marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaHONOR v Parizu predstavil novo serijo HONOR 200
17.06.2024

HONOR je premierno za Evropo predstavil serijo HONOR 200 na ikoničnem pariškem mestu Hipódromo de París-Longchamp. Na dogodku, ki se ga je udeležilo več kot 800 predstavnikov medijev in partnerjev iz vse Evrope, so gostje imeli priložnost iz prve roke preizkusiti zmogljivosti prek interaktivnih con doživetij in pop-up portretnih studiev, ki jih je zagotovil Studio Harcourt.

slikaQualcomm tiho predstavi čipovje Snapdragon 6s Gen 3
14.06.2024

Qualcommova trenutna shema poimenovanja je lahko včasih zmedena, vendar črka „s“ na splošno označuje „nižji“ model v liniji in točno to je novi Snapdragon 6s Gen 3. Qualcomm je informacije o novi mobilni platformi tiho in brez velikega pompa objavil na svoji spletni strani. Razumemo, saj Snapdragon 6s Gen 3 ni posebno zanimiv čip.

slikaHibridna umetna inteligenca v službi človeka odpira nove možnosti
12.06.2024

Smo na začetku najbolj vznemirljivega in morda enega od prelomnih trenutkov v tehnološki industriji. Vstopili smo v dobo mobilne umetne inteligence – ki jo je začel Samsung z uvedbo funkcij Galaxy AI na Galaxy S24 seriji, njihovem prvem telefonu z umetno inteligenco.

slikaV aprilu povečana prodaja iPhonov na Kitajskem
10.06.2024

Pred nekaj tedni je Tim Cook napovedal, da bo prodaja iPhonov na nekaterih trgih (tudi na Kitajskem) narasla in imel je prav. Poročilo Kitajske akademije za informacijsko in komunikacijsko tehnologijo (CAICT) kaže, da so se pošiljke pametnih telefonov tujih blagovnih znamk aprila povečale za 52 % - in večina telefonov tujih blagovnih znamk na Kitajskem ima na zadnji strani logotip Apple.

članki

Vsi modeli iPhona 15 bodo imeli dinamični otok


31.03.2023
Objavil: Dare Gliha

Zadnja govorica o telefonih iPhone 15 nam daje vpogled v njegove zaslone. Trojica razkritih steklenih panelov razkriva, da bo imela celotna linija iPhone 15 dinamični otok. Govori se tudi, da bo celotna linija imela tanjši, 1,5-milimetrske okvir okoli celotnega zaslona.

Vsi modeli iPhona 15 bodo imeli dinamični otok, modeli Pro pa še okvir iz titana.
Medtem ko bosta modela 15 in 15 Plus dobila nov dinamični otok, bosta ohranila standardno frekvenco osveževanja 60 Hz in ne bosta imela funkcije Always-on Display modelov Pro. Druga razlika bo čipovje, saj bodo modeli Pro tako kot lani prešli na A17 Bionic, medtem ko bodo običajni modeli dobili A16 Bionic iz leta 2022.

Druga govorica pa razkriva, da bodo novi modeli Pro premierno imeli okvir iz titana namesto iz nerjavnega jekla, zaradi česar naj bi bili trpežnejši, predvsem pa lažji. Druga ključna značilnost je prehod na polprevodniške gumbe. Ti bodo imeli haptično povratno informacijo 3D Touch, ki jo bo zagotavljalo več motorjev Taptic Engine pod njimi in bodo označevali uspešen pritisk.

Tudi stikalo za utišanje zvoka bo postalo gumb - enkrat pritisnite za utišanje in še enkrat za vključitev zvoka.

iPhona 15 in 15 Plus bosta ohranila običajne gumbe.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki