marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHMD Global predstavil ugodnejšo 4G-izkušnjo z Nokio 215 4G in Nokio 225 4G
21.10.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je predstavil telefon Nokia 215 4G in telefon Nokia 225 4G – dva najnovejša člana družine funkcijskih telefonov Nokia. Oba telefona sta opremljena s povezljivostjo 4G, ki vam omogoča izjemno kakovostno klicanje v omrežjih VoLTE, enostavno brskanje po družabnih omrežjih in celo igre za več igralcev – vse v ugodnem paketu.

slikaSamsung še povečal prednost pred Huaweijem
19.10.2020

V zadnjem poročilu Counterpoint Researcha je navedeno, da je v avgustu Samsung povišal svoj tržni delež in tako še povišal prednost pred Huaweijem. Glede na poročilo je v avgustu Samsung dosegel 22 odstotni tržni delež.

slikaPametna ura Watch GT 2 Pro na voljo v Sloveniji
16.10.2020

Dober mesec dni po globalni predstavitvi na Kitajskem, je najnovejša pametna ura Huawei Watch GT 2 Pro na voljo tudi na slovenskih tleh. Za športno v nočno črni ali klasično v meglično sivi barvi je treba odšteti 329 €.

slikaQualcomm razvija lasten igričarski mobilni telefon
14.10.2020

Qualcomm je razposlal vabila za Snapdragon dogodek, ki se bo odvil v prvih dneh decembra. Predvideva se, da bodo na dogodku predstavili nov procesor Snapdragon 875, pri DigiTimes pa še navajajo, da bodo predstavili tudi lasten igričarski mobilni telefon.

slikaRast prodaje slikovnih senzorjev za mobilni trg
12.10.2020

Čeprav zaradi še vedno trajajoče korona krize skorajda celoten trg beleži padce prodaje, pa je trg slikovnih senzorjev vseeno v vzponu. V prvem polletju 2020 je tako zabeležena kar 15 odstotna rast glede na enako obdobje lani, skupen prihodek v tem času pa znaša 6,3 milijarde dolarja.

članki

Mobitel zagotavlja nove mobilne storitve za operacijske sisteme Windows


13.08.2008
Objavil: Dare Gliha

Podjetje Mobitel je najavilo dostopnost nove različice storitve M:Namiznik, ki uporabnikom omogoča pošiljanje sporočil SMS neposredno z osebnega računalnika. Pripomoček razširja mobilne možnosti operacijskih sistemov Windows Vista in Windows XP ter predstavlja pomemben korak pri združevanju bogate namizne uporabniške izkušnje z mobilnimi storitvami.

Storitev je na voljo kot pripomoček za Windows Visto s preprosto integracijo v stransko vrstico ter ločena aplikacija za operacijski sistem Windows XP. Mobitelovi naročniki in Mobiuporabniki najdejo program M:Namiznik na Mobitelovih spletnih straneh, v zavihku Moj Mobitel.

Mobitel, vodilni slovenski mobilni operater, je najavil dostopnost nove različice storitve M:Namiznik. Storitev uporabnikom Mobitelovega omrežja omogoča pošiljanje sporočil SMS prek osebnega računalnika. Programska oprema je zasnovana kot pripomoček za operacijski sistem Windows Vista in ločen programski paket za Windows XP. S tem korakom Mobitel še izboljšuje vrhunsko mobilno izkušnjo, ki jo zagotavljajo operacijski sistemi Windows.

Pripomoček za Windows Visto se preprosto integrira v stransko vrstico in uporabnikom omogoča izredno preprost način za pošiljanje kratkih sporočil SMS. Mobitelova novost še razširja mobilne možnosti operacijskega sistema Windows Vista, ki je bil zasnovan za izredno udobno mobilno izkušnjo. Uporabniki lahko preprosto pripravljajo sporočila in jih tudi iz tujine pošiljajo po ceni pošiljanja sporočil v domačem omrežju. Namizni pripomoček in aplikacija za Windows XP sta integrirana tudi s storitvijo Monitor, kar uporabnikom omogoča spremljanje porabe za svojo mobilno številko.

»Mobitel je Microsoftov dolgoročni partner in inovativno podjetje, ki stalno išče načine, s katerimi bi združili mobilne tehnologije z vrhunsko izkušnjo sodobne programske opreme na osebnem računalniku,« je povedal Matej Potokar, generalni direktor Microsofta Slovenije. »M:Namiznik uporabnikom omogoča, da preprosto razširijo funkcionalnosti svojega namiznega operacijskega sistema z naprednimi mobilnimi storitvami.«

»S storitvijo M:Namiznik družba Mobitel uspešno nadaljuje pot začrtanega razvoja v smeri združevanja fiksnih in mobilnih storitev,« je povedal Klavdij Godnič, glavni izvršni direktor Mobitela. »Svojim uporabnikom želimo zagotoviti udobno uporabniško izkušnjo, ki jim je na voljo vedno in povsod – ne glede na to, ali uporabljajo osebni računalnik ali mobitel.«

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki