marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSe v EU pripravlja obvezna sedemletna nadgradnja mobilnikov?
17.09.2021

Nemška vlada v EU lobira, da ta od proizvajalcev pametnih telefonov zahteva, da za vse svoje telefone zagotovijo vsaj sedem let varnostnih posodobitev, za isto obdobje pa tudi nadomestne dele. Novico o tem je prvi objaviia nemška tehnološka spletna stran Heise Online.

slikaMediatek vodilni proizvajalec čipov v drugem četrtletju 2021
15.09.2021

Counterpoint Research je objavil četrtletno analizo trga čipov za pametne telefone (SoC), Mediatek pa je v tem časovnem obdobju izšel kot velik zmagovalec. Podjetje je prodalo 43 odstotkov vseh naborov čipov na trgu, kar je več kot drugo uvrščeni Qualcomm in tretji Apple skupaj.

slikaApple je rešil produkcijske težave novih ur Watch Series 7
13.09.2021

Mark Gurman iz Bloomberga je pred kratkim zapisal, da naj bi nova generacija Applove ure Watch 7 imela zamudo, saj so nastale težave s proizvodnjo. Da pa zamuda ne bo tako velika meni analitik Ming-Chi Kuo, ki je dobil informacije, da so pri podjetju proizvodnje težave rešili.

slikaHarmonyOS 2.0 že z 90 milijoni uporabnikov
10.09.2021

Huawei si je za HarmonyOS 2.0 zastavil ambiciozen cilj - do konca leta doseči 300 milijonov naprav. Precej ambiciozna številka, ki pa očitno ne bo nedosegljiva, saj se novi operacijski sistem precej hitro širi.

slikaTelemach predstavil največjo 5G pokritost
08.09.2021

Telemach uspešno nadgrajuje svoje mobilno omrežje pete generacije, ki je sedaj na voljo že po enajstih večjih mestih po Sloveniji. Pri podjetju trdijo, da s tem uporabnikom nudijo največjo pokritost z gigabitnimi hitrostmi in pravo 5G uporabniško izkušnjo.

članki

Prenesi celotno skladbo prek mobilnega Planeta


31.03.2008
Objavil: Thomas Bergant

Na mobilnem Planetu lahko Mobitelovi in Debitelovi uporabniki odslej prenesejo celotno skladbo na svoj mobilni telefon, ta pa postane pravi mobilni glasbeni predvajalnik. Uporabniki lahko skladbe svojih priljubljenih izvajalcev najdejo na mobilnem Planetu v prenovljenem sklopu glasbenih vsebin z imenom m>glasba.

Rubrika Prenesi skladbo, ki jo je mogoče najti v sklopu m>glasba na mobilnem Planetu, ponuja uporabnikom možnost prenosa celotne skladbe izbranega izvajalca na mobilni aparat. Tako lahko uporabniki skladbo svojih najljubših izvajalcev poslušajo kjerkoli in kadarkoli. Izbirati je mogoče med več kot 13.000 skladbami domačih in tujih izvajalcev, ki jih mobilni Planet nudi v sodelovanju z založbami Menart, Nika, Dallas, Mobilion in Warner ter s samozaložbami. Nabor skladb se bo sčasoma še obogatil, v bližnji prihodnosti pa bo mobilni Planet omogočal tudi možnost poslušanja izbrane skladbe pred samim nakupom. Celotno skladbo je mogoče kupiti tako prek mobilnega kot tudi prek spletnega Planeta (www.planet.si).

Cena za prenos posamezne skladbe se giblje med 1,69 ? in 2,49 ?, odvisno od izbranega izvajalca, uporabniki pa lahko na svoj mobilnik prenesejo poljubno število skladb. Vse, kar obiskovalci Planeta potrebujejo za prenos skladbe, je mobilnik UMTS.

Hkrati mobilni in spletni portal Planet predstavljata tudi vsebinsko prenovljen in obogaten sklop glasbenih vsebin. Vsebinski sklop m>glasba združuje najnovejše glasbene novice in lestvice ter glasbo za mobilnike. Glasbeni navdušenci lahko za svoje mobilnike poleg prenosa celotne skladbe izberejo originalne ali polifonične melodije ter uverture.
Za hitri dostop do m>glasbe na mobilnem Planetu lahko uporabniki pošljejo SMS-sporočilo z vsebino P GLASBA na 1919.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki