marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZnana oblika prihajajoče serije iPhone 12
13.07.2020

Mobile Fun je na spletu objavil video, kjer so pokazali obliko nove serije iPhone 12. Gre za delovno različico mobilnikov, tako da končna oblika verjetno ne bo enaka prikazanemu, pričakuje se spremembe predvsem pri modulu kamere.

slikaApple širi neodvisni program popravil v Kanado in Evropo
10.07.2020

Apple je pred dobrim letom uradno dovolil neodvisnim servisom, da popravljajo njihove mobilnike. Program se je sprva začel v ZDA, po enem letu pa se ponaša s preko 700 lokacijami, ki so del 140 neodvisnih podjetij.

slikaHMD Global na Finskem ustanavlja nov Center odličnosti za raziskave in razvoj
08.07.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je sporočil, da kupuje sredstva podjetja Valona Labs in ustanavlja nov Center odličnosti v Tampereju na Finskem. S kombinacijo zagotavljanja varnih in zanesljivih mobilnih izkušenj in znanja Valona Labsa na področju mobilne, poslovne in kibernetske varnosti, bo ta združitev utrdila ugled združenega podjetja kot vodilnega v svetu glede posodobitve in varnosti programske opreme za pametne telefone.

slikaHuawei se vzpenja po lestvici najboljših blagovnih znamk
06.07.2020

Huawei je izboljšal položaj blagovne znamke na vodilni globalni lestvici ter hkrati tudi povečal njeno vrednost. Na lestvici BrandZ, ki jo objavlja raziskovalno podjetje WPP Kantar, je namreč zasedlo 45. mesto, dve mesti višje kot lani, z vrednostjo blagovne znamke v višini 29,4 milijarde ameriških dolarjev (devetodstotna medletna rast).

slikaHuawei Mate 40 brez podzaslonske sprednje kamere
03.07.2020

Po spletu so se širile govorice, da bo prihajajoči Huaweijev mobilnik Mate 40 prvi imel sprednjo kamero vgrajeno pod zaslon, katere razvijalec je podjetje Visionox. Te govorice je sedaj ovrgel Digital Chat Station.

članki

Neomejeni pogovori - SMS - MMS - internet - BlackBerry ...


26.02.2009
Objavil: Thomas Bergant

Z marcem Mobitel uvaja novo, izjemno privlačno, predvsem pa neomejeno ponudbo. Novost na slovenskem trgu prinaša dolge, neomejene pogovore, neskončne SMS-e in MMS-e, najhitrejši neomejeni mobilni internet, elektronsko pošto, dostop do Facebooka in ostalih družbenih omrežij ter mnoge mobitele za samo 1 evro.

Privlačna neomejena novost bo na voljo vsem novim, seveda pa tudi sedanjim Mobitelovim naročnikom.

Mobitel bo vsem sedanjim in bodočim naročnikom s 1. marcem 2009 ponudil izjemno privlačno, neomejeno ponudbo, ki bo odslej zaznamovala najboljši Mobitelov paket Povezani 77. Le-ta ponuja vrhunec ponudbe mobilnih storitev, tehnologij in mobitelov na slovenskem trgu. Odslej bo paket Povezani 77 omogočal neomejene klice na več kot 1,3 milijona mobilnih številk pri Mobitelu, Debitelu in IZImobilu. Poleg tega pa je v naročnino vključenih tudi 200 minut klicev v druga slovenska mobilna omrežja, vsak mesec znova in znova.

Naročniki Mobitelovega paketa Povezani 77 bodo neomejeno komunicirali tudi s sporočili SMS in MMS. Paket Povezani 77 pri Mobitelu pa ponuja še več - neomejen mobilni internet, elektronsko pošto ter dostop do Facebooka in ostalih spletnih družbenih omrežij. Ponuja namreč tudi celovit dostop do megabitnih hitrosti Mobitelovega omrežja 3,5 G, brez omejitve prenosa podatkov. Za popolno izrabo vseh ugodnosti ponuja Mobitel vrsto vrhunskih mobitelov in dlančnikov BlackBerry za zgolj 1 evro, ob sklenitvi/podaljšanju naročniškega razmerja za paket Povezani 77 za 12/24 mesecev. Mobitelov paket Povezani 77 že vključuje storitvi Integral in BlackBerry, ki sta tako na voljo brez dodatnih stroškov, uporabnik potrebuje zgolj enega izmed podprtih mobilnikov oziroma dlančnik BlackBerry. Paket Povezani 77 je povsem prilagojen tudi uporabnikom naprednih pametnih mobilnikov in i-Telefonov.

Paket Povezani 77 sedanjim in novim Mobitelovim naročnikom omogoča izjemne prihranke pri gostovanju v tujini. Zadošča že naročnina na paket Povezani 77, saj ta vsebuje tudi napredno storitev M:Stik, ki jo v Sloveniji ponuja zgolj Mobitel. Z njo boste tudi v tujini klicali in pošiljali SMS-e po >domači<, torej neomejeno nizki ceni. Poraba se odšteva od kvote, ker pa je slednja neomejena, tudi dodatnega stroška ni. Naročnina na paket Povezani 77 znaša 77 evrov.

Ugodnosti neomejene uporabe mobilnih storitev brez dodatnega plačila pri paketu Povezani 77 veljajo za promet v Mobitelovem omrežju. Pri gostovanju v omrežjih tujih mobilnih operaterjev se bodo mobilne storitve obračunavale skladno s cenikom za operaterja, v omrežju katerega bo uporabnik gostoval. Mobitel v tujini priporoča uporabo storitve M:Stik ali izbiro enega izmed mobilnih operaterjev, s katerimi ima sklenjen dogovor o posebnem, kar 60-odstotnem popustu pri cenah podatkovnega prenosa.

Podrobne informacije o Mobitelovi ponudbi so objavljene na spletnem mestu družbe www.mobitel.si, uporabniki pa se lahko obrnejo tudi na prijazno osebje Mobitelovih centrov ali Centra za pomoč naročnikom. V Center za pomoč naročnikom lahko pokličejo kadarkoli, ne glede na uro ali dan, in sicer na številko 041 700 700. Klic je za vse Mobitelove uporabnike, tudi med gostovanjem v omrežjih tujih operaterjev, brezplačen.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki