marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaMediatek kupil Intlovo podjetje za upravljanje porabe energije
27.11.2020

Mediatek je sporočil, da je od Intla odkupil podjetje Enpirion, ki skrbi za rešitve upravljanja z energijo. Cena nakupa znaša 85 milijonov dolarjev. To je že drugo podjetje, ki ga je Intel prodal, lani je namreč Apple za milijardo dolarjev odkupil posel modemov za pametne telefone.

slikaApple sklenil poravnavo v aferi "batterygate"
25.11.2020

Apple je poskušal prikrito odpraviti težavo z baterijo na telefonih iPhone izdanih med letoma 2014 in 2016 tako, da jih je upočasnil. Ta poteza je bila hitro odkrita, vse skupaj pa je privedlo celo do skupinske tožbe.

slikaPričela se je Microsoftova NT konferenca, letos v virtualni obliki NT Remote
24.11.2020

Z uvodnim nagovorom Microsoftovega predsednika Brada Smitha se je danes začel osrednji del konference NT Remote, največjega virtualnega poslovno-tehnološkega dogodka v Sloveniji.

slikaSamsung Galaxy Z Fold3 s podzaslonsko kamero?
23.11.2020

Po spletu se zadnji mesec pojavljajo govorice, da naj bi Samsung pri novi generacijo prepogljivega mobilnika Galaxy Z Fold3 prvič uporabil podzaslonsko kamero. Sedaj je te govorice podkrepil ETNews, ki še navaja, da bo serija Galaxy S21 brez te novitete.

slikaHuawei v Evropi zagotavlja 220.000 delovnih mest
20.11.2020

Analitska hiša Oxford Economics je pred kratkim objavila poročilo z naslovom »Ekonomski učinki družbe Huawei« v katerem so ugotovili, da je Huawei v letu 2019 prispeval 16,4 milijarde EUR k evropskemu BDP ter podprl 224.300 delovnih mest. Huawei je v tem obdobju prispeval tudi 6,6 milijard EUR davčnih prihodkov uradnim evropskim organom.

članki

Brezplačni MMS-i za valentinovo


12.02.2008
Objavil: Thomas Bergant

Družba Mobitel bo svoje uporabnike za valentinovo, 14. februarja, nagradila z brezplačnimi sporočili MMS. Ob tej priložnosti pa je pripravila tudi posebno ponudbo dveh mobilnikov po posebej ugodni ceni.

Mobitel bo svojim uporabnikom za valentinovo, 14. februarja, podaril brezplačno pošiljanje multimedijskih sporočil MMS v Mobitelovem omrežju. Ugodnost velja za vse Mobitelove naročnike in Mobiuporabnike, število poslanih MMS-ov pa ni omejeno.

Ob tej priložnosti sta v ponudbi po posebej ugodni ceni tudi dva privlačna mobitela - Motorola W377 za 49 EUR ter Sony Ericsson W660i za 79 EUR. Cena velja ob sklenitvi/podaljšanju naročniškega razmerja, pri Motoroli W377 za 12 in pri Sony Ericsson W660i za 24 mesecev. Poleg teh dveh aparatov je v Mobitelovi prodajni mreži na voljo tudi pestra ponudba aparatov po sedaj še nižjih cenah.

Na valentinovo so se pripravili tudi na mobilnem portalu Planet, saj v veliki nagradni igri podarjajo romantični vikend. V posebnem sklopu, namenjenem zaljubljencem, so zbrane tudi pestre vsebine ter tematski dodatki za mobilnike. Uporabniki mobilnega Planeta lahko izberejo ljubezensko vabilo ali čestitko in jo pošljejo svoji ljubezni ali simpatiji, pobrskajo za idejo, kako presenetiti partnerja, preberejo seksi horoskop, svoj mobitel pa okrasijo z ljubezenskimi motivi. Za hitri dostop do vsebine lahko pošljejo SMS-sporočilo z vsebino P SRCE na številko 1919.

Več informacij o ugodnostih in ponudbi lahko Mobitelovi naročniki pridobijo s klicem na brezplačno številko Centra za pomoč naročnikom 041 700-700, v Mobitelovi prodajni mreži ter na spletni strani www.mobitel.si.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki