marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaŠtevilo uporabnikov sistema HarmonyOS preseglo 100 milijonov
22.09.2021

Sredi septembra je Huawei na posebnem dogodku predstavil več novih izdelkov, sočasno pa je podjetje objavilo, da je število uporabnikov, ki je svoje naprave nadgradilo na operacijski sistem HarmonyOS 2, preseglo mejo 100 milijonov.

slikaXiaomi predstavil pametna očala
20.09.2021

Xiaomi je predstavil pametna očala Xiaomi, ki združujejo slikovni sistem in senzorje v običajno obliko očal prek tehnologije MicroLED, to pa omogoča povsem novo uporabniško izkušnjo. S pametnimi očali lahko berete sporočila in opomnike, opravljate klice, krmarite, fotografirate ter prevajate besedilo tik pred vašimi očmi.

slikaSe v EU pripravlja obvezna sedemletna nadgradnja mobilnikov?
17.09.2021

Nemška vlada v EU lobira, da ta od proizvajalcev pametnih telefonov zahteva, da za vse svoje telefone zagotovijo vsaj sedem let varnostnih posodobitev, za isto obdobje pa tudi nadomestne dele. Novico o tem je prvi objaviia nemška tehnološka spletna stran Heise Online.

slikaMediatek vodilni proizvajalec čipov v drugem četrtletju 2021
15.09.2021

Counterpoint Research je objavil četrtletno analizo trga čipov za pametne telefone (SoC), Mediatek pa je v tem časovnem obdobju izšel kot velik zmagovalec. Podjetje je prodalo 43 odstotkov vseh naborov čipov na trgu, kar je več kot drugo uvrščeni Qualcomm in tretji Apple skupaj.

slikaApple je rešil produkcijske težave novih ur Watch Series 7
13.09.2021

Mark Gurman iz Bloomberga je pred kratkim zapisal, da naj bi nova generacija Applove ure Watch 7 imela zamudo, saj so nastale težave s proizvodnjo. Da pa zamuda ne bo tako velika meni analitik Ming-Chi Kuo, ki je dobil informacije, da so pri podjetju proizvodnje težave rešili.

članki

Prenovljeni mobilni portal Planet


29.08.2007
Objavil: Thomas Bergant

Mobitelov mobilni portal Planet se bo v začetku septembra predstavil v novi luči. Najpomembnejša novost bo brezplačno brskanje po portalu, poleg tega pa bo prenovljeni Planet ponudil še sodoben dizajn, prilagojen zmogljivosti mobitela posameznega uporabnika. Predstavljene bodo tudi nove zanimive, zabavne in uporabne vsebine.

Mobitelov mobilni portal Planet bo v začetku septembra temeljito prenovljen. Uporabniki bodo po njem odslej brskali brezplačno, osvežen bo tudi izgled portala, ki se bo prilagajal zmogljivostim mobilnega telefona obiskovalcev. Novi mobilni portal Planet bo vsebinsko obogaten, pregledna zasnova bo omogočala še lažji in hitrejši dostop do želenih vsebin, uporabniška izkušnja pa bo podobna obisku internetnih portalov.

Prenovljeni portal bo uporabnike razveselil z brezplačnim brskanjem, saj se Mobitelovim naročnikom in Mobiuporabnikom ne bo več zaračunaval paketni prenos podatkov za obisk Planeta v Mobitelovem omrežju.

Večina pestrih vsebin in storitev Planeta bo brezplačnih, pred dostopom do plačljivih vsebin bo uporabnik predhodno seznanjen s ceno, dostop pa bo moral potrditi. Planet ponuja tudi pestro izbiro večpredstavnostnih vsebin, fotografij, videa in glasbe. Prikaz tovrstnih vsebin je z uporabo Mobitel UMTS in EDGE še kakovostnejši, brskanje po Planetu pa bliskovito.

Za hitro iskanje bo poskrbel iskalnik, ki bo brskal po celotnem Planetu, dostopen pa bo z vseh strani portala. Pomembna novost je tudi prenovljen sklop Moj Planet, ki bo odslej še bolj prilagojen željam in potrebam uporabnikov. Vsak si bo namreč sam dodal želene povezave, pri tem pa mu bo lahko v pomoč čarovnik, ki bo glede na zanimanje posameznika ponudil zanimive vsebine.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki