marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

članki

Pomlad na Planetu


20.03.2006
Objavil: Thomas Bergant

Mobitelov multimedijski portal Planet se bo jutri, 21. marca, predstavil v pomladni podobi z novimi zanimivimi, uporabnimi ter zabavnimi vsebinami in storitvami.

Poleg posebnega sklopa, posvečenega pomladi, bo Planet ponudil še nove rubrike za prijetne in razgibane trenutke, zabavne in otroške vsebine ter novo storite Ne pozabi!, ki uporabnike prek sporočil SMS opozarja na pomembne dogodke ali opravke, in Hitri dostop, ki omogoča enostaven in udoben dostop do menijske strukture mobilnega Planeta.

Mobitelov multimedijski portal Planet se bo jutri, 21. marca, na prvi pomladni dan predstavil v osveženi podobi, uporabnikom mobilnih telekomunikacij pa bo na voljo še več informativno-zabavnih vsebin in storitev, ki bodo predstavljene tudi v sklopu Novo. Nova rubrika Pomlad je tu je namenjena pomladnemu razpoloženju. Ponuja vrsto svežih in novih vsebin in storitev, ki bodo še dodatno popestrile vedno daljše in lepše pomladne dni. Pomladansko razpoloženje z različnimi motivi si lahko uporabniki prenesejo tudi na svoje mobilnike, sodelujejo pa lahko tudi v nagradni igri. V sklopu Prosti čas, Življenjski slog uporabnike čakajo koristne vsebine za zdravo in razgibano življenje. Pod naslovom Telovadba najdejo vaje za telo in nasvete, preštevajo porabljene kalorije pri športnih udejstvovanjih ali pa poskusijo srečo v nagradni igri. Z rubriko Ples lahko obiščejo se seznanijo z zanimivimi in koristnimi informacijami o največjih plesnih hitih v sliki, besedi in videu, skupaj s prestavitvami različnih plesnih šol, plesnih učiteljev in zvrsti plesa, s sodelovanjem v nagradni igri pa si bo zmagovalec priigral tečaj plesa. Glasbeno obarvana je tudi rubrika Urbana scena o elektronski glasbi, kjer so zbrane uporabne informacije sceni, dogodkih, in zvezdah. V ta namen Planet sodeluje s številnim klubi, v katerih lahko obiskovalci uživajo v elektronski glasbi. Vstop s popusti bo po novem najlažji kar s telefonom in mobilnim letakom, ki si ga obiskovalci naložijo na Planetu. Na Mobitelov Planet pa se v rubriki Krneki vračajo Mobilne karaoke z novimi glasbenimi melodijami, ki so uporabnike razveselile že lanskega decembra.

Sklop Prosti čas v rubriki Smeh ponuja obogatene Zabavne vsebine, saj sta se mobilnim humornim uspešnicam pridružila še >Petey in Jaydee< ter smešne, ugotovitve in zapiski avtorice Saše Eržen, ki svoje Hudojčke objavlja v Mladini. Prav tako so na voljo nove Videosmešnice v video obliki, skrita kamera, klasične norčije in duhoviti pripetljaji policajev in blondink. Poskrbljeno pa je tudi za veselje najmlajših, saj Otroški kotiček predstavlja nove video risanke o Nagajivem zmajčku ter pravljico v besedi in sliki Slovenščičarna Renate Trtnik.

Na voljo so tudi nove Krneki vsebine, ki pod povezavo Imena ponuja ozadja z osebnim imenom, prav posebne in zabavne načine zvonjenja, opozorila na prejeta sporočila ipd. Tako lahko uporabniki svoje mobilnike še bolj prilagodijo lastnim željam in življenjskemu stilu.
Novost je tudi storitev Ne pozabi!, ki je kot koristen SMS-opomnik vseh pomembnih datumov in dogodkov namenjena vsem, ki so prezaposleni, da bi si lahko zapomnili vse obveznosti. Tako ne bo več bojazni, da bi pozabili na pomembne datume, kot so obvezne menjave gum, premikanje urnih kazalcev, volitve, oddajo dohodnine ipd. Opomnik naročene na omenjeno storitev pravočasno obvesti o pomembni obveznosti s kratkim sporočilom SMS, storitev pa uporabniki najdejo v sklopu Info/Pripomočki.
Storitev Hitri dostop (WAP push) Mobitelovim uporabnikom omogoča enostaven in udoben dostop do menijske strukture mobilnega Planeta na zahtevo. Uporabniki na številko 1919 pošljejo SMS s ključno besedo P in ustrezno kodo ter prejmejo hitro povezavo s kratkim besedilom v obliki sporočila SMS. Z aktiviranjem povezave nato neposredno dostopajo do izbrane vsebine na mobilnem Planetu. Uporabnik npr. pošlje SMS z vsebino "P NOVO" na 1919 in prejeme SMS-sporočilo s povezavo za hitri dostop na menijsko strukturo Planet/Novo. Seznam vsebin, ki so dostopne preko hitre povezave, je na voljo na spletnem Planetu v zavihku Sporočanje, Pregled.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki