marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung avgusta s 5 nm Exynos čipom
01.06.2020

Samsung je zadnjih nekaj mesecev razvijal 5nm EUV proces, sedaj pa iz Južne Koreje prihajajo novice, da je proizvajalec pripravljen na množično proizvodnjo. ZDNet je še razkril, da bo nov 5nm čip imenovan Exynos 992.

slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

slikaHuawei gradi brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje
25.05.2020

Na dogodku 2020 Huawei Analyst Summit v kitajskem mestu Shenzhen so predstavniki podjetja Huawei Consumer BG z analitiki razpravljali o najnovejših tehnoloških trendih, inovativnih tehnologijah in razvoju ekosistema. Tema srečanja je bilo brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje, razprava pa se je dotaknila tudi smeri razvoja poslovanja.

slikaHMD Global za novega direktorja produktnega marketinga imenoval Adama Fergusona
22.05.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je danes imenoval Adama Fergusona za novega direktorja produktnega marketinga. Ferguson je nekdanji vodja marketinga za OnePlus v Evropi in ima bogate izkušnje na področju FMCG industrije. Bil je tudi na vodilnih marketinških položajih v EE, Nestle in Unilever.

članki

Mobitel predstavlja nove podatkovne pakete


06.08.2008
Objavil: Thomas Bergant

Družba Mobitel predstavlja preurejene pakete za prenos podatkov, ki uporabnikom omogočajo zanje še lažjo izbiro optimalne rešitve. Paketi Internet neomejeno, L in M sedaj združujejo ponudbo za zasebne in poslovne uporabnike, slednjim pa sta namenjena še dva podatkovna paketa, Internet S in XS.

Dodatno prednost prinaša možnost internetnega dostopa in uporabe zakupljene količine podatkov prek javne ali zasebne dostopne točke v okviru istega naročniškega paketa.

Družba Mobitel z avgustom uvaja nove podatkovne pakete, s čimer je njena bogata ponudba sodobnih telekomunikacij še bolj pregledna in uporabnikom prijazna. Novi paketi ohranjajo dosedanje naročnine, cene in zakupljene količine prenosa podatkov, vendar pod novim imenom nudijo tudi pomembno novost - Mobitelovim naročnikom omogočajo zajemanje podatkov iz enega samega naročniškega paketa, ne glede na to, ali do spleta dostopajo prek javne ali zasebne dostopne točke (APN). Tako je uporabnikom širokopasovnega interneta na voljo enoten naročniški paket za prenos podatkov, s katerim lahko uporabljajo internetni dostop in zakupljene količine prek obeh dostopnih točk.

Uporabniki mobilnih telekomunikacij lahko sedaj za zasebne in/ali poslovne namene v Mobitelovi ponudbi izbirajo med podatkovnimi paketi Internet neomejeno, Internet L, Internet M, Internet S ter Internet XS. Paket Internet neomejeno ob mesečni naročnini 29 EUR omogoča neomejen prenos podatkov v Mobitelovem 3,5 G-omrežju, edini pa omogoča tudi neomejen brezplačen prenos v omrežju NeoWLAN. Ostali paketi v mesečno naročnino že vključujejo določeno količino za prenos podatkov v omrežju Mobitel 3,5 G: paket Internet L za 20,86 EUR na mesec vključuje 1 GB prenosa podatkov, medtem ko paket Internet M za ceno 8,35 EUR nudi 100 MB mesečno. Paketa Internet S in XS, namenjena pravnim osebam z zasebnimi dostopnimi točkami, za cenovno ugodno mesečno naročnino 4,17 EUR in 2,5 EUR vključujeta 15 MB oz. 1 MB brezplačnega podatkovnega prenosa. Paket Mini prenos podatkov ostaja nespremenjen.

Hkrati so se podatkovni paketi za tujino iz GPRS tujina preimenovali v bolj aktualne pakete Tujina Internet, torej Tujina Internet S, M in L (namesto GPRS tujina S, M in L), saj lahko Mobitelovi uporabniki tudi med gostovanjem v tujih državah podatke prenašajo prek različnih naprednih tehnologij, ne le prek GPRS-a.

Naročniki dosedanjih podatkovnih paketov vklop novih uredijo prek pisne vloge, sicer njihov izbrani paket ostane nespremenjen.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki