marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaSamsung blizu pridobitve 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev
27.03.2024

Po poročanju agencije Reuters bo Samsung od ameriške vlade kmalu prejel 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev za širitev svojih tovarn za proizvodnjo čipov v ZDA. Nova nepovratna sredstva bodo del zakona CHIPS in zakona o znanosti, ki odobrava več kot 280 milijard dolarjev sredstev za spodbujanje raziskav in proizvodnje polprevodnikov v ZDA.

slikaXiaomijev prilagojeni čisti dobiček za leto 2023 se je povečal za 126,3 odstotka
25.03.2024

Xiaomi je objavil svoje revidirane konsolidirane rezultate za leto 2023. Skupni prihodek skupine je znašal 271,0 milijarde RMB, medtem ko se je njen prilagojeni čisti dobiček povečal za 126,3 % in dosegel 19,3 milijarde RMB. Povečanje prilagojenega čistega dobička je močno preseglo pričakovanja trga in pomeni drugo najvišjo raven dobičkonosnosti od uvrstitve skupine na borzo.

slikaMediatek konec leta 2023 najbolj prevladujoč ponudnik čipov
22.03.2024

Canalys je objavil poročilo o trgu pametnih telefonov v četrtem četrtletju 2023 z razdelitvijo po prodajalcih procesorjev. Analiza je pokazala, da je Mediatek v zadnjem četrtletju lanskega leta poganjal več naprav kot katerikoli drug proizvajalec čipov, in sicer z 21-odstotnim medletnim povečanjem.

slikaDomača predstavitev telefona HONOR Magic6 Pro
21.03.2024

Najnovejša okrepitev prvorazredne serije pametnih telefonov HONOR Magic HONOR Magic6 Pro je danes doživela domačo premiero v prelepem ambientu posestva Guerila na Planini. Ob prihodu najnovejšega paradnega konja podjetja HONOR v Slovenijo je vrsta aktivnosti pokazala pravo moč najnovejše inovacije globalne tehnološke znamke HONOR.

članki

Neomejeni pogovori - SMS - MMS - internet - BlackBerry ...


26.02.2009
Objavil: Thomas Bergant

Z marcem Mobitel uvaja novo, izjemno privlačno, predvsem pa neomejeno ponudbo. Novost na slovenskem trgu prinaša dolge, neomejene pogovore, neskončne SMS-e in MMS-e, najhitrejši neomejeni mobilni internet, elektronsko pošto, dostop do Facebooka in ostalih družbenih omrežij ter mnoge mobitele za samo 1 evro.

Privlačna neomejena novost bo na voljo vsem novim, seveda pa tudi sedanjim Mobitelovim naročnikom.

Mobitel bo vsem sedanjim in bodočim naročnikom s 1. marcem 2009 ponudil izjemno privlačno, neomejeno ponudbo, ki bo odslej zaznamovala najboljši Mobitelov paket Povezani 77. Le-ta ponuja vrhunec ponudbe mobilnih storitev, tehnologij in mobitelov na slovenskem trgu. Odslej bo paket Povezani 77 omogočal neomejene klice na več kot 1,3 milijona mobilnih številk pri Mobitelu, Debitelu in IZImobilu. Poleg tega pa je v naročnino vključenih tudi 200 minut klicev v druga slovenska mobilna omrežja, vsak mesec znova in znova.

Naročniki Mobitelovega paketa Povezani 77 bodo neomejeno komunicirali tudi s sporočili SMS in MMS. Paket Povezani 77 pri Mobitelu pa ponuja še več - neomejen mobilni internet, elektronsko pošto ter dostop do Facebooka in ostalih spletnih družbenih omrežij. Ponuja namreč tudi celovit dostop do megabitnih hitrosti Mobitelovega omrežja 3,5 G, brez omejitve prenosa podatkov. Za popolno izrabo vseh ugodnosti ponuja Mobitel vrsto vrhunskih mobitelov in dlančnikov BlackBerry za zgolj 1 evro, ob sklenitvi/podaljšanju naročniškega razmerja za paket Povezani 77 za 12/24 mesecev. Mobitelov paket Povezani 77 že vključuje storitvi Integral in BlackBerry, ki sta tako na voljo brez dodatnih stroškov, uporabnik potrebuje zgolj enega izmed podprtih mobilnikov oziroma dlančnik BlackBerry. Paket Povezani 77 je povsem prilagojen tudi uporabnikom naprednih pametnih mobilnikov in i-Telefonov.

Paket Povezani 77 sedanjim in novim Mobitelovim naročnikom omogoča izjemne prihranke pri gostovanju v tujini. Zadošča že naročnina na paket Povezani 77, saj ta vsebuje tudi napredno storitev M:Stik, ki jo v Sloveniji ponuja zgolj Mobitel. Z njo boste tudi v tujini klicali in pošiljali SMS-e po >domači<, torej neomejeno nizki ceni. Poraba se odšteva od kvote, ker pa je slednja neomejena, tudi dodatnega stroška ni. Naročnina na paket Povezani 77 znaša 77 evrov.

Ugodnosti neomejene uporabe mobilnih storitev brez dodatnega plačila pri paketu Povezani 77 veljajo za promet v Mobitelovem omrežju. Pri gostovanju v omrežjih tujih mobilnih operaterjev se bodo mobilne storitve obračunavale skladno s cenikom za operaterja, v omrežju katerega bo uporabnik gostoval. Mobitel v tujini priporoča uporabo storitve M:Stik ali izbiro enega izmed mobilnih operaterjev, s katerimi ima sklenjen dogovor o posebnem, kar 60-odstotnem popustu pri cenah podatkovnega prenosa.

Podrobne informacije o Mobitelovi ponudbi so objavljene na spletnem mestu družbe www.mobitel.si, uporabniki pa se lahko obrnejo tudi na prijazno osebje Mobitelovih centrov ali Centra za pomoč naročnikom. V Center za pomoč naročnikom lahko pokličejo kadarkoli, ne glede na uro ali dan, in sicer na številko 041 700 700. Klic je za vse Mobitelove uporabnike, tudi med gostovanjem v omrežjih tujih operaterjev, brezplačen.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki