marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaXiaomi predstavil pametna očala
20.09.2021

Xiaomi je predstavil pametna očala Xiaomi, ki združujejo slikovni sistem in senzorje v običajno obliko očal prek tehnologije MicroLED, to pa omogoča povsem novo uporabniško izkušnjo. S pametnimi očali lahko berete sporočila in opomnike, opravljate klice, krmarite, fotografirate ter prevajate besedilo tik pred vašimi očmi.

slikaSe v EU pripravlja obvezna sedemletna nadgradnja mobilnikov?
17.09.2021

Nemška vlada v EU lobira, da ta od proizvajalcev pametnih telefonov zahteva, da za vse svoje telefone zagotovijo vsaj sedem let varnostnih posodobitev, za isto obdobje pa tudi nadomestne dele. Novico o tem je prvi objaviia nemška tehnološka spletna stran Heise Online.

slikaMediatek vodilni proizvajalec čipov v drugem četrtletju 2021
15.09.2021

Counterpoint Research je objavil četrtletno analizo trga čipov za pametne telefone (SoC), Mediatek pa je v tem časovnem obdobju izšel kot velik zmagovalec. Podjetje je prodalo 43 odstotkov vseh naborov čipov na trgu, kar je več kot drugo uvrščeni Qualcomm in tretji Apple skupaj.

slikaApple je rešil produkcijske težave novih ur Watch Series 7
13.09.2021

Mark Gurman iz Bloomberga je pred kratkim zapisal, da naj bi nova generacija Applove ure Watch 7 imela zamudo, saj so nastale težave s proizvodnjo. Da pa zamuda ne bo tako velika meni analitik Ming-Chi Kuo, ki je dobil informacije, da so pri podjetju proizvodnje težave rešili.

slikaHarmonyOS 2.0 že z 90 milijoni uporabnikov
10.09.2021

Huawei si je za HarmonyOS 2.0 zastavil ambiciozen cilj - do konca leta doseči 300 milijonov naprav. Precej ambiciozna številka, ki pa očitno ne bo nedosegljiva, saj se novi operacijski sistem precej hitro širi.

članki

Mobitel in RIM uvajata storitev BlackBerry Internet Service


26.03.2007
Objavil: Thomas Bergant

Družba Mobitel v sodelovanju s podjetjem Research In Motion (RIM) zdaj svojim naročnikom ponuja storitev BlackBerry® Internet Service™, ki omogoča mobilni dostop do internetnih računov elektronske pošte. Storitev je namenjena zasebnim uporabnikom in manjšim podjetjem brez lastnih strežnikov za elektronsko pošto.

Storitev BlackBerry Internet Service uporabnikom omogoča upravljanje do deset poslovnih in zasebnih e-poštnih računov večine ponudnikov e-poštnih storitev iz ene naprave. Storitev se integrira z e-poštnimi računi prek protokolov POP3 in IMAP4, ki jih ponujajo ponudniki kot so SiOL, Planet in email.si, kar omogoča uporabnikom v podjetjih brez lastnih strežnikov za elektronsko pošto, da lahko izkoristijo prednosti potisne e-pošte, ki jih nudi platforma BlackBerry.

Naprave s podporo za storitev BlackBerry ponujajo napredne brezžične funkcije, vključno s podporo za telefoniranje, e-pošto, tekstovno sporočanje, dostop do spleta, organizator in druge aplikacije. S storitvijo BlackBerry, ki ponuja tehnologijo potisne pošte, se vsa nova e-poštna sporočila samodejno posredujejo na naprave s podporo za storitev BlackBerry, kjer jih lahko uporabniki berejo, urejajo, posredujejo, odgovorijo nanje ter jih shranijo. Ogledati in shraniti je mogoče tudi priponke elektronske pošte.

Storitev je na voljo vsem Mobitelovim naročnikom, ki lahko izbirajo med samostojnim paketom BlackBerry® ali pa izberejo storitev BlackBerry kot dodano storitev njihovemu obstoječemu naročniškemu razmerju. Uporabnikom, ki za 12 mesecev sklenejo naročniško razmerje BlackBerry, je na voljo dlančnik BlackBerryR 8700g po znižani ceni za 1 EUR (239,64 SIT).

Mobitel poslovnim uporabnikom omogoča tudi varen dostop do elektronske pošte in drugih podatkov podjetja prek programske opreme BlackBerry® Enterprise Server.

Mobitelovi naročniki lahko uporabljajo storitev BlackBerry Internet Service, prav tako BlackBerry Enterprise Service, tudi na drugih napravah z uporabo programske opreme BlackBerry Connect. BlackBerry Connect je med drugim omogočen na mobilnih terminalih Nokia (serija E), mobilnikih Sony Ericsson P990i in M600i.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki