marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaČas je za nov telefon!
23.11.2022

Na prazničnem seznamu želja marsikoga se bo letos zagotovo znašel tudi nov pametni telefon. Izberite takšnega, ki vam bo olajšal spopadanje z vsakdanjimi obveznostmi in vam prihranil več časa za vse načrtovane prostočasne aktivnosti. Samsung Galaxy Z Fold4 je zmogljiv pametni telefon, pisan na kožo predvsem poslovnim uporabnikom, kreativcem in ljubiteljem iger.

slikaVeč kot 70 % naprav Apple iPhone 14 uporablja zaslone Samsung OLED
30.11.2022

Samsung Display je prevladujoči igralec na tržišču zaslonov OLED, eden glavnih razlogov za to pa je odločitev družbe Apple, da za svoje telefone iPhone uporablja panele tega korejskega proizvajalca.

slikaKmalu boste lahko pretakali zvok iz Androida v Windows 11
28.11.2022

Aplikacija Phone Link se je začela uporabljati pred časom in je bila sprva namenjena izključno lastnikom telefonov Samsung, sčasoma pa se je z izdajo sistema Windows 11 razširila na vse telefone s sistemom Android.

slikaMediaTek predstavil najnovejši čip Dimensity 9200
25.11.2022

MediaTek je predstavil svoj najnovejši vodilni čipovski nabor Dimensity 9200, ki v industrijo pametnih telefonov prinaša več novosti. To je prvi čipset, ki je na trg prišel z glavnim jedrom Arm Cortex-X3 s taktom 3,05 Ghz in temelji na arhitekturi ARMv9.

slikaIntegracija iCloud Photos se širi v aplikacijo Windows 11 Photos
23.11.2022

Microsoft je začel uvajati integracijo iCloud Photos za aplikacijo Windows 11 Photos. Funkcija je na voljo s posodobitvijo aplikacije Photos, ki je na voljo v trgovini Microsoft Store.

članki

Motorola pred novo sezono lige NBA sklenila partnerstvo s Chicago Bulls


30.09.2022
Objavil: Dare Gliha

Motorola in ekipa lige NBA Chicago Bulls sta napovedali večletno partnerstvo, ki se bo začelo v sezoni 2022-23. Na uradnih dresih ekipe bo kot našitek na dresu uporabljen ikonični logotip Motorole z netopirskimi krili.

Bullsi bodo v novih dresih debitirali 4. oktobra na predsezonski tekmi proti ekipi New Orleans Pelicans. Sedež družbe Motorola Mobility je v Chicagu, obe strani pa povezuje vzajemno spoštovanje in predhodna partnerstva.

"Motorolo in Bullse ne druži le velikanski ponos na domače mesto, temveč tudi strast do združevanja ljudi prek edinstvenih potrošniških izkušenj. Navdušeni smo, da bomo lahko združili naši dve blagovni znamki ter naše podjetje in vsestranski portfelj izdelkov še bolj preželi z živahno energijo mesta in navijačev Chicago Bulls in NBA po vsem svetu," je povedal Rudi Kalil, predsednik družbe Motorola za Severno Ameriko.

Partnerstvo Bulls-Motorola naj bi vključevalo "različne trženjske elemente, pobude skupnosti, digitalna sredstva in oznake v dvoranah". Motorola je tudi uradni partner za našitke na dresih ekip NBA Indiana Pacers, Milwaukee Bucks in Brooklyn Nets.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki