marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaByteDance bi namesto odprodaje raje ukinil TikTok v ZDA
06.05.2024

Ameriška vlada je potrdila prelomni sveženj o nacionalni varnosti, ki ga je podpisal predsednik Joe Biden. Nova uredba dejansko postavlja matičnemu podjetju TikTok ByteDance ultimat, da v naslednjih devetih mesecih proda podjetje TikTok v ZDA lokalnemu podjetju ali pa se sooči z dejansko prepovedjo platforme.

slika3nm Exynos 2500 naj bi bil učinkovitejši od Snapdragona 8 Gen 4
03.05.2024

Samsung se je pri zadnjih nekaj platformah Exynos spopadal z energetsko učinkovitostjo in zmogljivostjo, vendar je z letošnjimi procesorji naredil velik korak naprej. In če gre verjeti novim govoricam, bi lahko leta 2025 prehitel Qualcommov najboljši procesor.

slikaTehnologija umetne inteligence telefona Magic6 Pro spreminja pravila industrije
29.04.2024

Proizvajalci pametnih naprav si ob nadaljnjem napredku v svoji ponudbi prizadevajo ustvariti tehnologijo nove generacije, ki obljublja, da bo na novo opredelila meje inovacij. Ta neizprosen tempo tehnološkega napredka kaže, da bodo nove funkcije, kot so integracija umetne inteligence, strojno učenje in robno računalništvo, tu ostale.

slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

članki

Mobitel predstavlja m:komunikator


19.03.2007
Objavil: Thomas Bergant

Mobitel predstavlja novo storitev m:komunikator, ki videotelefonijo prinaša tudi na osebne računalnike. Tako lahko videotelefonijo uporabljajo tudi Mobitelovi naročniki, ki nimajo UMTS-mobilnika.

S storitvijo m:komunikator lahko tudi Mobitelovi naročniki-uporabniki osebnega računalnika za komunikacijo uporabljajo videotelefonijo. Video klic lahko vzpostavijo z uporabniki UMTS-mobilnikov, ki podpirajo videotelefonijo (in obratno), ter z drugimi uporabniki osebnih računalnikov, ki uporabljajo m:komunikator.

Za uporabo storitve uporabnik potrebuje osebni računalnik z operacijskim sistemom MS Windows, dostop do interneta, zvočnike in mikrofon ter spletno kamero, uporabniško ime in geslo pa dobi na spletnem Planetu. V zavihku Sporočanje pod povezavo m:komunikator so na voljo navodila za uporabo storitve in program m:komunikator, ki si ga prenese na svoj računalnik. Uporabniško ime je enako mobilni številki brez vodilne 0 (npr. če je vaša mobilna številka 041700700, je vaše uporabniško ime 41700700). Za uporabo storitve je potrebna registracija na spletnem Planetu.

Vsak video klic med računalnikom in mobilnikom se sicer zaračunava po veljavnem ceniku za storitev m:komunikator, vendar velja v promocijskem obdobju na klice znotraj Mobitelovega omrežja 100 % popust. Video klici med uporabniki osebnih računalnikov so brezplačni.

Več informacij o storitvi m:komunikator je objavljenih na spletnem Planetu pod povezavo Sporočanje/m:komunikator, na voljo pa so tudi na Mobitelovih spletnih straneh www.mobitel.si in v Mobitelovih centrih po vsej Sloveniji. Naročniki se lahko za pomoč in informacije kadarkoli obrnejo na Mobitelov Center za pomoč naročnikom na številko 031/041/051 700 700 (klici iz omrežja Mobitel GSM/UMTS so brezplačni) ali na naslov info@mobitel.si.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki