Sony Ericsson W800i Walkman." />
marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung Galaxy Z Fold2 5G že v Sloveniji
21.09.2020

Samsung Galaxy Z Fold2 5G prepogljivi telefon, ki je predstavnik tretje generacije Samsung prepogljivih telefonov, je sedaj na voljo v Sloveniji. Galaxy Z Fold2 5G je na voljo v mistično črni in mistično bronasti barvi po priporočeni maloprodajni ceni 1.999 evrov.

slikaMBILLS omogočil plačevanje prek Fitbit Pay in Garmin Pay
18.09.2020

Pri mladem fintech podjetju MBILLS so lastni plačilni kartici mBills Mastercard, ki so jo kot izdajatelj uporabnikom ponudili letos v juliju, v rekordnem času omogočili plačevanje s pametnimi urami Garmin in Fitbit.

slikaAmeriška carina brani zaseg slušalk OnePlus Buds
16.09.2020

V ponedeljek je po spletu zaokrožila zanimiva vest, da je ameriška carina na letališču JFK zasegla 2000 kosov slušalk OnePlus Buds, saj so ocenili, da gre za ponaredek slušalk Apple Airpods. Čeprav se je sprva zdelo, da gre zgolj za zabavno pomoto, pa se je izkazalo, da carinska služba ni naredila napake.

slikaTSMC kmalu z masovno proizvodnjo čipovja za Apple
14.09.2020

Apple se pripravlja na prehod svojih produktov iz Intlovega na lastno čipovje. MacBooki se bodo s tem pridružili iPhone, iPad in Apple Watch napravam, ki tovrstno rešitev že uporabljajo.

slikaMicrosoft Surface Duo v ZDA že na voljo
11.09.2020

Potrošniki v ZDA imajo na voljo za nakup Microsoftov pogled na prihodnost pametnih mobilnikov, Surface Duo. Nakup lahko opravijo preko njihove spletne strani, že cena osnovne različice pa je precej zasoljena.

članki

Mobitelova naročniško-prodajna akcija za študente


13.09.2005
Objavil: Thomas Bergant

V četrtek, 15. septembra se začenja nova naročniško-prodajna akcija za naročnike Študentskega paketa. V ponudbi treh aparatov tudi sodoben, zmogljiv in uporabniško prijazen mobilnik UMTS Motorola V975 za 19.900 SIT. V Mobitelovi ponudbi tudi "glasbeni" mobilnik Sony Ericsson W800i Walkman.

Mobitel bo v sklopu naročniško-prodajne akcije za naročnike Študentskega paketa, ki se začne 15. septembra 2005 ponudil tri sodobne mobilnike. Ob sklenitvi/podaljšanju naročniškega razmerja za 12 mesecev bo možno kupiti aparata Nokia 3220 za 9.900 SIT in Sony Ericsson W800i Walkman za 59.900 SIT. Mobilnik UMTS Motorola V975 pa bo ob sklenitvi/podaljšanju naročniškega razmerja za 24 mesecev na voljo za 19.900 SIT.

Prednosti Študentskega paketa so v brezplačni priključni taksi in nizki mesečni naročnini, prilagojeni za študentske žepe. Med ugodnostmi so tudi polovična cena za 31-i in vse nadaljnje SMS-e, poslane v enem mesecu, ter storitev Zveza, s katero naročniki na izbrano številko v Mobitelovih omrežjih kličejo 70 % ceneje. Študentski paket brezplačno vključuje vse dodatne storitve kot pri Poslovnem paketu. Ob sklenitvi/podaljšanju naročniškega razmerja naročniki prejmejo darilni zapestni trak, komplet osebnih vizitk pa vsi, ki bodo naročniško razmerje sklenili na novo. Poleg tega bodo kupci mobilnika Motorola V975 v akciji za naročnike Študentskega paketa v promocijskem obdobju deležni 10 MB brezplačnega prenosa podatkov mesečno v Sloveniji, še naprej pa za vse uporabnike Mobitel UMTS velja promocijsko obdobje brezplačnih videoklicev v Sloveniji.

V okviru ponudbe naročniško-prodajne akcije za naročnike Študentskega paketa bo tudi mobilnik Sony Ericsson W800i Walkman. Aparat odlikuje atraktivno oblikovanje, kakovosten medijski predvajalnik, radijski sprejemnik s prikazom podatkov RDS, priložene stereo slušalke, 512 MB pomnilniška kartica ter digitalni fotoaparat ločljivosti dveh milijonov pik s samodejnim ostrenjem in bliskavico.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki