marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

članki

Mobitel in RIM uvajata storitev BlackBerry Internet Service


26.03.2007
Objavil: Thomas Bergant

Družba Mobitel v sodelovanju s podjetjem Research In Motion (RIM) zdaj svojim naročnikom ponuja storitev BlackBerry® Internet Service™, ki omogoča mobilni dostop do internetnih računov elektronske pošte. Storitev je namenjena zasebnim uporabnikom in manjšim podjetjem brez lastnih strežnikov za elektronsko pošto.

Storitev BlackBerry Internet Service uporabnikom omogoča upravljanje do deset poslovnih in zasebnih e-poštnih računov večine ponudnikov e-poštnih storitev iz ene naprave. Storitev se integrira z e-poštnimi računi prek protokolov POP3 in IMAP4, ki jih ponujajo ponudniki kot so SiOL, Planet in email.si, kar omogoča uporabnikom v podjetjih brez lastnih strežnikov za elektronsko pošto, da lahko izkoristijo prednosti potisne e-pošte, ki jih nudi platforma BlackBerry.

Naprave s podporo za storitev BlackBerry ponujajo napredne brezžične funkcije, vključno s podporo za telefoniranje, e-pošto, tekstovno sporočanje, dostop do spleta, organizator in druge aplikacije. S storitvijo BlackBerry, ki ponuja tehnologijo potisne pošte, se vsa nova e-poštna sporočila samodejno posredujejo na naprave s podporo za storitev BlackBerry, kjer jih lahko uporabniki berejo, urejajo, posredujejo, odgovorijo nanje ter jih shranijo. Ogledati in shraniti je mogoče tudi priponke elektronske pošte.

Storitev je na voljo vsem Mobitelovim naročnikom, ki lahko izbirajo med samostojnim paketom BlackBerry® ali pa izberejo storitev BlackBerry kot dodano storitev njihovemu obstoječemu naročniškemu razmerju. Uporabnikom, ki za 12 mesecev sklenejo naročniško razmerje BlackBerry, je na voljo dlančnik BlackBerryR 8700g po znižani ceni za 1 EUR (239,64 SIT).

Mobitel poslovnim uporabnikom omogoča tudi varen dostop do elektronske pošte in drugih podatkov podjetja prek programske opreme BlackBerry® Enterprise Server.

Mobitelovi naročniki lahko uporabljajo storitev BlackBerry Internet Service, prav tako BlackBerry Enterprise Service, tudi na drugih napravah z uporabo programske opreme BlackBerry Connect. BlackBerry Connect je med drugim omogočen na mobilnih terminalih Nokia (serija E), mobilnikih Sony Ericsson P990i in M600i.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki