marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung avgusta s 5 nm Exynos čipom
01.06.2020

Samsung je zadnjih nekaj mesecev razvijal 5nm EUV proces, sedaj pa iz Južne Koreje prihajajo novice, da je proizvajalec pripravljen na množično proizvodnjo. ZDNet je še razkril, da bo nov 5nm čip imenovan Exynos 992.

slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

slikaHuawei gradi brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje
25.05.2020

Na dogodku 2020 Huawei Analyst Summit v kitajskem mestu Shenzhen so predstavniki podjetja Huawei Consumer BG z analitiki razpravljali o najnovejših tehnoloških trendih, inovativnih tehnologijah in razvoju ekosistema. Tema srečanja je bilo brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje, razprava pa se je dotaknila tudi smeri razvoja poslovanja.

slikaHMD Global za novega direktorja produktnega marketinga imenoval Adama Fergusona
22.05.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je danes imenoval Adama Fergusona za novega direktorja produktnega marketinga. Ferguson je nekdanji vodja marketinga za OnePlus v Evropi in ima bogate izkušnje na področju FMCG industrije. Bil je tudi na vodilnih marketinških položajih v EE, Nestle in Unilever.

članki

Tudi letos Planet Hrvaška


03.05.2007
Objavil: Thomas Bergant

Uporabniki mobilnega Planeta lahko tudi letos v sklopu Moj Planet obiščejo Planet Hrvaška. Sezonski planet na enem mestu nudi koristne informacije za bolj udobno počitnikovanje v sosednji državi.

Mobitelovim uporabnikom je na mobilnem Planetu ponovno na voljo sezonski vsebinski sklop Planet Hrvaška. Priljubljeni planet tudi tokrat ponuja vrsto koristnih, informativnih in zabavnih vsebin.

Na voljo so vse potrebne informacije o stanju na hrvaških cestah in mejnih prehodih, vozni redi trajektov in vremenska napoved. Obiskovalci lahko spremljajo tudi aktualne novice s področja domače in tuje politike, športa in družabne kronike. Za jadralce in ostale ljubitelje navtike pa je na voljo seznam pomembnejših marin, bencinskih črpalk in koristnih nasvetov za varno plovbo. Uporabniki si na svoj mobilnik lahko naložijo tudi nekaj tematskih melodij, uvertur, ozadij in tem, svojim prijateljem pa lahko pošljejo tudi MMS kartico ali MMS razglednico. Za hitri dostop do omenjene vsebine lahko uporabniki pošljejo SMS-sporočilo z vsebino P MOJPLANET na številko 1919.

Vremensko napoved in prometne informacije lahko uporabniki spremljajo tudi prek Mobitelove glasovne info postaje s klicem na številko 18 22 01 (vreme) oz. 18 21 02 (ceste).

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki