marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

članki

Tudi letos Planet Hrvaška


03.05.2007
Objavil: Thomas Bergant

Uporabniki mobilnega Planeta lahko tudi letos v sklopu Moj Planet obiščejo Planet Hrvaška. Sezonski planet na enem mestu nudi koristne informacije za bolj udobno počitnikovanje v sosednji državi.

Mobitelovim uporabnikom je na mobilnem Planetu ponovno na voljo sezonski vsebinski sklop Planet Hrvaška. Priljubljeni planet tudi tokrat ponuja vrsto koristnih, informativnih in zabavnih vsebin.

Na voljo so vse potrebne informacije o stanju na hrvaških cestah in mejnih prehodih, vozni redi trajektov in vremenska napoved. Obiskovalci lahko spremljajo tudi aktualne novice s področja domače in tuje politike, športa in družabne kronike. Za jadralce in ostale ljubitelje navtike pa je na voljo seznam pomembnejših marin, bencinskih črpalk in koristnih nasvetov za varno plovbo. Uporabniki si na svoj mobilnik lahko naložijo tudi nekaj tematskih melodij, uvertur, ozadij in tem, svojim prijateljem pa lahko pošljejo tudi MMS kartico ali MMS razglednico. Za hitri dostop do omenjene vsebine lahko uporabniki pošljejo SMS-sporočilo z vsebino P MOJPLANET na številko 1919.

Vremensko napoved in prometne informacije lahko uporabniki spremljajo tudi prek Mobitelove glasovne info postaje s klicem na številko 18 22 01 (vreme) oz. 18 21 02 (ceste).

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki