marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaiPhone 12 šele konec novembra?
03.06.2020

Na spletu se je pojavilo več govoric, da namerava Apple zaradi letošnje pandemije novo serijo iPhone 12 predstaviti šele konec novembra, kar je posledica enomesečnega zamika tako pri pričetku proizvodnje, kot predstavitve.

slikaSamsung avgusta s 5 nm Exynos čipom
01.06.2020

Samsung je zadnjih nekaj mesecev razvijal 5nm EUV proces, sedaj pa iz Južne Koreje prihajajo novice, da je proizvajalec pripravljen na množično proizvodnjo. ZDNet je še razkril, da bo nov 5nm čip imenovan Exynos 992.

slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

slikaHuawei gradi brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje
25.05.2020

Na dogodku 2020 Huawei Analyst Summit v kitajskem mestu Shenzhen so predstavniki podjetja Huawei Consumer BG z analitiki razpravljali o najnovejših tehnoloških trendih, inovativnih tehnologijah in razvoju ekosistema. Tema srečanja je bilo brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje, razprava pa se je dotaknila tudi smeri razvoja poslovanja.

članki

Mobitel: Obvestilo o prenesenih številkah


04.05.2007
Objavil: Thomas Bergant

Družba Mobitel je zaradi spremembe Splošnega akta o prenosljivosti številk uvedla spremembo odzivnika pri klicih na prenesene številke.
Po novem se opozorilo o preneseni številki predvaja le, če kličoči uporabnik želi prejemati takšno opozorilo in to tudi predhodno zahteva od operaterja.

Mobitelovi uporabniki si lahko vključite predvajanje opozorila pri klicih na prenesene številke tako, da pošljete SMS s ključno besedo ODZIVNIK na številko 1918. Predvajanje opozorila lahko tudi izključite s pomočjo klica v Mobitelov Center za pomoč naročnikom na brezplačno številko 041 700-700 za naročnike in 041 121 za uporabnike Mobi. Uporabnikom svetujemo, da si opozorilo pri klicih na prenesene številke vključijo.

Če želi Mobitelov uporabnik preveriti pri katerem operaterju se nahaja posamezna številka, vtipka ukazni niz:

*130*tel.številka#tipka za klicanje
Primer: *130*041123456#tipka za klicanje

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki