marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei Mate 40 brez podzaslonske sprednje kamere
03.07.2020

Po spletu so se širile govorice, da bo prihajajoči Huaweijev mobilnik Mate 40 prvi imel sprednjo kamero vgrajeno pod zaslon, katere razvijalec je podjetje Visionox. Te govorice je sedaj ovrgel Digital Chat Station.

slikaFacebook končno dobiva temni način
01.07.2020

V začetku prejšnjega meseca smo na spletu že zasledili informacijo o Facebookovi aplikaciji za Android v temnem načinu, sedaj pa so se pojavile še informacije nekaj uporabnikov, da so prejeli nadgrajeno različico na svoji iOS napravi, ki je omogočala temni način.

slikaPrihajajoči osnovni iPhone 12 naj bi bil cenejši
29.06.2020

Na Twitter profilu @omegaleks so pred dnevi objavili nove cene za prihajajočo jabolčno serijo 12. Trdijo, da bo osnovni iPhone 12, ki bo imel le 4G in zaslon velikosti 5,4 palca, stal "le" 549 dolarjev.

slikaHuawei se je povzpel na 6. mesto najbolj inovativnih podjetij na svetu
26.06.2020

Podjetju Huawei je uspelo napredovati za kar 42 mest in se uvrstiti na 6. mesto najbolj inovativnih podjetij na svetu lestvice organizacije Boston Consulting Group (BCG).

slikaApple na WWDC predstavil novosti v iOS 14
24.06.2020

Apple je na konferenci WWDC, ki letos poteka preko spleta, predstavil novosti za prihajajočo različico operacijskega sistema iOS 14. Sedaj bodo tudi jabolčni uporabniki dobili nekaj funkcij, ki so že znane uporabnikom androidnih naprav.

članki

Nova naročniška paketa Povezani


09.09.2008
Objavil: Thomas Bergant

Družba Mobitel je svojo ponudbo Povezani, ki Mobitelovim naročnikom omogoča še boljšo povezavo s svojimi bližnjimi, razširila še z dvema novima naročniškima paketoma -Povezani 44 in Povezani 77. Nova paketa v okviru naročniške ponudbe Povezani v cenovno ugodno mesečno naročnino že vključujeta določeno količino uporabe mobilnih storitev brez dodatnega plačila.

Paket Povezani 44 v mesečno naročnino 44 EUR zajema 444 minut pogovorov znotraj Mobitelovega omrežja, 44 minut v druga mobilna omrežja, 44 minut v stacionarna omrežja, 88 sporočil SMS in 88 sporočil MMS ter 1 GB paketnega prenosa podatkov. Naročniki Povezani 44 lahko brez dodatne mesečne naročnine uporabljajo tudi M:Stik.

Naročniki paketa Povezani 77 pa imajo z mesečno naročnino 77 EUR na voljo kar 1.200 minut pogovorov znotraj Mobitelovega omrežja, 200 minut v druga mobilna omrežja, 200 minut v stacionarna omrežja, 77 SMS- in 77 MMS-sporočil ter 5 GB paketnega prenosa podatkov. Hkrati lahko izkoristijo še vse prednosti, ki jih nudijo storitve M:Stik, BlackBerry ali Poslovni Integral brez doplačila mesečne naročnine.

Pomembna prednost Mobitelove ponudbe Povezani je ta, da se naročnikom, ki vključenih količin v tekočem mesecu ne porabijo v celoti, le-te prenesejo v naslednji mesec. Neporabljene količine klicev, sporočil SMS in MMS ter prenosa podatkov lahko uporabniki spremljajo na mobilnem Planetu, v sklopu Moj mobitel, ali prek spletnega Monitorja.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki