marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaApple širi neodvisni program popravil v Kanado in Evropo
10.07.2020

Apple je pred dobrim letom uradno dovolil neodvisnim servisom, da popravljajo njihove mobilnike. Program se je sprva začel v ZDA, po enem letu pa se ponaša s preko 700 lokacijami, ki so del 140 neodvisnih podjetij.

slikaHMD Global na Finskem ustanavlja nov Center odličnosti za raziskave in razvoj
08.07.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je sporočil, da kupuje sredstva podjetja Valona Labs in ustanavlja nov Center odličnosti v Tampereju na Finskem. S kombinacijo zagotavljanja varnih in zanesljivih mobilnih izkušenj in znanja Valona Labsa na področju mobilne, poslovne in kibernetske varnosti, bo ta združitev utrdila ugled združenega podjetja kot vodilnega v svetu glede posodobitve in varnosti programske opreme za pametne telefone.

slikaHuawei se vzpenja po lestvici najboljših blagovnih znamk
06.07.2020

Huawei je izboljšal položaj blagovne znamke na vodilni globalni lestvici ter hkrati tudi povečal njeno vrednost. Na lestvici BrandZ, ki jo objavlja raziskovalno podjetje WPP Kantar, je namreč zasedlo 45. mesto, dve mesti višje kot lani, z vrednostjo blagovne znamke v višini 29,4 milijarde ameriških dolarjev (devetodstotna medletna rast).

slikaHuawei Mate 40 brez podzaslonske sprednje kamere
03.07.2020

Po spletu so se širile govorice, da bo prihajajoči Huaweijev mobilnik Mate 40 prvi imel sprednjo kamero vgrajeno pod zaslon, katere razvijalec je podjetje Visionox. Te govorice je sedaj ovrgel Digital Chat Station.

slikaFacebook končno dobiva temni način
01.07.2020

V začetku prejšnjega meseca smo na spletu že zasledili informacijo o Facebookovi aplikaciji za Android v temnem načinu, sedaj pa so se pojavile še informacije nekaj uporabnikov, da so prejeli nadgrajeno različico na svoji iOS napravi, ki je omogočala temni način.

članki

Prenovljeni mobilni portal Planet


29.08.2007
Objavil: Thomas Bergant

Mobitelov mobilni portal Planet se bo v začetku septembra predstavil v novi luči. Najpomembnejša novost bo brezplačno brskanje po portalu, poleg tega pa bo prenovljeni Planet ponudil še sodoben dizajn, prilagojen zmogljivosti mobitela posameznega uporabnika. Predstavljene bodo tudi nove zanimive, zabavne in uporabne vsebine.

Mobitelov mobilni portal Planet bo v začetku septembra temeljito prenovljen. Uporabniki bodo po njem odslej brskali brezplačno, osvežen bo tudi izgled portala, ki se bo prilagajal zmogljivostim mobilnega telefona obiskovalcev. Novi mobilni portal Planet bo vsebinsko obogaten, pregledna zasnova bo omogočala še lažji in hitrejši dostop do želenih vsebin, uporabniška izkušnja pa bo podobna obisku internetnih portalov.

Prenovljeni portal bo uporabnike razveselil z brezplačnim brskanjem, saj se Mobitelovim naročnikom in Mobiuporabnikom ne bo več zaračunaval paketni prenos podatkov za obisk Planeta v Mobitelovem omrežju.

Večina pestrih vsebin in storitev Planeta bo brezplačnih, pred dostopom do plačljivih vsebin bo uporabnik predhodno seznanjen s ceno, dostop pa bo moral potrditi. Planet ponuja tudi pestro izbiro večpredstavnostnih vsebin, fotografij, videa in glasbe. Prikaz tovrstnih vsebin je z uporabo Mobitel UMTS in EDGE še kakovostnejši, brskanje po Planetu pa bliskovito.

Za hitro iskanje bo poskrbel iskalnik, ki bo brskal po celotnem Planetu, dostopen pa bo z vseh strani portala. Pomembna novost je tudi prenovljen sklop Moj Planet, ki bo odslej še bolj prilagojen željam in potrebam uporabnikov. Vsak si bo namreč sam dodal želene povezave, pri tem pa mu bo lahko v pomoč čarovnik, ki bo glede na zanimanje posameznika ponudil zanimive vsebine.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki