marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaApple iPhone 12 z magnetnim priklopom brezžičnega polnjenja?
12.08.2020

Apple že v nekaj generacij iPhonov vgrajuje brezžično polnjenje, najnovejša generacija pa naj bi po nekaterih poročanjih dobila še dodatek, ki bo izboljšal uporabniško izkušnjo pri btovrstnem polnjenju.

slikaEkosistem HMS dosegel nov mejnik
10.08.2020

Huawei je predstavil napredek glede ekosistema mobilnih storitev HMS in trgovine z aplikacijami AppGallery. Ekosistem HMS je osegel že 700 milijonov uporabnikov Huaweievih naprav s celega sveta (32 % več kot v enakem obdobju lani), število registriranih razvijalcev pa se je povzpelo na 1,6 milijona (76 % medletna rast). Razvijalci so funkcionalnosti HMS Core integrirali že v več kot 81.000 aplikacij.

slikaHuawei je odprt za pogovore z Vlado Republike Slovenije o varnostnih vprašanjih 5G
07.08.2020

Kitajski Huawei sporoča, da je pripravljen na pogovore z Vlado Republike Slovenije in njihovimi strokovnjaki o varnostnih vprašanjih 5G tehnologije. Huawei slovenski vladi ponuja tudi podpis »no-spy agreement«.

slikaNa Sony Xperio 1 II prihaja podpora za RAW
05.08.2020

Sony je Xperio 1 II najavil kot mobilnik z vrhunsko kamero, v katerega je vgradil Photo Pro način. Le-ta omogoča prilagoditev kar nekaj fotografskih funkcij, žal pa pa ni podpiral RAW posnetkov. To pomanjkljivost pri Sonyu odpravljajo z julijsko nadgradnjo 58.0.A.3.88.

slikaVstopni iPhone 12 še vedno z LCD zaslonom
03.08.2020

Do predstavitve nove serije iPhonov je še dobra dva meseca, zato ni presenetljivo, da se govorice pojavljajo vse pogosteje. Zadnja prihaja s strani DigitalChatStationa, kjer trdijo, da bo zaslon vstopnega iPhona 12 še vedno LCD velikosti 5,4 palca in hkrati enak kot pri sedanjem iPhonu 11, velikost mobilnika pa bo bolj podobna iPhonu SE (2020).

članki

Spremembe v vodstvu Mobitela


31.05.2006
Objavil: Thomas Bergant

Na današnji seji nadzornega sveta podjetja Mobitel d.d. so člani uprave nadzornega sveta razrešili direktorja podjetja Antona Majzlja in vodstvo podjetja zaupali Bojanu Dremlju.

Le-ta je povedal, da so mu člani nadzornega sveta z današnjim dnem zaupali vodenje Mobitela ter mu hkrati podelili mandat za pripravo predloga novega vodstva. "V luči organizacijskih sprememb, s katerimi dvigujemo našo konkurenčnost in naravnanost k uporabnikom na ravni celotne skupine, bo to moja prednostna naloga," je še dodal.

Anton Majzelj je nesporno odigral ključno vlogo pri uspešnem razvoju Mobitela in ga umestil med najnaprednejše evropske in svetovne mobilne operaterje. To je njegova bogata dediščina, ki ostaja čvrst temelj za pripravo podjetja za še večje izzive. Prav glede prihodnjega razvoja skupine so se pričakovanja nadzornega sveta in Antona Majzlja razhajala. Razmere na trgu se spreminjajo in celotna skupina se jim mora prilagajati.

Na koncu je novi prvi mož podjetja še povedal, da Mobitel vidi tudi v prihodnosti med vodilnimi na svetu, vidi ga kot napredenega, prodornega operaterja, ki je osredotočen na odličnost uporabniške izkušnje in pionirstvo v razvoju novih storitev.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki