marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaPrihaja AI Agent, osebni asistent, ki je vedno na voljo
20.09.2024

HONOR je med osrednjo predstavitvijo na sejmu IFA 2024 v Berlinu predstavil prvega AI Agenta na napravi za odprti ekosistem, ki bo premierno predstavljen na prihajajoči vodilni seriji pametnih telefonov HONOR Magic 7.

slikaHuawei prevladuje v sektorju nosljivih naprav
18.09.2024

Poročilo organizacije IDC razkriva, da Huawei kljub močni konkurenci na trgu nosljivih naprav utrjuje zaupanje med potrošniki. Ker smo tik pred predstavitvijo novih naprav, to pomeni, da je podjetje pripravljeno tekmovati na najvišji ravni.

slikaHONOR na IFI s kar 39 medijskimi nagradami
16.09.2024

HONOR je minulem sejmu IFA, ki je potekal v Berlinu, prejeli kar 39 nagrad „Best of IFA“. Nagrajene naprave poudarjajo HONOR-jevo zavezanost vrhunskemu oblikovanju in inovacijam, osredotočenim na človeka, v različnih kategorijah izdelkov.

slikaŠtudija potrdila visoko natančnost ure Samsung Galaxy Watch
13.09.2024

Samsung je skupaj z Univerzo v Michiganu objavil, da je Center za znanost o človeški zmogljivosti in športu (HPSSC) Univerze v Michiganu, ki je znan po celostnih in obsežnih raziskavah in izobraževanju na področju športa, vadbe in človeške zmogljivosti, potrdil visoko natančnost funkcij sledenja telesni pripravljenosti ure Samsung Galaxy Watch.

članki

Motorola z nadgrajenim sistemom 1xEV-DO


01.12.2005
Objavil: Mitja Zupančič

Motorola je razkrila prototip CDMA 1xEV-DO Rev. A, napravo s hitrostmi do 3,1 Mbps za prenos podatkov k naročniku in 1,8 Mbps za prenos podatkov od naročnika.

CDMA 1×EV-Do Rev. A ponuja nove zmožnosti operaterjem za ponudbo izboljšanih storitev, kot so istočasni video, glasovne in podatkovne aplikacije. Pri demonstraciji se je uporabil Motorolin prototip CDMA 1×EV-Do Rev. A in Motorolin IP Multimedia Subsystem (IMS), znan tudi kot Multimedia Domain (MMD) od 3GPP2) za demonstracijo istočasne video telefonije z uporabo Motorolinega Ojo Personal Video telefona, VoIP in video pretakanja preko medijskega strežnika.

Testni Qualcomm modemi omogočajo sistem CDMA 1×EV-DO Rev. A. Povezavo k Motorolini bazni postaji, ki je opremljena z CDMA 1×EV-DO Rev. A kanalsko kartico.

"Motorolina all-IP CDMA arhitektura je pripravljena na podporo Rev. A, in z našo vgrajeno radijsko dostopno mrežo omogoča operaterjem izboljšavo obstoječe investicije, medtem ko se selijo na to novo tehnologijo," je povedal Bruce Stone, podpredsednik Cellular Networks oddelka pri Motoroli. "Naša CDMA 1×EV-DO Rev. A naprava je še en dodatek za Motorolino rastočo linijo širokopasovnega dostopa in osnovnih rešitev, mobilnih naprav in storitev, ki bodo omogočila zbližanje storitev in gladko mobilnost."

CDMA 1×EV-DO Rev. A je izboljšana CDMA 1×EV-DO mobilna širokopasovna storitev. Vsebuje glasovne in podatkovne storitve na enem nosilcu in s tem zmanjšuje breme ločljivega delovanja omrežij za obsežne glasovne in podatkovne storitve. Ne omogoča pa samo izboljšavo glasovnih kapacitet, ampak tudi večkratne skladne podatkovne povezave. Motorolin CDMA 1×EV-DO sistem, ki ga uporabljajo v Brazliji, na Tajskem in v ZDA, bo lahko nadgradjen v Rev. A s strojno in programsko opremo.

Motorolin CDMA 1×EV-DO Rev. A sistem je planiran za komercialno uporabo leta 2006.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki