marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSe v EU pripravlja obvezna sedemletna nadgradnja mobilnikov?
17.09.2021

Nemška vlada v EU lobira, da ta od proizvajalcev pametnih telefonov zahteva, da za vse svoje telefone zagotovijo vsaj sedem let varnostnih posodobitev, za isto obdobje pa tudi nadomestne dele. Novico o tem je prvi objaviia nemška tehnološka spletna stran Heise Online.

slikaMediatek vodilni proizvajalec čipov v drugem četrtletju 2021
15.09.2021

Counterpoint Research je objavil četrtletno analizo trga čipov za pametne telefone (SoC), Mediatek pa je v tem časovnem obdobju izšel kot velik zmagovalec. Podjetje je prodalo 43 odstotkov vseh naborov čipov na trgu, kar je več kot drugo uvrščeni Qualcomm in tretji Apple skupaj.

slikaApple je rešil produkcijske težave novih ur Watch Series 7
13.09.2021

Mark Gurman iz Bloomberga je pred kratkim zapisal, da naj bi nova generacija Applove ure Watch 7 imela zamudo, saj so nastale težave s proizvodnjo. Da pa zamuda ne bo tako velika meni analitik Ming-Chi Kuo, ki je dobil informacije, da so pri podjetju proizvodnje težave rešili.

slikaHarmonyOS 2.0 že z 90 milijoni uporabnikov
10.09.2021

Huawei si je za HarmonyOS 2.0 zastavil ambiciozen cilj - do konca leta doseči 300 milijonov naprav. Precej ambiciozna številka, ki pa očitno ne bo nedosegljiva, saj se novi operacijski sistem precej hitro širi.

slikaTelemach predstavil največjo 5G pokritost
08.09.2021

Telemach uspešno nadgrajuje svoje mobilno omrežje pete generacije, ki je sedaj na voljo že po enajstih večjih mestih po Sloveniji. Pri podjetju trdijo, da s tem uporabnikom nudijo največjo pokritost z gigabitnimi hitrostmi in pravo 5G uporabniško izkušnjo.

članki

Mobitel: Novosti v ponudbi Instant Internet


24.11.2010
Objavil: Thomas Bergant

Mobitel je ponudbo zmogljivih rešitev mobilnega interneta nadgradil z novim prenosnikom in netbookom z vgrajenim modemom za Instant Internet proizvajalcev Lenovo in HP. Izhodiščna akcijska cena netbooka Lenovo S10-3 v posebni ponudbi pri Mobitelu znaša zgolj 69 €.

Mobitel je svojo ponudbo zmogljivih rešitev mobilnega interneta obogatil z dvema novima prenosnikoma, ki imata vgrajen tudi modem za Instant Internet. Od torka, 23. novembra 2010, dalje lahko obstoječi in novi Mobitelovi naročniki izbirajo tudi med privlačnim in zmogljivim netbookom Lenovo S10-3 ter prenosnikom HP ProBook 6550b.

Netbook Lenovo S10-3 v Mobitelovi ponudbi omogoča megabitni mobilni internet, v posebni Mobitelovi ponudbi pa znaša izhodiščna cena izjemno ugodnih 69 €, kupci pa bodo v tej posebni ponudbi deležni tudi neomejenega Mobitelovega mobilnega interneta, ki zagotavlja najboljšo pokritost na slovenskem trgu ter visoke hitrosti prenosa podatkov.

Druga novost v Mobitelovi ponudbi je zmogljiv prenosnik HP ProBook 6550b, namenjen zahtevnejšim uporabnikom. Izhodiščna cena slednjega znaša 299 €. Posebna ponudba prav tako omogoča tudi neomejen mobilni internet v Mobitelovem omrežju.

Cene veljajo ob sklenitvi/podaljšanju naročniškega razmerja za 24 mesecev.

Več informacij o Mobitelovi ponudbi je objavljenih na spletnih straneh www.mobitel.si in tehnik.mobitel.si, v Mobitelovih centrih ter v Centru za pomoč naročnikom na brezplačni številki 041 700 700.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki