marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZnana oblika prihajajoče serije iPhone 12
13.07.2020

Mobile Fun je na spletu objavil video, kjer so pokazali obliko nove serije iPhone 12. Gre za delovno različico mobilnikov, tako da končna oblika verjetno ne bo enaka prikazanemu, pričakuje se spremembe predvsem pri modulu kamere.

slikaApple širi neodvisni program popravil v Kanado in Evropo
10.07.2020

Apple je pred dobrim letom uradno dovolil neodvisnim servisom, da popravljajo njihove mobilnike. Program se je sprva začel v ZDA, po enem letu pa se ponaša s preko 700 lokacijami, ki so del 140 neodvisnih podjetij.

slikaHMD Global na Finskem ustanavlja nov Center odličnosti za raziskave in razvoj
08.07.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je sporočil, da kupuje sredstva podjetja Valona Labs in ustanavlja nov Center odličnosti v Tampereju na Finskem. S kombinacijo zagotavljanja varnih in zanesljivih mobilnih izkušenj in znanja Valona Labsa na področju mobilne, poslovne in kibernetske varnosti, bo ta združitev utrdila ugled združenega podjetja kot vodilnega v svetu glede posodobitve in varnosti programske opreme za pametne telefone.

slikaHuawei se vzpenja po lestvici najboljših blagovnih znamk
06.07.2020

Huawei je izboljšal položaj blagovne znamke na vodilni globalni lestvici ter hkrati tudi povečal njeno vrednost. Na lestvici BrandZ, ki jo objavlja raziskovalno podjetje WPP Kantar, je namreč zasedlo 45. mesto, dve mesti višje kot lani, z vrednostjo blagovne znamke v višini 29,4 milijarde ameriških dolarjev (devetodstotna medletna rast).

slikaHuawei Mate 40 brez podzaslonske sprednje kamere
03.07.2020

Po spletu so se širile govorice, da bo prihajajoči Huaweijev mobilnik Mate 40 prvi imel sprednjo kamero vgrajeno pod zaslon, katere razvijalec je podjetje Visionox. Te govorice je sedaj ovrgel Digital Chat Station.

članki

Mobitel - pomoč ljudem v stiski


21.09.2007
Objavil: Thomas Bergant

Družba Mobitel bo donirala 50.000 EUR za odpravo posledic torkovega neurja. Sredstva bosta prejeli dobrodelni organizaciji Slovenska karitas in Rdeči križ Slovenije, obema je Mobitel omogočil tudi SMS Donacijo. Poleg tega bo Mobitel doniral še dodatnih 12.000 EUR prihodka iz naslova mobilnih glasovanj v oddaji Trenja.

Družba Mobitel bo donirala 50.000 EUR za odpravo posledic torkovega neurja. S tem želi Mobitel po svojih močeh pomagati pri hitrejši odpravi posledic torkovega neurja, ki je prizadelo velik del Slovenije. Mobitel bo donacijo predal dobrodelnima organizacijama Slovenska karitas in Rdeči križ Slovenije (RKS), vsaki 25.000 EUR. Z obema tudi aktivno sodeluje pri zbiranju prostovoljnih prispevkov za pomoč prizadetim območjem v torkovih ujmah prek SMS donacije.

Naročniki Mobitel GSM/UMTS in Mobiuporabniki, ki pošljejo sporočilo SMS z izbrano ključno besedo, s tem v dobrodelni namen akcije prispevajo 0,96 EUR. V potrditev donacije prejmejo povratno SMS-sporočilo z zahvalo. Mobiuporabniki lahko donirajo, dokler je stanje na njihovem Mobiračunu pozitivno in dovolj visoko.

Mobitelovi uporabniki lahko Slovenski karitas podarijo sredstva s ključno besedo KARITAS, Rdečemu križu Slovenije pa prek ključne besede POPLAVE, ki jo v obliki SMS-a pošljejo na številko 1919. Več informacij je objavljenih na spletnih straneh www.karitas.si in www.rks.si.

Vsa zbrana sredstva iz naslova SMS Donacije bo družba Mobitel v celoti izročila Slovenski karitas in RKS. Vsak poslani SMS se obračuna po veljavnem ceniku družbe Mobitel, ta pa se bo v humanitarni namen odrekel prihodkov, povezanih s tako poslanimi sporočili SMS, in jih bo prav tako predal omenjenima organizacijama.

Mobitel bo v dobrodelne namene predal tudi svoj del prihodka - 12.000 EUR - iz naslova mobilnih glasovanj v četrtkovi oddaji Trenja na POP TV.

Klavdij Godnič, glavni izvršni direktor družbe Mobitel: >Sočustvujem z vsemi, ki jih je prizadela naravna nesreča. Prav je, da uspešna podjetja pomagajo pri ureditvi razmer. Mobitel se je v svoji zgodovini odzival na potrebe našega skupnega okolja in družbe. Tudi tokrat ostajamo zvesti svojim načelom.<

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki