marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaHuawei Pura 70 Ultra z najboljšimi kamerami in najvišjo oceno v zgodovini Dxomark
24.05.2024

Globalni laboratorij za ocenjevanje fotografskih zmogljivosti kamer je pametnemu telefonu Huawei Pura 70 Ultra podelil najvišjo oceno v zgodovini ocenjevanja – kar 163 točk. Mobilnik je tako daleč za sabo pustil vse največje konkurente.

slikaProdaja pametnih telefonov v ZDA še naprej upada, Apple pa je še vedno na vrhu
22.05.2024

Družba Counterpoint Research je objavila analizo trga pametnih telefonov v Združenih državah Amerike za prve tri mesece leta 2024. Glede na poročilo so se pošiljke na letni ravni zmanjšale za 8 %, kar pomeni šesto zaporedno četrtletje medletnega upada.

slikaHONOR na mobilnikih Magic6 Pro in Magic V2 s programom za razvijalce Android 15 Beta
20.05.2024

HONOR je objavil, da je Android 15 Beta 1 na voljo razvijalcem naprav HONOR. Mobilnika HONOR Magic6 Pro in HONOR Magic V2 sta prvi napravi, ki bosta prejeli to posodobitev. Ta program razvijalcem HONOR ponuja zgodnji dostop do najnovejših posodobitev sistema Android, s čimer lahko preizkušajo nove funkcije in izboljšajo združljivost svojih aplikacij na vodilnih pametnih telefonih HONOR.

slikaiPhone 16 Pro naj bi imel za 20 % svetlejši zaslon
17.05.2024

Po novih govoricah iz Kitajske, ki jih je na Weibo objavil uporabnik Instant Digital, bo imel iPhone 16 Pro, ki bo prišel konec letošnjega leta, za 20 odstotkov svetlejši zaslon kot njegov predhodnik.

članki

Prenesi celotno skladbo prek mobilnega Planeta


31.03.2008
Objavil: Thomas Bergant

Na mobilnem Planetu lahko Mobitelovi in Debitelovi uporabniki odslej prenesejo celotno skladbo na svoj mobilni telefon, ta pa postane pravi mobilni glasbeni predvajalnik. Uporabniki lahko skladbe svojih priljubljenih izvajalcev najdejo na mobilnem Planetu v prenovljenem sklopu glasbenih vsebin z imenom m>glasba.

Rubrika Prenesi skladbo, ki jo je mogoče najti v sklopu m>glasba na mobilnem Planetu, ponuja uporabnikom možnost prenosa celotne skladbe izbranega izvajalca na mobilni aparat. Tako lahko uporabniki skladbo svojih najljubših izvajalcev poslušajo kjerkoli in kadarkoli. Izbirati je mogoče med več kot 13.000 skladbami domačih in tujih izvajalcev, ki jih mobilni Planet nudi v sodelovanju z založbami Menart, Nika, Dallas, Mobilion in Warner ter s samozaložbami. Nabor skladb se bo sčasoma še obogatil, v bližnji prihodnosti pa bo mobilni Planet omogočal tudi možnost poslušanja izbrane skladbe pred samim nakupom. Celotno skladbo je mogoče kupiti tako prek mobilnega kot tudi prek spletnega Planeta (www.planet.si).

Cena za prenos posamezne skladbe se giblje med 1,69 ? in 2,49 ?, odvisno od izbranega izvajalca, uporabniki pa lahko na svoj mobilnik prenesejo poljubno število skladb. Vse, kar obiskovalci Planeta potrebujejo za prenos skladbe, je mobilnik UMTS.

Hkrati mobilni in spletni portal Planet predstavljata tudi vsebinsko prenovljen in obogaten sklop glasbenih vsebin. Vsebinski sklop m>glasba združuje najnovejše glasbene novice in lestvice ter glasbo za mobilnike. Glasbeni navdušenci lahko za svoje mobilnike poleg prenosa celotne skladbe izberejo originalne ali polifonične melodije ter uverture.
Za hitri dostop do m>glasbe na mobilnem Planetu lahko uporabniki pošljejo SMS-sporočilo z vsebino P GLASBA na 1919.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki