marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaŠtevilo uporabnikov sistema HarmonyOS preseglo 100 milijonov
22.09.2021

Sredi septembra je Huawei na posebnem dogodku predstavil več novih izdelkov, sočasno pa je podjetje objavilo, da je število uporabnikov, ki je svoje naprave nadgradilo na operacijski sistem HarmonyOS 2, preseglo mejo 100 milijonov.

slikaXiaomi predstavil pametna očala
20.09.2021

Xiaomi je predstavil pametna očala Xiaomi, ki združujejo slikovni sistem in senzorje v običajno obliko očal prek tehnologije MicroLED, to pa omogoča povsem novo uporabniško izkušnjo. S pametnimi očali lahko berete sporočila in opomnike, opravljate klice, krmarite, fotografirate ter prevajate besedilo tik pred vašimi očmi.

slikaSe v EU pripravlja obvezna sedemletna nadgradnja mobilnikov?
17.09.2021

Nemška vlada v EU lobira, da ta od proizvajalcev pametnih telefonov zahteva, da za vse svoje telefone zagotovijo vsaj sedem let varnostnih posodobitev, za isto obdobje pa tudi nadomestne dele. Novico o tem je prvi objaviia nemška tehnološka spletna stran Heise Online.

slikaMediatek vodilni proizvajalec čipov v drugem četrtletju 2021
15.09.2021

Counterpoint Research je objavil četrtletno analizo trga čipov za pametne telefone (SoC), Mediatek pa je v tem časovnem obdobju izšel kot velik zmagovalec. Podjetje je prodalo 43 odstotkov vseh naborov čipov na trgu, kar je več kot drugo uvrščeni Qualcomm in tretji Apple skupaj.

slikaApple je rešil produkcijske težave novih ur Watch Series 7
13.09.2021

Mark Gurman iz Bloomberga je pred kratkim zapisal, da naj bi nova generacija Applove ure Watch 7 imela zamudo, saj so nastale težave s proizvodnjo. Da pa zamuda ne bo tako velika meni analitik Ming-Chi Kuo, ki je dobil informacije, da so pri podjetju proizvodnje težave rešili.

članki

Upravni odbor Mobitela imenoval oba izvršna direktorja družbe


31.01.2007
Objavil: Thomas Bergant

Nov upravni odbor družbe Mobitel je danes imenoval glavnega izvršnega direktorja in izvršnega direktorja Mobitela. Za glavnega izvršnega direktorja je bil imenovan Klavdij Godnič, za izvršnega direktorja pa Igor Marinšek.

Člani upravnega odbora Mobitela so mag. Bojan Dremelj, predsednik uprave Telekoma Slovenije, dr. Filip Ogris-Martič in mag. Željko Puljič, člana uprave Telekoma Slovenije, Metod Zaplotnik, finančni direktor družbe Iskratel, Igor Marinšek, dosedanji direktor Pravnega, kadrovskega in splošnega področja v družbi Mobitel in Klavdij Godnič, pred tem predsednik uprave S & T Hermes Plus, ter predstavnika delavcev Tjaša Škrilec, strokovnjak v Sektorju operaterji in gostovanja, in Brane Miklavčič, vodja Sektorja naročniška razmerja.

Upravni odbor je danes izvolil tudi predsednika in namestnika predsednika upravnega odbora. Za predsednika je bil izvoljen mag. Bojan Dremelj za namestnika predsednika pa dr. Filip Ogris-Martič.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki