marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaIDC predvideva 12 odstotni padec prodaje mobilnikov v letošnjem letu
05.06.2020

Zadnja napoved analitikov IDC glede prodaje mobilnikov je razkrila, da bo padec v letošnjem letu kar 12 odstoten. Pričakuje se, da bo letos prodanih 1,2 milijarde mobilnikov, kar je 11,9 odstotni padec glede na lansko leto. Nova predvidevanja bazirajo na rezultatih prvega četrtletja.

slikaiPhone 12 šele konec novembra?
03.06.2020

Na spletu se je pojavilo več govoric, da namerava Apple zaradi letošnje pandemije novo serijo iPhone 12 predstaviti šele konec novembra, kar je posledica enomesečnega zamika tako pri pričetku proizvodnje, kot predstavitve.

slikaSamsung avgusta s 5 nm Exynos čipom
01.06.2020

Samsung je zadnjih nekaj mesecev razvijal 5nm EUV proces, sedaj pa iz Južne Koreje prihajajo novice, da je proizvajalec pripravljen na množično proizvodnjo. ZDNet je še razkril, da bo nov 5nm čip imenovan Exynos 992.

slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

članki

Mobitel predstavlja m:komunikator


19.03.2007
Objavil: Thomas Bergant

Mobitel predstavlja novo storitev m:komunikator, ki videotelefonijo prinaša tudi na osebne računalnike. Tako lahko videotelefonijo uporabljajo tudi Mobitelovi naročniki, ki nimajo UMTS-mobilnika.

S storitvijo m:komunikator lahko tudi Mobitelovi naročniki-uporabniki osebnega računalnika za komunikacijo uporabljajo videotelefonijo. Video klic lahko vzpostavijo z uporabniki UMTS-mobilnikov, ki podpirajo videotelefonijo (in obratno), ter z drugimi uporabniki osebnih računalnikov, ki uporabljajo m:komunikator.

Za uporabo storitve uporabnik potrebuje osebni računalnik z operacijskim sistemom MS Windows, dostop do interneta, zvočnike in mikrofon ter spletno kamero, uporabniško ime in geslo pa dobi na spletnem Planetu. V zavihku Sporočanje pod povezavo m:komunikator so na voljo navodila za uporabo storitve in program m:komunikator, ki si ga prenese na svoj računalnik. Uporabniško ime je enako mobilni številki brez vodilne 0 (npr. če je vaša mobilna številka 041700700, je vaše uporabniško ime 41700700). Za uporabo storitve je potrebna registracija na spletnem Planetu.

Vsak video klic med računalnikom in mobilnikom se sicer zaračunava po veljavnem ceniku za storitev m:komunikator, vendar velja v promocijskem obdobju na klice znotraj Mobitelovega omrežja 100 % popust. Video klici med uporabniki osebnih računalnikov so brezplačni.

Več informacij o storitvi m:komunikator je objavljenih na spletnem Planetu pod povezavo Sporočanje/m:komunikator, na voljo pa so tudi na Mobitelovih spletnih straneh www.mobitel.si in v Mobitelovih centrih po vsej Sloveniji. Naročniki se lahko za pomoč in informacije kadarkoli obrnejo na Mobitelov Center za pomoč naročnikom na številko 031/041/051 700 700 (klici iz omrežja Mobitel GSM/UMTS so brezplačni) ali na naslov info@mobitel.si.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki