marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaApple širi neodvisni program popravil v Kanado in Evropo
10.07.2020

Apple je pred dobrim letom uradno dovolil neodvisnim servisom, da popravljajo njihove mobilnike. Program se je sprva začel v ZDA, po enem letu pa se ponaša s preko 700 lokacijami, ki so del 140 neodvisnih podjetij.

slikaHMD Global na Finskem ustanavlja nov Center odličnosti za raziskave in razvoj
08.07.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je sporočil, da kupuje sredstva podjetja Valona Labs in ustanavlja nov Center odličnosti v Tampereju na Finskem. S kombinacijo zagotavljanja varnih in zanesljivih mobilnih izkušenj in znanja Valona Labsa na področju mobilne, poslovne in kibernetske varnosti, bo ta združitev utrdila ugled združenega podjetja kot vodilnega v svetu glede posodobitve in varnosti programske opreme za pametne telefone.

slikaHuawei se vzpenja po lestvici najboljših blagovnih znamk
06.07.2020

Huawei je izboljšal položaj blagovne znamke na vodilni globalni lestvici ter hkrati tudi povečal njeno vrednost. Na lestvici BrandZ, ki jo objavlja raziskovalno podjetje WPP Kantar, je namreč zasedlo 45. mesto, dve mesti višje kot lani, z vrednostjo blagovne znamke v višini 29,4 milijarde ameriških dolarjev (devetodstotna medletna rast).

slikaHuawei Mate 40 brez podzaslonske sprednje kamere
03.07.2020

Po spletu so se širile govorice, da bo prihajajoči Huaweijev mobilnik Mate 40 prvi imel sprednjo kamero vgrajeno pod zaslon, katere razvijalec je podjetje Visionox. Te govorice je sedaj ovrgel Digital Chat Station.

slikaFacebook končno dobiva temni način
01.07.2020

V začetku prejšnjega meseca smo na spletu že zasledili informacijo o Facebookovi aplikaciji za Android v temnem načinu, sedaj pa so se pojavile še informacije nekaj uporabnikov, da so prejeli nadgrajeno različico na svoji iOS napravi, ki je omogočala temni način.

članki

Mobitel predstavlja m:komunikator


19.03.2007
Objavil: Thomas Bergant

Mobitel predstavlja novo storitev m:komunikator, ki videotelefonijo prinaša tudi na osebne računalnike. Tako lahko videotelefonijo uporabljajo tudi Mobitelovi naročniki, ki nimajo UMTS-mobilnika.

S storitvijo m:komunikator lahko tudi Mobitelovi naročniki-uporabniki osebnega računalnika za komunikacijo uporabljajo videotelefonijo. Video klic lahko vzpostavijo z uporabniki UMTS-mobilnikov, ki podpirajo videotelefonijo (in obratno), ter z drugimi uporabniki osebnih računalnikov, ki uporabljajo m:komunikator.

Za uporabo storitve uporabnik potrebuje osebni računalnik z operacijskim sistemom MS Windows, dostop do interneta, zvočnike in mikrofon ter spletno kamero, uporabniško ime in geslo pa dobi na spletnem Planetu. V zavihku Sporočanje pod povezavo m:komunikator so na voljo navodila za uporabo storitve in program m:komunikator, ki si ga prenese na svoj računalnik. Uporabniško ime je enako mobilni številki brez vodilne 0 (npr. če je vaša mobilna številka 041700700, je vaše uporabniško ime 41700700). Za uporabo storitve je potrebna registracija na spletnem Planetu.

Vsak video klic med računalnikom in mobilnikom se sicer zaračunava po veljavnem ceniku za storitev m:komunikator, vendar velja v promocijskem obdobju na klice znotraj Mobitelovega omrežja 100 % popust. Video klici med uporabniki osebnih računalnikov so brezplačni.

Več informacij o storitvi m:komunikator je objavljenih na spletnem Planetu pod povezavo Sporočanje/m:komunikator, na voljo pa so tudi na Mobitelovih spletnih straneh www.mobitel.si in v Mobitelovih centrih po vsej Sloveniji. Naročniki se lahko za pomoč in informacije kadarkoli obrnejo na Mobitelov Center za pomoč naročnikom na številko 031/041/051 700 700 (klici iz omrežja Mobitel GSM/UMTS so brezplačni) ali na naslov info@mobitel.si.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki