razred 2.0, HF1.5, A2DP, AVRCP
Teža: 440 g
Dimenzije: 169 x 154 x 42 mm
Štirje kupolasti Odyssey transduktorji
Vgrajen mikrofon z odstranjevalcem odmevov in zmanševanjem šumov
osvetljene nadzorne tipke za
EasyPair tehnologija za enostavno modrozobo povezavo z napravami ki to omogočajo.
3.5mm audio priključek za žično povezavo z glasbenimi našravami.

EQ7 bo predvidoma na voljo v drugem četrtletju 2008.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki