marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaIDC predvideva 12 odstotni padec prodaje mobilnikov v letošnjem letu
05.06.2020

Zadnja napoved analitikov IDC glede prodaje mobilnikov je razkrila, da bo padec v letošnjem letu kar 12 odstoten. Pričakuje se, da bo letos prodanih 1,2 milijarde mobilnikov, kar je 11,9 odstotni padec glede na lansko leto. Nova predvidevanja bazirajo na rezultatih prvega četrtletja.

slikaiPhone 12 šele konec novembra?
03.06.2020

Na spletu se je pojavilo več govoric, da namerava Apple zaradi letošnje pandemije novo serijo iPhone 12 predstaviti šele konec novembra, kar je posledica enomesečnega zamika tako pri pričetku proizvodnje, kot predstavitve.

slikaSamsung avgusta s 5 nm Exynos čipom
01.06.2020

Samsung je zadnjih nekaj mesecev razvijal 5nm EUV proces, sedaj pa iz Južne Koreje prihajajo novice, da je proizvajalec pripravljen na množično proizvodnjo. ZDNet je še razkril, da bo nov 5nm čip imenovan Exynos 992.

slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

članki

Mobitel in RIM uvajata storitev BlackBerry Internet Service


26.03.2007
Objavil: Thomas Bergant

Družba Mobitel v sodelovanju s podjetjem Research In Motion (RIM) zdaj svojim naročnikom ponuja storitev BlackBerry® Internet Service™, ki omogoča mobilni dostop do internetnih računov elektronske pošte. Storitev je namenjena zasebnim uporabnikom in manjšim podjetjem brez lastnih strežnikov za elektronsko pošto.

Storitev BlackBerry Internet Service uporabnikom omogoča upravljanje do deset poslovnih in zasebnih e-poštnih računov večine ponudnikov e-poštnih storitev iz ene naprave. Storitev se integrira z e-poštnimi računi prek protokolov POP3 in IMAP4, ki jih ponujajo ponudniki kot so SiOL, Planet in email.si, kar omogoča uporabnikom v podjetjih brez lastnih strežnikov za elektronsko pošto, da lahko izkoristijo prednosti potisne e-pošte, ki jih nudi platforma BlackBerry.

Naprave s podporo za storitev BlackBerry ponujajo napredne brezžične funkcije, vključno s podporo za telefoniranje, e-pošto, tekstovno sporočanje, dostop do spleta, organizator in druge aplikacije. S storitvijo BlackBerry, ki ponuja tehnologijo potisne pošte, se vsa nova e-poštna sporočila samodejno posredujejo na naprave s podporo za storitev BlackBerry, kjer jih lahko uporabniki berejo, urejajo, posredujejo, odgovorijo nanje ter jih shranijo. Ogledati in shraniti je mogoče tudi priponke elektronske pošte.

Storitev je na voljo vsem Mobitelovim naročnikom, ki lahko izbirajo med samostojnim paketom BlackBerry® ali pa izberejo storitev BlackBerry kot dodano storitev njihovemu obstoječemu naročniškemu razmerju. Uporabnikom, ki za 12 mesecev sklenejo naročniško razmerje BlackBerry, je na voljo dlančnik BlackBerryR 8700g po znižani ceni za 1 EUR (239,64 SIT).

Mobitel poslovnim uporabnikom omogoča tudi varen dostop do elektronske pošte in drugih podatkov podjetja prek programske opreme BlackBerry® Enterprise Server.

Mobitelovi naročniki lahko uporabljajo storitev BlackBerry Internet Service, prav tako BlackBerry Enterprise Service, tudi na drugih napravah z uporabo programske opreme BlackBerry Connect. BlackBerry Connect je med drugim omogočen na mobilnih terminalih Nokia (serija E), mobilnikih Sony Ericsson P990i in M600i.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki