marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei objavil poslovne rezultate v prvem polletju 2020
15.07.2020

Družba Huawei je objavila poslovne rezultate za prvo polovico leta 2020. Družba je v tem obdobju ustvarila 454 milijard juanov (57 milijard evrov) prihodkov, kar je 13,1 odstoten porast v primerjavi z enakim obdobjem preteklega leta, neto stopnja dobičkonosnosti prihodkov pa je znašala 9,2 odstotka.

slikaZnana oblika prihajajoče serije iPhone 12
13.07.2020

Mobile Fun je na spletu objavil video, kjer so pokazali obliko nove serije iPhone 12. Gre za delovno različico mobilnikov, tako da končna oblika verjetno ne bo enaka prikazanemu, pričakuje se spremembe predvsem pri modulu kamere.

slikaApple širi neodvisni program popravil v Kanado in Evropo
10.07.2020

Apple je pred dobrim letom uradno dovolil neodvisnim servisom, da popravljajo njihove mobilnike. Program se je sprva začel v ZDA, po enem letu pa se ponaša s preko 700 lokacijami, ki so del 140 neodvisnih podjetij.

slikaHMD Global na Finskem ustanavlja nov Center odličnosti za raziskave in razvoj
08.07.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je sporočil, da kupuje sredstva podjetja Valona Labs in ustanavlja nov Center odličnosti v Tampereju na Finskem. S kombinacijo zagotavljanja varnih in zanesljivih mobilnih izkušenj in znanja Valona Labsa na področju mobilne, poslovne in kibernetske varnosti, bo ta združitev utrdila ugled združenega podjetja kot vodilnega v svetu glede posodobitve in varnosti programske opreme za pametne telefone.

slikaHuawei se vzpenja po lestvici najboljših blagovnih znamk
06.07.2020

Huawei je izboljšal položaj blagovne znamke na vodilni globalni lestvici ter hkrati tudi povečal njeno vrednost. Na lestvici BrandZ, ki jo objavlja raziskovalno podjetje WPP Kantar, je namreč zasedlo 45. mesto, dve mesti višje kot lani, z vrednostjo blagovne znamke v višini 29,4 milijarde ameriških dolarjev (devetodstotna medletna rast).

članki

Mobitel uvedel novo obračunsko platformo


26.09.2007
Objavil: Thomas Bergant

Strokovnjaki družbe Mobitel so v celoti uvedli novo, nadgrajeno obračunsko platformo (billing), ki je plod lastnega razvoja in se tehnološko uvršča med vodilne rešitve v svetovnem merilu. Nova obračunska platforma omogoča najsodobnejše mobilne storitve in je odprta v prihodnost.

Med pomembnimi novostmi nove obračunske platforme je možnost različnih modelov zaračunavanja vsebin in storitev, v nekaterih primerih to pomeni tudi, da se prenos podatkov v Mobitelovem omrežju posebej ne zaračunava.

Prva storitev, ki uporablja prednosti nove obračunske platforme, je m>navigacija. V ceno uporabe storitve je že vključen prenos podatkov v Sloveniji, ki se posebej ne zaračunava. Nov obračunski sistem se uporablja tudi v Mobitelovem prenovljenem mobilnem portalu Planet. Brskanje po Planetu je v omrežju Mobitel GSM/UMTS brezplačno, zaračunavajo se le nekatere vsebine in storitve na podlagi enkratnih plačil.

V prihodnjih mesecih sledi še več privlačnih storitev, ki bodo uporabljale zmožnosti nove obračunske platforme. Mnoge med njimi bodo popolna novost na slovenskem trgu, hkrati pa tudi med prvimi takšnimi rešitvami na svetu.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki