marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaEkosistem HMS dosegel nov mejnik
10.08.2020

Huawei je predstavil napredek glede ekosistema mobilnih storitev HMS in trgovine z aplikacijami AppGallery. Ekosistem HMS je osegel že 700 milijonov uporabnikov Huaweievih naprav s celega sveta (32 % več kot v enakem obdobju lani), število registriranih razvijalcev pa se je povzpelo na 1,6 milijona (76 % medletna rast). Razvijalci so funkcionalnosti HMS Core integrirali že v več kot 81.000 aplikacij.

slikaHuawei je odprt za pogovore z Vlado Republike Slovenije o varnostnih vprašanjih 5G
07.08.2020

Kitajski Huawei sporoča, da je pripravljen na pogovore z Vlado Republike Slovenije in njihovimi strokovnjaki o varnostnih vprašanjih 5G tehnologije. Huawei slovenski vladi ponuja tudi podpis »no-spy agreement«.

slikaNa Sony Xperio 1 II prihaja podpora za RAW
05.08.2020

Sony je Xperio 1 II najavil kot mobilnik z vrhunsko kamero, v katerega je vgradil Photo Pro način. Le-ta omogoča prilagoditev kar nekaj fotografskih funkcij, žal pa pa ni podpiral RAW posnetkov. To pomanjkljivost pri Sonyu odpravljajo z julijsko nadgradnjo 58.0.A.3.88.

slikaVstopni iPhone 12 še vedno z LCD zaslonom
03.08.2020

Do predstavitve nove serije iPhonov je še dobra dva meseca, zato ni presenetljivo, da se govorice pojavljajo vse pogosteje. Zadnja prihaja s strani DigitalChatStationa, kjer trdijo, da bo zaslon vstopnega iPhona 12 še vedno LCD velikosti 5,4 palca in hkrati enak kot pri sedanjem iPhonu 11, velikost mobilnika pa bo bolj podobna iPhonu SE (2020).

slikaOnePlus Nord ni prestal testa upogljivosti
31.07.2020

Novo predstavljeni OnePlus Nord je cenejša različica modelov OnePlus 8 in 8 Pro, zato so pri podjetju zelo verjetno varčevali pri njegovi izdelavi. Uporablja manj zmogljiv procesor Snapdragon 765G, manjši zaslon in plastičen okvir.

članki

Družba Mobitel na NT konferenci


22.05.2006
Objavil: Thomas Bergant

Družba Mobitel se tudi letos predstavlja na NT konferenci, ki bo potekala v Portorožu med 22. in 25. majem. Mobitel bo predstavil svoje inovativne rešitve, ki jih omogočajo napredne tehnologije mobilnih telekomunikacij.

Mobitelovi strokovnjaki bodo na konferenci s svojim znanjem in izkušnjami nastopili kot predavatelji, na posebnem dogodku pa bo Esad Babačič v sodelovanju z Mobitelom predstavil družbeno angažiran projekt Verjemi v svoj koš.

Družba Mobitel se bo predstavila na največjem in najpomembnejšem dogodku s področja informacijskih tehnologij v Sloveniji s predavanji strokovnjakov in zanimivo predstavitvijo sodobnih tehnologij. NT konferenca bo potekala med 22. in 25. majem v Portorožu, prisotnost družbe Mobitel pa odraža tesno sodelovanje Mobitela in Microsofta na področju razvoja najsodobnejših rešitev. Slednje izhajajo iz vse bolj izrazite sinergije med telekomunikacijskimi in informacijskimi tehnologijami 21. stoletja, Mobitelovim uporabnikom pa so na voljo med prvimi na svetu.

S predavanji na NT konferenci sodelujejo Mobitelovi strokovnjaki, ki predstavljajo nove generacije brezžičnih mobilnih podatkovnih tehnologij, medtem ko bo Esad Babačič na posebnem dogodku, imenovanem Ring, 23. maja predstavil dobrodelni projekt Verjemi v svoj koš, ki ga izvaja v sodelovanju z Mobitelom. Istega dne zvečer bo v okviru Mobitelovega sponzorstva potekal dobrodelni pohod pod geslom >Učimo se za življenje< od lagune Grand Hotel Bernardin do Avditorija v Portorožu, kjer bo ob 20.30 uri sledil še koncert treh udarnih slovenskih glasbenikov, Zorana Predina, Petra Lovšina in Vlada Kreslina. Udeleženci bodo pri tem lahko sodelovali v dobrodelni akciji Verjemi v svoj koš za obnovo uničenih in zanemarjenih košarkaških igrišč po Sloveniji prek Mobitelove storitve SMS Donacija. V omenjeni akciji lahko sodelujejo tako, da pošljejo sporočilo SMS s ključno besedo IGRISCE na 1919 in s tem v dobrodelni namen akcije prispevajo 230 SIT (0,96 EUR), družba Mobitel pa se dobrodelni namen odreka vsem prihodkom, povezanih s tovrstnimi sporočili SMS in jih bo po odbitju DDV v lastnem imenu donirala projektu.

Na Mobitelovem razstavnem prostoru se lahko udeleženci NT konference seznanijo z naprednimi storitvami mobilnih telekomunikacij, zanje pa bo pripravljena še posebej ugodna ponudba mobilnikov in dodatne opreme.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki