marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaIDC predvideva 12 odstotni padec prodaje mobilnikov v letošnjem letu
05.06.2020

Zadnja napoved analitikov IDC glede prodaje mobilnikov je razkrila, da bo padec v letošnjem letu kar 12 odstoten. Pričakuje se, da bo letos prodanih 1,2 milijarde mobilnikov, kar je 11,9 odstotni padec glede na lansko leto. Nova predvidevanja bazirajo na rezultatih prvega četrtletja.

slikaiPhone 12 šele konec novembra?
03.06.2020

Na spletu se je pojavilo več govoric, da namerava Apple zaradi letošnje pandemije novo serijo iPhone 12 predstaviti šele konec novembra, kar je posledica enomesečnega zamika tako pri pričetku proizvodnje, kot predstavitve.

slikaSamsung avgusta s 5 nm Exynos čipom
01.06.2020

Samsung je zadnjih nekaj mesecev razvijal 5nm EUV proces, sedaj pa iz Južne Koreje prihajajo novice, da je proizvajalec pripravljen na množično proizvodnjo. ZDNet je še razkril, da bo nov 5nm čip imenovan Exynos 992.

slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

članki

Tanka Motorola MOTOROKR E6 PDA kmalu na voljo


19.12.2006
Objavil: Sašo Mlakar

Motorola je pripravljena na začetek prodaje super tankega PDA telefona, MOTOROKR E6, ki združuje tanek dizajn z dobrim glasbenim predvajalnikom in poslovnimi funkcijami.

E6 je zagotovo eden izmed najtanjših dlančniških (PDA) mobilnikov, ki smo jih videli, saj je debel zgolj 14,5 mm. Razvili so ga kot zabavni telefon za profesionalno uporabo, z dodeljenimi funkcijami glasbenih predvajalnikov (predvaja MP3, AAC, AAC+, WMA, RA, WAV, MIDI, AMR-NB in AMR-WB datoteke). Omogoča tudi poslušanje FM radia, lahko tudi preko stereo bluetooth slušalk in ima navaden vhod za slušalke. Vgrajen je 2 MP fotoaparat z 8-kratno digitalno povečavo, funkcijo makro posnetkov in snemanjem ter predvajanjem. Vse to je stisnjeno v tanko ohišje telefona.

PDA telefon z na dotik občutljivim zaslonom podpira tudi HTML internetni brskalnik, e-pošto, bralnik vizitk ter bralnik dokumentov, ki bere tudi Word, PowerPoint Excel in PDF dokumente.

Notranji spomin je, po specifikacijah sodeč, velik 8 MB, mobilnik pa ima možnost razširitve spomina do 2 GB s spominskimi karticami. Omogočena je tudi USB 2.0 povezava za enostavno sinhronizacijo z računalnikom.

Prodaja naj bi se začela še ta mesec, vprašanje pa je, kdaj bo MOTOROKR E6 na voljo v Sloveniji.

Za več informacij obiščite http://www.motorola.com ali http://www.hellomoto.com

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki