marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

članki

Odgovorno ravnanje z odsluženimi mobilniki


01.10.2007
Objavil: Thomas Bergant

Družba Mobitel poziva uporabnike k okolju prijazni odstranitvi odsluženih mobilnih aparatov in baterij. Akcija zbiranja odsluženih mobilnikov ter baterij poteka že več kot sedem let, zbranih že več deset tisoč izdelkov.

Odsluženi mobilni aparati in baterije vsebujejo vrsto okolju škodljivih sestavin. V Mobitelu so zato že pred več kot sedmimi leti poskrbeli za okolju prijazno odstranitev. Doslej je bilo ekološko odstranjenih že več deset tisoč rabljenih mobilnih aparatov in baterij. Zbirna mesta za rabljene mobilnike in baterije so v vseh Mobitelovih centrih.

V Mobitelu uporabnike spodbujajo k odgovornemu ravnanju z rabljenimi mobilniki in baterijami. V prihodnjih mesecih bo potekala tudi posebna akcija zbiranja rabljenih izdelkov. Vsi obiskovalci Mobitelovih centrov, ki bodo do konca leta 2007 oddali svoj odsluženi mobilnik in tako prispevali k čistejšemu okolju, bodo prejeli majhno pozornost.

Tomo Štuflek, direktor prodaje v Mobitelu: "Slovenski uporabniki mobilne telefonije so se izkazali z okoljsko ozaveščenostjo. Zadovoljen sem z rezultati večletne Mobitelove akcije zbiranja odsluženih mobilnikov, seveda pa lahko storimo še več. Vsak lahko prispeva za skupno dobro, nas in naših potomcev."

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki