marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung avgusta s 5 nm Exynos čipom
01.06.2020

Samsung je zadnjih nekaj mesecev razvijal 5nm EUV proces, sedaj pa iz Južne Koreje prihajajo novice, da je proizvajalec pripravljen na množično proizvodnjo. ZDNet je še razkril, da bo nov 5nm čip imenovan Exynos 992.

slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

slikaHuawei gradi brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje
25.05.2020

Na dogodku 2020 Huawei Analyst Summit v kitajskem mestu Shenzhen so predstavniki podjetja Huawei Consumer BG z analitiki razpravljali o najnovejših tehnoloških trendih, inovativnih tehnologijah in razvoju ekosistema. Tema srečanja je bilo brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje, razprava pa se je dotaknila tudi smeri razvoja poslovanja.

slikaHMD Global za novega direktorja produktnega marketinga imenoval Adama Fergusona
22.05.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je danes imenoval Adama Fergusona za novega direktorja produktnega marketinga. Ferguson je nekdanji vodja marketinga za OnePlus v Evropi in ima bogate izkušnje na področju FMCG industrije. Bil je tudi na vodilnih marketinških položajih v EE, Nestle in Unilever.

članki

Mobitel zagotavlja nove mobilne storitve za operacijske sisteme Windows


13.08.2008
Objavil: Dare Gliha

Podjetje Mobitel je najavilo dostopnost nove različice storitve M:Namiznik, ki uporabnikom omogoča pošiljanje sporočil SMS neposredno z osebnega računalnika. Pripomoček razširja mobilne možnosti operacijskih sistemov Windows Vista in Windows XP ter predstavlja pomemben korak pri združevanju bogate namizne uporabniške izkušnje z mobilnimi storitvami.

Storitev je na voljo kot pripomoček za Windows Visto s preprosto integracijo v stransko vrstico ter ločena aplikacija za operacijski sistem Windows XP. Mobitelovi naročniki in Mobiuporabniki najdejo program M:Namiznik na Mobitelovih spletnih straneh, v zavihku Moj Mobitel.

Mobitel, vodilni slovenski mobilni operater, je najavil dostopnost nove različice storitve M:Namiznik. Storitev uporabnikom Mobitelovega omrežja omogoča pošiljanje sporočil SMS prek osebnega računalnika. Programska oprema je zasnovana kot pripomoček za operacijski sistem Windows Vista in ločen programski paket za Windows XP. S tem korakom Mobitel še izboljšuje vrhunsko mobilno izkušnjo, ki jo zagotavljajo operacijski sistemi Windows.

Pripomoček za Windows Visto se preprosto integrira v stransko vrstico in uporabnikom omogoča izredno preprost način za pošiljanje kratkih sporočil SMS. Mobitelova novost še razširja mobilne možnosti operacijskega sistema Windows Vista, ki je bil zasnovan za izredno udobno mobilno izkušnjo. Uporabniki lahko preprosto pripravljajo sporočila in jih tudi iz tujine pošiljajo po ceni pošiljanja sporočil v domačem omrežju. Namizni pripomoček in aplikacija za Windows XP sta integrirana tudi s storitvijo Monitor, kar uporabnikom omogoča spremljanje porabe za svojo mobilno številko.

»Mobitel je Microsoftov dolgoročni partner in inovativno podjetje, ki stalno išče načine, s katerimi bi združili mobilne tehnologije z vrhunsko izkušnjo sodobne programske opreme na osebnem računalniku,« je povedal Matej Potokar, generalni direktor Microsofta Slovenije. »M:Namiznik uporabnikom omogoča, da preprosto razširijo funkcionalnosti svojega namiznega operacijskega sistema z naprednimi mobilnimi storitvami.«

»S storitvijo M:Namiznik družba Mobitel uspešno nadaljuje pot začrtanega razvoja v smeri združevanja fiksnih in mobilnih storitev,« je povedal Klavdij Godnič, glavni izvršni direktor Mobitela. »Svojim uporabnikom želimo zagotoviti udobno uporabniško izkušnjo, ki jim je na voljo vedno in povsod – ne glede na to, ali uporabljajo osebni računalnik ali mobitel.«

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki