marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

članki

Mobitelova naročniško-prodajna akcija za študente


13.09.2005
Objavil: Thomas Bergant

V četrtek, 15. septembra se začenja nova naročniško-prodajna akcija za naročnike Študentskega paketa. V ponudbi treh aparatov tudi sodoben, zmogljiv in uporabniško prijazen mobilnik UMTS Motorola V975 za 19.900 SIT. V Mobitelovi ponudbi tudi "glasbeni" mobilnik [url=http://www.mobile.si/gsm/sony-ericsson-w800i.html]Sony Ericsson W800i Walkman[/url].

Mobitel bo v sklopu naročniško-prodajne akcije za naročnike Študentskega paketa, ki se začne 15. septembra 2005 ponudil tri sodobne mobilnike. Ob sklenitvi/podaljšanju naročniškega razmerja za 12 mesecev bo možno kupiti aparata Nokia 3220 za 9.900 SIT in Sony Ericsson W800i Walkman za 59.900 SIT. Mobilnik UMTS Motorola V975 pa bo ob sklenitvi/podaljšanju naročniškega razmerja za 24 mesecev na voljo za 19.900 SIT.

Prednosti Študentskega paketa so v brezplačni priključni taksi in nizki mesečni naročnini, prilagojeni za študentske žepe. Med ugodnostmi so tudi polovična cena za 31-i in vse nadaljnje SMS-e, poslane v enem mesecu, ter storitev Zveza, s katero naročniki na izbrano številko v Mobitelovih omrežjih kličejo 70 % ceneje. Študentski paket brezplačno vključuje vse dodatne storitve kot pri Poslovnem paketu. Ob sklenitvi/podaljšanju naročniškega razmerja naročniki prejmejo darilni zapestni trak, komplet osebnih vizitk pa vsi, ki bodo naročniško razmerje sklenili na novo. Poleg tega bodo kupci mobilnika Motorola V975 v akciji za naročnike Študentskega paketa v promocijskem obdobju deležni 10 MB brezplačnega prenosa podatkov mesečno v Sloveniji, še naprej pa za vse uporabnike Mobitel UMTS velja promocijsko obdobje brezplačnih videoklicev v Sloveniji.

V okviru ponudbe naročniško-prodajne akcije za naročnike Študentskega paketa bo tudi mobilnik Sony Ericsson W800i Walkman. Aparat odlikuje atraktivno oblikovanje, kakovosten medijski predvajalnik, radijski sprejemnik s prikazom podatkov RDS, priložene stereo slušalke, 512 MB pomnilniška kartica ter digitalni fotoaparat ločljivosti dveh milijonov pik s samodejnim ostrenjem in bliskavico.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki