marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaFrancozi prvi z nalepko o popravljivosti naprav
02.12.2020

Prejšnji teden so Evropski poslanci glasovali o zakonu, ki bi potrošnikom zagotovil informacijo o popravljivosti naprave, ki jo kupujejo. S tem bi lahko še pred nakupom dobili informacijo o življenjski dobi naprave in njeni popravljivosti.

slikaNT Remote uspešno končana
30.11.2020

Microsoft je sporočil, da je bila letošnja virtualna konferenca NT Remote dobro sprejeta med udeleženci. V dveh dneh se je tako 946 udeležencev pridružilo 76 predavateljem na skupno 119 predavanjih, delavnicah in okroglih mizah, ki so potekali v okviru 6 tehnoloških in 10 poslovnih vsebinskih sklopov. Dogodek pa je podprlo kar 30 partnerjev.

slikaMediatek kupil Intlovo podjetje za upravljanje porabe energije
27.11.2020

Mediatek je sporočil, da je od Intla odkupil podjetje Enpirion, ki skrbi za rešitve upravljanja z energijo. Cena nakupa znaša 85 milijonov dolarjev. To je že drugo podjetje, ki ga je Intel prodal, lani je namreč Apple za milijardo dolarjev odkupil posel modemov za pametne telefone.

slikaApple sklenil poravnavo v aferi "batterygate"
25.11.2020

Apple je poskušal prikrito odpraviti težavo z baterijo na telefonih iPhone izdanih med letoma 2014 in 2016 tako, da jih je upočasnil. Ta poteza je bila hitro odkrita, vse skupaj pa je privedlo celo do skupinske tožbe.

slikaPričela se je Microsoftova NT konferenca, letos v virtualni obliki NT Remote
24.11.2020

Z uvodnim nagovorom Microsoftovega predsednika Brada Smitha se je danes začel osrednji del konference NT Remote, največjega virtualnega poslovno-tehnološkega dogodka v Sloveniji.

članki

Večerni in vikend pogovori tudi za klice v druga omrežja


19.02.2008
Objavil: Thomas Bergant

Družba Mobitel je 19. februarja 2008 predstavila novo različico storitve Večerni in vikend pogovori, ki vključuje tudi klice v druga slovenska mobilna in fiksna omrežja. Nova storitev Mobitelovim naročnikom vsak delavnik med 19. in 7. uro ter vse vikende in praznike omogoča klice ...

... brez dodatnih stroškov ne samo v Mobitelovem omrežju, temveč tudi v druga slovenska mobilna in fiksna javna telefonska omrežja. Omenjena ugodnost je naročnikom Mobitel GSM/UMTS na voljo ob mesečnem doplačilu 11,99 EUR.

Mobitel z današnjim dnem predstavlja novo, dodatno različico storitve Večerni in vikend pogovori, imenovano Večerni in vikend pogovori v Mobitelovo in druga omrežja. Nova storitev Mobitelovim naročnikom ob mesečnem doplačilu 11,99 EUR omogoča klice brez dodatnih stroškov na številke uporabnikov Mobitelovega omrežja ter drugih slovenskih mobilnih in fiksnih javnih telefonskih omrežij. Uporabniki storitve Večerni in vikend pogovori v Mobitelovo in druga mobilna omrežja lahko tako vsak mesec brez dodatnih stroškov opravijo kar 3.000 minut klicev v Mobitelovem omrežju ter do 1.000 minut klicev v druga slovenska mobilna in fiksna javna telefonska omrežja operaterjev, s katerimi ima Mobitel sklenjeno pogodbo o medomrežnem povezovanju. Ugodnost velja vsak delovni dan med 19. in 7. uro ter vse vikende in praznike ves dan, storitvi Večerni in vikend pogovori ter Večerni in vikend pogovori v Mobitelovo in druga omrežja pa se med seboj izključujeta.

Vklop storitve Večerni in vikend pogovori v Mobitelovo in druga omrežja Mobitelovi naročniki uredijo pisno v najbližjem Mobitelovem centru oziroma tako, da izpolnjen obrazec Naročilo dodatnih storitev, objavljen na Mobitelovih spletnih straneh www.mobitel.si, pošljejo na naslov Mobitel, d. d., Sektor naročniška razmerja, Vilharjeva 23, 1537 Ljubljana ali na faks številko 01/47 22 062. Uporabniki storitve Monitor z e-certifikatom pa lahko v ta namen izpolnijo e-obrazec v rubriki Sporočila in naročila.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki