marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaŠtevilo uporabnikov sistema HarmonyOS preseglo 100 milijonov
22.09.2021

Sredi septembra je Huawei na posebnem dogodku predstavil več novih izdelkov, sočasno pa je podjetje objavilo, da je število uporabnikov, ki je svoje naprave nadgradilo na operacijski sistem HarmonyOS 2, preseglo mejo 100 milijonov.

slikaXiaomi predstavil pametna očala
20.09.2021

Xiaomi je predstavil pametna očala Xiaomi, ki združujejo slikovni sistem in senzorje v običajno obliko očal prek tehnologije MicroLED, to pa omogoča povsem novo uporabniško izkušnjo. S pametnimi očali lahko berete sporočila in opomnike, opravljate klice, krmarite, fotografirate ter prevajate besedilo tik pred vašimi očmi.

slikaSe v EU pripravlja obvezna sedemletna nadgradnja mobilnikov?
17.09.2021

Nemška vlada v EU lobira, da ta od proizvajalcev pametnih telefonov zahteva, da za vse svoje telefone zagotovijo vsaj sedem let varnostnih posodobitev, za isto obdobje pa tudi nadomestne dele. Novico o tem je prvi objaviia nemška tehnološka spletna stran Heise Online.

slikaMediatek vodilni proizvajalec čipov v drugem četrtletju 2021
15.09.2021

Counterpoint Research je objavil četrtletno analizo trga čipov za pametne telefone (SoC), Mediatek pa je v tem časovnem obdobju izšel kot velik zmagovalec. Podjetje je prodalo 43 odstotkov vseh naborov čipov na trgu, kar je več kot drugo uvrščeni Qualcomm in tretji Apple skupaj.

slikaApple je rešil produkcijske težave novih ur Watch Series 7
13.09.2021

Mark Gurman iz Bloomberga je pred kratkim zapisal, da naj bi nova generacija Applove ure Watch 7 imela zamudo, saj so nastale težave s proizvodnjo. Da pa zamuda ne bo tako velika meni analitik Ming-Chi Kuo, ki je dobil informacije, da so pri podjetju proizvodnje težave rešili.

članki

Mobitel na trg uvaja mobilnike z Windows Phone 7


17.11.2010
Objavil: Dare Gliha

Mobitel na slovenskem trgu predstavlja prvi pametni mobilnik z novim operacijskim sistemom Windows Phone 7. Zmogljiv mobitel Samsung Omnia 7 je prvi v vrsti mobilnikov s tem operacijskim sistemom, ki bodo na voljo pri vodilnem slovenskem mobilnem operaterju.

Samsung Omnia 7 se ponaša z vrhunsko tehnološko zasnovo, ki je primerljiva z najbolj zmogljivimi mobiteli na trgu. Poganja ga procesor z delovnim taktom 1 GHz, podpira megabitni Mobitelov mobilni internet s hitrostmi HSPA. Na dotik občutljiv zaslon Super AMOLED ima ločljivost 800 x 480 pik in omogoča ogled fotografij in videa izjemne kakovosti, zelo priročen je tudi prikaz spletnih strani. Vgrajena digitalna kamera zajema fotografije, ločljivosti 5 megapik, ter HD-video v ločljivosti 720 pik.

Pri Mobitelu so se že pred časom odločili, da bodo v ponudbi skušali zagotoviti odlično izbiro mobilnikov, ki omogočajo dostop do priljubljenih spletnih socialnih omrežij in storitev ter elektronsko sporočanje. Samsung Omnia 7 je del družine naprednih mobitelov, ki omogočajo tudi dostop do Facebooka, brezplačnega brskanja po mobilnem Planetu, potisne elektronske pošte itd.

Samsung Omnia 7 bo na voljo v Mobitelovi prodajni mreži, ob sklenitvi/podaljšanju naročniškega razmerja za 24 mesecev. Izhodiščna cena Samsung Omnia 7 znaša 329 EUR.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki