marketing
več | arhivpoudarjeno
TelekomVsi mobilniki iPhone serije 12 bodo delovali tudi v 5G omrežju Telekoma Slovenije
23.10.2020

Apple iPhone 12 in iPhone 12 Pro bosta slovenskim navdušencem tudi pri Telekomu Slovenije na voljo od petka, 23. oktobra. Vsi mobiteli iPhone serije 12 podpirajo najnovejšo tehnologijo 5G, tako da bodo lahko super hiter mobilni prenos podatkov Apple navdušenci uporabljali tudi v prvem omrežju Slovenije. Novi mobiteli iPhone bodo pri Telekomu Slovenije na voljo v vseh spominskih različicah in v vseh barvah.

slikaHMD Global predstavil ugodnejšo 4G-izkušnjo z Nokio 215 4G in Nokio 225 4G
21.10.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je predstavil telefon Nokia 215 4G in telefon Nokia 225 4G – dva najnovejša člana družine funkcijskih telefonov Nokia. Oba telefona sta opremljena s povezljivostjo 4G, ki vam omogoča izjemno kakovostno klicanje v omrežjih VoLTE, enostavno brskanje po družabnih omrežjih in celo igre za več igralcev – vse v ugodnem paketu.

slikaSamsung še povečal prednost pred Huaweijem
19.10.2020

V zadnjem poročilu Counterpoint Researcha je navedeno, da je v avgustu Samsung povišal svoj tržni delež in tako še povišal prednost pred Huaweijem. Glede na poročilo je v avgustu Samsung dosegel 22 odstotni tržni delež.

slikaPametna ura Watch GT 2 Pro na voljo v Sloveniji
16.10.2020

Dober mesec dni po globalni predstavitvi na Kitajskem, je najnovejša pametna ura Huawei Watch GT 2 Pro na voljo tudi na slovenskih tleh. Za športno v nočno črni ali klasično v meglično sivi barvi je treba odšteti 329 €.

slikaQualcomm razvija lasten igričarski mobilni telefon
14.10.2020

Qualcomm je razposlal vabila za Snapdragon dogodek, ki se bo odvil v prvih dneh decembra. Predvideva se, da bodo na dogodku predstavili nov procesor Snapdragon 875, pri DigiTimes pa še navajajo, da bodo predstavili tudi lasten igričarski mobilni telefon.

članki

Mobitel - pomoč ljudem v stiski


21.09.2007
Objavil: Thomas Bergant

Družba Mobitel bo donirala 50.000 EUR za odpravo posledic torkovega neurja. Sredstva bosta prejeli dobrodelni organizaciji Slovenska karitas in Rdeči križ Slovenije, obema je Mobitel omogočil tudi SMS Donacijo. Poleg tega bo Mobitel doniral še dodatnih 12.000 EUR prihodka iz naslova mobilnih glasovanj v oddaji Trenja.

Družba Mobitel bo donirala 50.000 EUR za odpravo posledic torkovega neurja. S tem želi Mobitel po svojih močeh pomagati pri hitrejši odpravi posledic torkovega neurja, ki je prizadelo velik del Slovenije. Mobitel bo donacijo predal dobrodelnima organizacijama Slovenska karitas in Rdeči križ Slovenije (RKS), vsaki 25.000 EUR. Z obema tudi aktivno sodeluje pri zbiranju prostovoljnih prispevkov za pomoč prizadetim območjem v torkovih ujmah prek SMS donacije.

Naročniki Mobitel GSM/UMTS in Mobiuporabniki, ki pošljejo sporočilo SMS z izbrano ključno besedo, s tem v dobrodelni namen akcije prispevajo 0,96 EUR. V potrditev donacije prejmejo povratno SMS-sporočilo z zahvalo. Mobiuporabniki lahko donirajo, dokler je stanje na njihovem Mobiračunu pozitivno in dovolj visoko.

Mobitelovi uporabniki lahko Slovenski karitas podarijo sredstva s ključno besedo KARITAS, Rdečemu križu Slovenije pa prek ključne besede POPLAVE, ki jo v obliki SMS-a pošljejo na številko 1919. Več informacij je objavljenih na spletnih straneh www.karitas.si in www.rks.si.

Vsa zbrana sredstva iz naslova SMS Donacije bo družba Mobitel v celoti izročila Slovenski karitas in RKS. Vsak poslani SMS se obračuna po veljavnem ceniku družbe Mobitel, ta pa se bo v humanitarni namen odrekel prihodkov, povezanih s tako poslanimi sporočili SMS, in jih bo prav tako predal omenjenima organizacijama.

Mobitel bo v dobrodelne namene predal tudi svoj del prihodka - 12.000 EUR - iz naslova mobilnih glasovanj v četrtkovi oddaji Trenja na POP TV.

Klavdij Godnič, glavni izvršni direktor družbe Mobitel: >Sočustvujem z vsemi, ki jih je prizadela naravna nesreča. Prav je, da uspešna podjetja pomagajo pri ureditvi razmer. Mobitel se je v svoji zgodovini odzival na potrebe našega skupnega okolja in družbe. Tudi tokrat ostajamo zvesti svojim načelom.<

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki