marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei Mate 40 Pro z rekordno oceno na vrh lestvice DxOMark
28.10.2020

DxOMark je objavil temeljit preizkus kamer pametnega telefona Huawei Mate 40 Pro, v katerem so mu dodelili kar 136 točk. S tem se je z naskokom zavihtel na prvo mesto enega najbolj verodostojnih spletnih portalov za testiranje fotografskih zmogljivosti pametnih telefonov, kar je dokaz, da je ta pametni telefon opremljen z najboljšimi kamerami na svetu.

slikaiPhone 12 in 12 Pro sta znotraj skorajda enaka
26.10.2020

Čeprav se je uradno lahko iPhona 12 in 12 Pro kupilo šele v petek, pa iz kitajske že prihajajo prve slike notranjosti. Pri AIO Technology so tako pokazali prvi video, kjer lahko vidimo, kako sta nova mobilnika narejena. Izkazalo se je, da sta praktično enaka.

TelekomVsi mobilniki iPhone serije 12 bodo delovali tudi v 5G omrežju Telekoma Slovenije
23.10.2020

Apple iPhone 12 in iPhone 12 Pro bosta slovenskim navdušencem tudi pri Telekomu Slovenije na voljo od petka, 23. oktobra. Vsi mobiteli iPhone serije 12 podpirajo najnovejšo tehnologijo 5G, tako da bodo lahko super hiter mobilni prenos podatkov Apple navdušenci uporabljali tudi v prvem omrežju Slovenije. Novi mobiteli iPhone bodo pri Telekomu Slovenije na voljo v vseh spominskih različicah in v vseh barvah.

slikaHMD Global predstavil ugodnejšo 4G-izkušnjo z Nokio 215 4G in Nokio 225 4G
21.10.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je predstavil telefon Nokia 215 4G in telefon Nokia 225 4G – dva najnovejša člana družine funkcijskih telefonov Nokia. Oba telefona sta opremljena s povezljivostjo 4G, ki vam omogoča izjemno kakovostno klicanje v omrežjih VoLTE, enostavno brskanje po družabnih omrežjih in celo igre za več igralcev – vse v ugodnem paketu.

slikaSamsung še povečal prednost pred Huaweijem
19.10.2020

V zadnjem poročilu Counterpoint Researcha je navedeno, da je v avgustu Samsung povišal svoj tržni delež in tako še povišal prednost pred Huaweijem. Glede na poročilo je v avgustu Samsung dosegel 22 odstotni tržni delež.

članki

Mobitel predčasno uvaja nižje cene v EU


19.06.2008
Objavil: Thomas Bergant

Družba Mobitel bo že to poletje omogočila nižje cene uporabe mobilnih storitev v državah Evropske unije. Skladno z uredbo o evrotarifi bo Mobitel predčasno, s 1. julijem 2008, znižal cene govorne telefonije v EU. Cenejši tudi prenos podatkov.

Družba Mobitel bo s 1. julijem 2008 predčasno uvedla nižje cene govorne telefonije pri gostovanju v mobilnih omrežjih operaterjev v Evropski uniji. Kljub temu, da uredba o evrotarifi omogoča znižanje cen do 30. avgusta 2008, se je Mobitel odločil za uporabnikom prijaznejšo rešitev in bo cene znižal že s 1. julijem letos.

Nova cena minute odhodnega klica bo znašala 0,46 evra (0,55 evra z DDV), dohodnega pa 0,22 evra (0,26 evra z DDV) za minuto pogovora.

Poleg tega je Mobitel že omogočil tudi občutno cenejši podatkovni prenos pri izbranih operaterjih v mnogih evropskih državah. Cenovno ugodnejši podatkovni prenos je tako na voljo v vseh državah z območja nekdanje Jugoslavije pri operaterjih T-Mobile (Hrvaška), Telekom (Srbija), T-Mobile (Črna gora), m:tel (Bosna in Hercegovina) in T-Mobile (Makedonija), pa tudi v omrežjih operaterjev skupine T-Mobile: T-Mobile Avstrija, Nemčija, Madžarska (Magyar Telekom), Češka, Slovaška, Velika Britanija, Nizozemska in Poljska (Telefonica Cyfrova), ter pri francoskem operaterju Orange in švicarskem Swisscom.

Uporabnikom v Mobitelu svetujejo, da se o možnostih in cenah gostovanja v tujini seznanijo še pred odhodom, v tujini pa v nastavitvah mobilnika ročno opredelijo, v omrežju katerega operaterja želijo gostovati. Le tako jim bodo namreč ves čas gostovanja na voljo storitve in cene izbranega operaterja.

Vsem Mobitelovim uporabnikom je pri gostovanju v tujih mobilnih omrežjih omogočen brezplačni klic Mobitelovega centra za pomoč naročnikom na številki +386 41 700 700.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki