marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei Mate 40 Pro z rekordno oceno na vrh lestvice DxOMark
28.10.2020

DxOMark je objavil temeljit preizkus kamer pametnega telefona Huawei Mate 40 Pro, v katerem so mu dodelili kar 136 točk. S tem se je z naskokom zavihtel na prvo mesto enega najbolj verodostojnih spletnih portalov za testiranje fotografskih zmogljivosti pametnih telefonov, kar je dokaz, da je ta pametni telefon opremljen z najboljšimi kamerami na svetu.

slikaiPhone 12 in 12 Pro sta znotraj skorajda enaka
26.10.2020

Čeprav se je uradno lahko iPhona 12 in 12 Pro kupilo šele v petek, pa iz kitajske že prihajajo prve slike notranjosti. Pri AIO Technology so tako pokazali prvi video, kjer lahko vidimo, kako sta nova mobilnika narejena. Izkazalo se je, da sta praktično enaka.

TelekomVsi mobilniki iPhone serije 12 bodo delovali tudi v 5G omrežju Telekoma Slovenije
23.10.2020

Apple iPhone 12 in iPhone 12 Pro bosta slovenskim navdušencem tudi pri Telekomu Slovenije na voljo od petka, 23. oktobra. Vsi mobiteli iPhone serije 12 podpirajo najnovejšo tehnologijo 5G, tako da bodo lahko super hiter mobilni prenos podatkov Apple navdušenci uporabljali tudi v prvem omrežju Slovenije. Novi mobiteli iPhone bodo pri Telekomu Slovenije na voljo v vseh spominskih različicah in v vseh barvah.

slikaHMD Global predstavil ugodnejšo 4G-izkušnjo z Nokio 215 4G in Nokio 225 4G
21.10.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je predstavil telefon Nokia 215 4G in telefon Nokia 225 4G – dva najnovejša člana družine funkcijskih telefonov Nokia. Oba telefona sta opremljena s povezljivostjo 4G, ki vam omogoča izjemno kakovostno klicanje v omrežjih VoLTE, enostavno brskanje po družabnih omrežjih in celo igre za več igralcev – vse v ugodnem paketu.

slikaSamsung še povečal prednost pred Huaweijem
19.10.2020

V zadnjem poročilu Counterpoint Researcha je navedeno, da je v avgustu Samsung povišal svoj tržni delež in tako še povišal prednost pred Huaweijem. Glede na poročilo je v avgustu Samsung dosegel 22 odstotni tržni delež.

članki

Mobitel predstavlja nove podatkovne pakete


06.08.2008
Objavil: Thomas Bergant

Družba Mobitel predstavlja preurejene pakete za prenos podatkov, ki uporabnikom omogočajo zanje še lažjo izbiro optimalne rešitve. Paketi Internet neomejeno, L in M sedaj združujejo ponudbo za zasebne in poslovne uporabnike, slednjim pa sta namenjena še dva podatkovna paketa, Internet S in XS.

Dodatno prednost prinaša možnost internetnega dostopa in uporabe zakupljene količine podatkov prek javne ali zasebne dostopne točke v okviru istega naročniškega paketa.

Družba Mobitel z avgustom uvaja nove podatkovne pakete, s čimer je njena bogata ponudba sodobnih telekomunikacij še bolj pregledna in uporabnikom prijazna. Novi paketi ohranjajo dosedanje naročnine, cene in zakupljene količine prenosa podatkov, vendar pod novim imenom nudijo tudi pomembno novost - Mobitelovim naročnikom omogočajo zajemanje podatkov iz enega samega naročniškega paketa, ne glede na to, ali do spleta dostopajo prek javne ali zasebne dostopne točke (APN). Tako je uporabnikom širokopasovnega interneta na voljo enoten naročniški paket za prenos podatkov, s katerim lahko uporabljajo internetni dostop in zakupljene količine prek obeh dostopnih točk.

Uporabniki mobilnih telekomunikacij lahko sedaj za zasebne in/ali poslovne namene v Mobitelovi ponudbi izbirajo med podatkovnimi paketi Internet neomejeno, Internet L, Internet M, Internet S ter Internet XS. Paket Internet neomejeno ob mesečni naročnini 29 EUR omogoča neomejen prenos podatkov v Mobitelovem 3,5 G-omrežju, edini pa omogoča tudi neomejen brezplačen prenos v omrežju NeoWLAN. Ostali paketi v mesečno naročnino že vključujejo določeno količino za prenos podatkov v omrežju Mobitel 3,5 G: paket Internet L za 20,86 EUR na mesec vključuje 1 GB prenosa podatkov, medtem ko paket Internet M za ceno 8,35 EUR nudi 100 MB mesečno. Paketa Internet S in XS, namenjena pravnim osebam z zasebnimi dostopnimi točkami, za cenovno ugodno mesečno naročnino 4,17 EUR in 2,5 EUR vključujeta 15 MB oz. 1 MB brezplačnega podatkovnega prenosa. Paket Mini prenos podatkov ostaja nespremenjen.

Hkrati so se podatkovni paketi za tujino iz GPRS tujina preimenovali v bolj aktualne pakete Tujina Internet, torej Tujina Internet S, M in L (namesto GPRS tujina S, M in L), saj lahko Mobitelovi uporabniki tudi med gostovanjem v tujih državah podatke prenašajo prek različnih naprednih tehnologij, ne le prek GPRS-a.

Naročniki dosedanjih podatkovnih paketov vklop novih uredijo prek pisne vloge, sicer njihov izbrani paket ostane nespremenjen.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki