marketing
več | arhivpoudarjeno
slika5 trikov za še boljše fotografije s pametnim telefonom
21.09.2023

Fotografija je umetnost zajemanja trenutkov, ki se nikoli ne bodo več ponovili. S pojavom pametnih telefonov je postalo zajemanje teh trenutkov lažje kot kdajkoli prej.

slikaMediaTek razvija prvi 3nm čip s procesno tehnologijo TSMC
22.09.2023

MediaTek je uspešno razvil svoj prvi 3nm čip, ki temelji na 3nm procesni tehnologiji podjetja TSMC. Novi 3nm čipset bo na trgu predstavljen prihodnje leto kot član paradnega konja serije Dimensity.

slikaApple obljublja posodobitev programske opreme za zmanjšanje sevanja iPhona 12
20.09.2023

Francoska nacionalna agencija za frekvence (ANFR) je pred nekaj dnevi prepovedala prodajo iPhona 12 v državi, ker je ugotovila, da naprava oddaja več elektromagnetnih valov, kot je dovoljeno v skladu s predpisi EU. Njena specifična absorpcijska stopnja (SAR) je bila nad zakonsko dovoljeno mejo.

slikaHuawei predstavlja jesenske novosti
18.09.2023

Huawei je v Barceloni organiziral prireditev, na kateri so predstavili nove nosljive naprave in strategijo »Fashion Forward«, ki zlitje tehnologij z modnim slogom dviguje na višjo raven. Huawei s tem razkriva ambicijo, da revolucionira industrijo nosljivih naprav z brezhibnim združevanjem vrhunske tehnologije, modnega oblikovanja in zdravstvenih funkcij usmerjenih k uporabniku.

slikaSlika prvega enopalčnega nubiinega telefona s 35-milimetrsko kamero
15.09.2023

ZTE je edinstven zaradi uporabe 35-milimetrskega objektiva na glavnih kamerah nekaterih svojih paradnih konjev, kot sta nubia Z50S Pro in pred njim Axon 40 Ultra. In zdi se, da namerava podjetje narediti naslednji korak in ponuditi 35-milimetrski fotoaparat s tipalom velikosti enega palca.

članki

Motorola pred novo sezono lige NBA sklenila partnerstvo s Chicago Bulls


30.09.2022
Objavil: Dare Gliha

Motorola in ekipa lige NBA Chicago Bulls sta napovedali večletno partnerstvo, ki se bo začelo v sezoni 2022-23. Na uradnih dresih ekipe bo kot našitek na dresu uporabljen ikonični logotip Motorole z netopirskimi krili.

Bullsi bodo v novih dresih debitirali 4. oktobra na predsezonski tekmi proti ekipi New Orleans Pelicans. Sedež družbe Motorola Mobility je v Chicagu, obe strani pa povezuje vzajemno spoštovanje in predhodna partnerstva.

"Motorolo in Bullse ne druži le velikanski ponos na domače mesto, temveč tudi strast do združevanja ljudi prek edinstvenih potrošniških izkušenj. Navdušeni smo, da bomo lahko združili naši dve blagovni znamki ter naše podjetje in vsestranski portfelj izdelkov še bolj preželi z živahno energijo mesta in navijačev Chicago Bulls in NBA po vsem svetu," je povedal Rudi Kalil, predsednik družbe Motorola za Severno Ameriko.

Partnerstvo Bulls-Motorola naj bi vključevalo "različne trženjske elemente, pobude skupnosti, digitalna sredstva in oznake v dvoranah". Motorola je tudi uradni partner za našitke na dresih ekip NBA Indiana Pacers, Milwaukee Bucks in Brooklyn Nets.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki