BlackBerry 8700g™." />
marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaXiaomi predstavil pametna očala
20.09.2021

Xiaomi je predstavil pametna očala Xiaomi, ki združujejo slikovni sistem in senzorje v običajno obliko očal prek tehnologije MicroLED, to pa omogoča povsem novo uporabniško izkušnjo. S pametnimi očali lahko berete sporočila in opomnike, opravljate klice, krmarite, fotografirate ter prevajate besedilo tik pred vašimi očmi.

slikaSe v EU pripravlja obvezna sedemletna nadgradnja mobilnikov?
17.09.2021

Nemška vlada v EU lobira, da ta od proizvajalcev pametnih telefonov zahteva, da za vse svoje telefone zagotovijo vsaj sedem let varnostnih posodobitev, za isto obdobje pa tudi nadomestne dele. Novico o tem je prvi objaviia nemška tehnološka spletna stran Heise Online.

slikaMediatek vodilni proizvajalec čipov v drugem četrtletju 2021
15.09.2021

Counterpoint Research je objavil četrtletno analizo trga čipov za pametne telefone (SoC), Mediatek pa je v tem časovnem obdobju izšel kot velik zmagovalec. Podjetje je prodalo 43 odstotkov vseh naborov čipov na trgu, kar je več kot drugo uvrščeni Qualcomm in tretji Apple skupaj.

slikaApple je rešil produkcijske težave novih ur Watch Series 7
13.09.2021

Mark Gurman iz Bloomberga je pred kratkim zapisal, da naj bi nova generacija Applove ure Watch 7 imela zamudo, saj so nastale težave s proizvodnjo. Da pa zamuda ne bo tako velika meni analitik Ming-Chi Kuo, ki je dobil informacije, da so pri podjetju proizvodnje težave rešili.

slikaHarmonyOS 2.0 že z 90 milijoni uporabnikov
10.09.2021

Huawei si je za HarmonyOS 2.0 zastavil ambiciozen cilj - do konca leta doseči 300 milijonov naprav. Precej ambiciozna številka, ki pa očitno ne bo nedosegljiva, saj se novi operacijski sistem precej hitro širi.

članki

Mobitel in Research In Motion uvajata rešitev BlackBerry


25.01.2007
Objavil: Thomas Bergant

Mobitel in Research In Motion (RIM) predstavljata rešitev BlackBerry®, funkcionalno rešitev za poslovne uporabnike. Mobitel bo priljubljeno in preizkušeno storitev BlackBerry predstavil z zmogljivim dlančnikom BlackBerry 8700g™.

BlackBerry mobilnim uporabnikom zagotavlja telefonijo, potisno elektronsko pošto, besedilno sporočanje, organizator ter dostop do interneta in poslovnih podatkovnih sistemov.

BlackBerry 8700g je tanka, lahka in stilsko dovršena mobilna naprava s polno tipkovnico, ki jo odlikuje optimizirana platforma s 64 MB-nim pomnilnikom "flash" za hitro brskanje po spletnih straneh, dostop do elektronske pošte in njenih prilog ter uporabo aplikacij.

BlackBerry 8700g omogoča napredne telefonske funkcije, vključno s posebej določenimi tipkami "pošlji", "zaključi" in "utišaj", pametno klicanje, konferenčni klic, hitro klicanje, posredovanje klicev ter zvočnik in podporo BluetoothR za prostoročno telefoniranje z brezžičnimi slušalkami in avtomobilskimi inštalacijami.

Svetel zaslon visoke ločljivosti, ki podpira prek 65.000 barv in z živo grafiko predstavlja tudi inovativno tehnologijo zaznavanja svetlobe. BlackBerry 8700g namreč osvetljavo zaslona in tipkovnice samodejno prilagodi za optimalno uporabo na prostem, v zaprtih in temnih prostorih.

Dlančnik BlackBerry 8700g je na voljo za 1 EUR (239,64 SIT) ob sklenitvi naročniškega razmerja BlackBerry za 12 mesecev.

Storitev BlackBerry lahko uporabljajo vsi Mobitelovi naročniki, ki k svojemu obstoječemu naročniškega razmerja vklopijo dodatno storitev BlackBerry z mesečno naročnino 15 EUR (3.594,6 SIT) ali pa se odločijo za samostojen naročniški paket BlackBerry z mesečno naročnino 49,99 EUR (11.979,6036 SIT). Mesečna naročnina v obeh primerih vključuje tudi prenos podatkov v Sloveniji. Cene klicev, sporočil SMS in drugih storitev se obračunajo skladno z veljavnim cenikom družbe.

Programska oprema BlackBerry® Enterprise Server za poslovne uporabnike omogoča varen dostop do elektronske pošte in do drugih podatkov znotraj poslovnega sistema. Dostop do elektronske pošte omogoča neposredna povezava prek poštnih strežnikov Microsoft® Exchange, IBM Lotus® Domino® ali Novell® GroupWise®.

Mobitel namerava ponudbo BlackBerry naprav in storitev v prihodnje razširiti v še večje zadovoljstvo svojih uporabnikov.

O družbi Research In Motion (RIM)
Podjetje Research In Motion je vodilni oblikovalec, proizvajalec in tržnik inovativnih brezžičnih rešitev za svetovni trg mobilnih komunikacij. Z razvojem integrirane strojne in programske opreme ter storitev, ki podpirajo različne standarde brezžičnih omrežij, RIM nudi platforme in rešitve za nemoten dostop do časovno spremenljivih informacij, vključno z elektronsko pošto, telefonom, sporočili SMS, internet in intranet aplikacijami. Tehnologija podjetja RIM širokemu spektru drugih razvijalcev in proizvajalcev omogoča tudi izboljšavo lastnih izdelkov in storitev z brezžičnim povezovanjem in dostopom do podatkov. Nabor RIM-ovih nagrajenih izdelkov, storitev in vgradnih tehnologij uporablja na tisoče organizacij po vsem svetu ter vključuje brezžično platformo BlackBerryR, linijo aparatov RIM Wireless HandheldTM, orodja za razvoj programske opreme, radijske modeme ter licenčne pogodbe za strojno in programsko opremo. Podjetje RIM je bilo ustanovljeno leta 1984 s, sedežem v kraju Waterloo v Ontariu, Kanada, podružnice pa ima v Severni Ameriki, Evropi in na Daljnem Vzhodu. RIM kotira na borzah Nasdaq Stock Market (Nasdaq: RIMM) in Toronto Stock Exchange (TSX: RIM). Za dodatne informacije obiščite www.rim.com ali www.blackberry.com.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki