marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaXiaomi predstavil pametna očala
20.09.2021

Xiaomi je predstavil pametna očala Xiaomi, ki združujejo slikovni sistem in senzorje v običajno obliko očal prek tehnologije MicroLED, to pa omogoča povsem novo uporabniško izkušnjo. S pametnimi očali lahko berete sporočila in opomnike, opravljate klice, krmarite, fotografirate ter prevajate besedilo tik pred vašimi očmi.

slikaSe v EU pripravlja obvezna sedemletna nadgradnja mobilnikov?
17.09.2021

Nemška vlada v EU lobira, da ta od proizvajalcev pametnih telefonov zahteva, da za vse svoje telefone zagotovijo vsaj sedem let varnostnih posodobitev, za isto obdobje pa tudi nadomestne dele. Novico o tem je prvi objaviia nemška tehnološka spletna stran Heise Online.

slikaMediatek vodilni proizvajalec čipov v drugem četrtletju 2021
15.09.2021

Counterpoint Research je objavil četrtletno analizo trga čipov za pametne telefone (SoC), Mediatek pa je v tem časovnem obdobju izšel kot velik zmagovalec. Podjetje je prodalo 43 odstotkov vseh naborov čipov na trgu, kar je več kot drugo uvrščeni Qualcomm in tretji Apple skupaj.

slikaApple je rešil produkcijske težave novih ur Watch Series 7
13.09.2021

Mark Gurman iz Bloomberga je pred kratkim zapisal, da naj bi nova generacija Applove ure Watch 7 imela zamudo, saj so nastale težave s proizvodnjo. Da pa zamuda ne bo tako velika meni analitik Ming-Chi Kuo, ki je dobil informacije, da so pri podjetju proizvodnje težave rešili.

slikaHarmonyOS 2.0 že z 90 milijoni uporabnikov
10.09.2021

Huawei si je za HarmonyOS 2.0 zastavil ambiciozen cilj - do konca leta doseči 300 milijonov naprav. Precej ambiciozna številka, ki pa očitno ne bo nedosegljiva, saj se novi operacijski sistem precej hitro širi.

članki

Mobi pogovori in Mobi SMS


20.05.2008
Objavil: Thomas Bergant

Mobitel je predplačniškim uporabnikom sistema Mobi ponudil dva nova tarifna paketa, ki omogočata še cenejše klice oziroma pošiljanje sporočil SMS v Mobitelovem omrežju. Novi ugodnosti Mobi pogovori in Mobi SMS sta brezplačni, Mobiuporabniki pa si izbrano možnost hitro in enostavno vklopijo kar s sporočilom SMS.

Družba Mobitel je danes, uvedla dva nova tarifna paketa z imenom Mobi pogovori in Mobi SMS, namenjena Mobiuporabnikom, ki omogočata cenovno še bolj ugodne pogovore oziroma pošiljanje sporočil SMS. Tarifni paket Mobi pogovori bo nadvse dobrodošel tistim, ki imajo radi dolge sproščene pogovore, saj Mobiuporabnikom omogoča znaten popust pri klicih v Mobitelovem omrežju, daljših od 3 minut. Klic se namreč po prvih treh minutah pogovora začne obračunavati s 50 % popustom na minuto, medtem ko se prve tri minute obračunajo skladno z rednim cenikom za Mobiuporabnike. S tarifnim paketom Mobi SMS pa bodo prišli na svoj račun predvsem tisti, ki si raje dopisujejo prek SMS-sporočil. Prednost paketa Mobi SMS predstavlja ugodnost, s katero Mobiuporabniki vsako četrto sporočilo SMS pošljejo povsem brezplačno, pogoj je le, da se uporabnik nahaja v Sloveniji oz. v Mobitelovem omrežju.

Oba omenjena tarifna paketa sta brezplačna, Mobiuporabniki pa si ju po lastnem izboru vklopijo ali izklopijo kar prek sporočil SMS. Ugodnost Mobi pogovor si vključijo s sporočilom SMS s ključno besedo PAKET POGOVORI, ki ga pošljejo na številko 1918, medtem ko je treba za vklop Mobi SMS poslati SMS s ključno besedo PAKET SMS. Za izklop določenega tarifnega paketa ustrezni ključni besedi enostavno na koncu dodajo še >IZKLOP< (torej PAKET POGOVORI IZKLOP oz. PAKET SMS IZKLOP).

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki