marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

članki

Moneta širi krog uporabnikov


04.06.2009
Objavil: Thomas Bergant

Na današnji novinarski konferenci so predsednik uprave Nove KBM Matjaž Kovačič, glavni izvršni direktor Mobitela Klavdij Godnič in predsednik uprave Si.mobila Dejan Turk predstavili storitev plačevanja z mobilnikom Moneta, ki jo od današnjega dne lahko uporabljajo tudi Si.mobilovi naročniki.

S podpisom partnerske pogodbe je plačevanje z mobilnikom omogočeno skoraj vsem slovenskim uporabnikom mobilne telefonije.

Moneto, enoten vseslovenski sistem plačevanja z mobilnikom, sta lastnika sistema Nova KBM in Mobitel začela skupaj razvijati pred 6 leti. Danes je v sistemu že 5 partnerjev, ob lastnikih še Debitel, Poštna banka Slovenije in Si.mobil. Do sedaj je Moneto uspešno uporabilo že več kot 300.000 uporabnikov, plačevanje z Moneto je možno na več kot 6.900 plačilnih mestih, število uporabnikov in plačilnih mest pa nenehno raste.

Predsednik uprave Nove KBM Matjaž Kovačič je na novinarski konferenci izrazil zadovoljstvo, da se z razvojem Monete uresničujejo strateške usmeritve banke. Ob tem je povedal: »Moneta je dokaz, da dobri projekti združujejo. Vsem družbam v sistemu je skupna zaveza, da svojim uporabnikom ali komitentom zagotavljamo odlično uporabniško izkušnjo, ki jo razvijamo s pomočjo naprednih tehnologij.«

Širitev sistema predstavlja pomemben mejnik pri uresničevanju dolgoročne strategije razvoja Monete. Glavni izvršni direktor družbe Mobitel Klavdij Godnič je ob tem dogodku izpostavil: »V partnerstvu z Novo KBM smo uspeli razviti sistem mobilnega plačevanja, ki je varen in prijazen do uporabnika. Moneto je moč uporabljati na številnih plačilnih mestih, ki so opremljena z enostavnimi navodili, postopek pa je hiter in zanesljiv.«

Z današnjim dnem je tudi drugi največji slovenski mobilni operater postal partner Monete. »V Si.mobilu smo upoštevali željo naših uporabnikov in jim ponudili možnost plačevanja z mobilnikom. Odločili smo se, da pristopimo k projektu Moneta, saj gre za varen, priročen in v Sloveniji že uveljavljen način plačevanja,« je ob današnjem podpisu pogodbe dejal predsednik uprave Si.mobila Dejan Turk.
Si.mobilovi naročniki lahko plačujejo na vseh vrstah plačilnih mest, kjer je mogoče plačati z Moneto,ne morejo pa kupovati M-vstopnic ali polniti predplačniškega računa. Slednji storitvi Si.mobil svojim uporabnikom omogoča preko storitev Hitra vstopnica ter Nujno in Polni.


O Moneti
Moneta kot storitev brezgotovinskega plačevanja je na voljo naročnikom Mobitela, Debitela in Si.mobila, Mobiuporabnikom ter komitentom Nove KBM in Poštne banke Slovenije. Z Moneto je mogoče plačevati na različnih vrstah plačilnih mest (Internet, Avtomati, Terminali, Telefonska prodaja) ter polniti predplačniški račun in kupovati m-vstopnice. Moneta zagotavlja visoko varnost plačil (varnostna koda PIN za Moneto), omogoča sprotno spremljanje porabe, pri bankah se lahko z njo plačuje z več transakcijskih računov, limit mesečne omejitve porabe je prilagojen posamezniku…Lastnika sistema, Nova KBM in Mobitel, želita Moneto v Sloveniji uveljaviti kot odprt plačilni sistem za nove udeležence ter plačilni instrument, tržno znamko in nabor storitev. Več informacij o Moneti: www.moneta.si.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki