marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaSamsung blizu pridobitve 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev
27.03.2024

Po poročanju agencije Reuters bo Samsung od ameriške vlade kmalu prejel 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev za širitev svojih tovarn za proizvodnjo čipov v ZDA. Nova nepovratna sredstva bodo del zakona CHIPS in zakona o znanosti, ki odobrava več kot 280 milijard dolarjev sredstev za spodbujanje raziskav in proizvodnje polprevodnikov v ZDA.

slikaXiaomijev prilagojeni čisti dobiček za leto 2023 se je povečal za 126,3 odstotka
25.03.2024

Xiaomi je objavil svoje revidirane konsolidirane rezultate za leto 2023. Skupni prihodek skupine je znašal 271,0 milijarde RMB, medtem ko se je njen prilagojeni čisti dobiček povečal za 126,3 % in dosegel 19,3 milijarde RMB. Povečanje prilagojenega čistega dobička je močno preseglo pričakovanja trga in pomeni drugo najvišjo raven dobičkonosnosti od uvrstitve skupine na borzo.

slikaMediatek konec leta 2023 najbolj prevladujoč ponudnik čipov
22.03.2024

Canalys je objavil poročilo o trgu pametnih telefonov v četrtem četrtletju 2023 z razdelitvijo po prodajalcih procesorjev. Analiza je pokazala, da je Mediatek v zadnjem četrtletju lanskega leta poganjal več naprav kot katerikoli drug proizvajalec čipov, in sicer z 21-odstotnim medletnim povečanjem.

slikaDomača predstavitev telefona HONOR Magic6 Pro
21.03.2024

Najnovejša okrepitev prvorazredne serije pametnih telefonov HONOR Magic HONOR Magic6 Pro je danes doživela domačo premiero v prelepem ambientu posestva Guerila na Planini. Ob prihodu najnovejšega paradnega konja podjetja HONOR v Slovenijo je vrsta aktivnosti pokazala pravo moč najnovejše inovacije globalne tehnološke znamke HONOR.

članki

Modne torbe s sončnimi celicami


Moška linija Noon Solar torb s sončnimi celicami

03.01.2008
Objavil: Jakob Jurkošek

Torbe s sončnimi celicami so odličen način, kako ohraniti vaše in naše tehnološke naprave napolnjene, brez uporabe kakšnega koli dodatnega vira energije.

Na veliko žalost modno ozaveščenih potencialnih uporabnikov in pa predvsem uporabnic, pa so bile le redke izmed teh torb tudi v koraku s trenutnimi modnimi smernicami. Prav zato je podjetje Noon Solar ustvarilo linijo atraktivnih ekološko-prijaznih torb.

Torbe s sončnimi celicami so odličen način, kako ohraniti vaše in naše tehnološke naprave napolnjene, brez uporabe kakšnega koli dodatnega vira energije. Na veliko žalost modno ozaveščenih potencialnih uporabnikov in pa predvsem uporabnic, pa so bile le redke izmed teh torb tudi v koraku s trenutnimi modnimi smernicami. Prav zato je podjetje Noon Solar ustvarilo linijo atraktivnih ekološko-prijaznih torb.

Omenjeno podjetje pri izdelavi torb uporablja biološko razgradljive materiale, kot je usnje brez vsebnosti kroma, ki je tenirano s sonaravno nabranimi materiali, kot je rabarbara ali pa orehi in pa naravne, ročno barvane tkanine iz bombaža ali konoplje. Na popolnoma sončen dan potrebuje notranja baterija torbe 6-8 ur, da se popolnoma napolni, na oblačen dan nekoliko dlje. Ta baterija nato ostane napolnjena nekaj dni, dokler je ne uporabimo za polnjene manjših naprav, kot so iPodi, dlančniki ali mobilniki. Cenovni razpon torb seže od 274 pa vse do 412 dolarjev.

fotografije
Moška linija Noon Solar torb s sončnimi celicami Ženska linija Noon Solar torb s sončnimi celicami
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki