marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaŠtevilo uporabnikov sistema HarmonyOS preseglo 100 milijonov
22.09.2021

Sredi septembra je Huawei na posebnem dogodku predstavil več novih izdelkov, sočasno pa je podjetje objavilo, da je število uporabnikov, ki je svoje naprave nadgradilo na operacijski sistem HarmonyOS 2, preseglo mejo 100 milijonov.

slikaXiaomi predstavil pametna očala
20.09.2021

Xiaomi je predstavil pametna očala Xiaomi, ki združujejo slikovni sistem in senzorje v običajno obliko očal prek tehnologije MicroLED, to pa omogoča povsem novo uporabniško izkušnjo. S pametnimi očali lahko berete sporočila in opomnike, opravljate klice, krmarite, fotografirate ter prevajate besedilo tik pred vašimi očmi.

slikaSe v EU pripravlja obvezna sedemletna nadgradnja mobilnikov?
17.09.2021

Nemška vlada v EU lobira, da ta od proizvajalcev pametnih telefonov zahteva, da za vse svoje telefone zagotovijo vsaj sedem let varnostnih posodobitev, za isto obdobje pa tudi nadomestne dele. Novico o tem je prvi objaviia nemška tehnološka spletna stran Heise Online.

slikaMediatek vodilni proizvajalec čipov v drugem četrtletju 2021
15.09.2021

Counterpoint Research je objavil četrtletno analizo trga čipov za pametne telefone (SoC), Mediatek pa je v tem časovnem obdobju izšel kot velik zmagovalec. Podjetje je prodalo 43 odstotkov vseh naborov čipov na trgu, kar je več kot drugo uvrščeni Qualcomm in tretji Apple skupaj.

slikaApple je rešil produkcijske težave novih ur Watch Series 7
13.09.2021

Mark Gurman iz Bloomberga je pred kratkim zapisal, da naj bi nova generacija Applove ure Watch 7 imela zamudo, saj so nastale težave s proizvodnjo. Da pa zamuda ne bo tako velika meni analitik Ming-Chi Kuo, ki je dobil informacije, da so pri podjetju proizvodnje težave rešili.

članki

Družba Mobitel na NT konferenci


22.05.2006
Objavil: Thomas Bergant

Družba Mobitel se tudi letos predstavlja na NT konferenci, ki bo potekala v Portorožu med 22. in 25. majem. Mobitel bo predstavil svoje inovativne rešitve, ki jih omogočajo napredne tehnologije mobilnih telekomunikacij.

Mobitelovi strokovnjaki bodo na konferenci s svojim znanjem in izkušnjami nastopili kot predavatelji, na posebnem dogodku pa bo Esad Babačič v sodelovanju z Mobitelom predstavil družbeno angažiran projekt Verjemi v svoj koš.

Družba Mobitel se bo predstavila na največjem in najpomembnejšem dogodku s področja informacijskih tehnologij v Sloveniji s predavanji strokovnjakov in zanimivo predstavitvijo sodobnih tehnologij. NT konferenca bo potekala med 22. in 25. majem v Portorožu, prisotnost družbe Mobitel pa odraža tesno sodelovanje Mobitela in Microsofta na področju razvoja najsodobnejših rešitev. Slednje izhajajo iz vse bolj izrazite sinergije med telekomunikacijskimi in informacijskimi tehnologijami 21. stoletja, Mobitelovim uporabnikom pa so na voljo med prvimi na svetu.

S predavanji na NT konferenci sodelujejo Mobitelovi strokovnjaki, ki predstavljajo nove generacije brezžičnih mobilnih podatkovnih tehnologij, medtem ko bo Esad Babačič na posebnem dogodku, imenovanem Ring, 23. maja predstavil dobrodelni projekt Verjemi v svoj koš, ki ga izvaja v sodelovanju z Mobitelom. Istega dne zvečer bo v okviru Mobitelovega sponzorstva potekal dobrodelni pohod pod geslom >Učimo se za življenje< od lagune Grand Hotel Bernardin do Avditorija v Portorožu, kjer bo ob 20.30 uri sledil še koncert treh udarnih slovenskih glasbenikov, Zorana Predina, Petra Lovšina in Vlada Kreslina. Udeleženci bodo pri tem lahko sodelovali v dobrodelni akciji Verjemi v svoj koš za obnovo uničenih in zanemarjenih košarkaških igrišč po Sloveniji prek Mobitelove storitve SMS Donacija. V omenjeni akciji lahko sodelujejo tako, da pošljejo sporočilo SMS s ključno besedo IGRISCE na 1919 in s tem v dobrodelni namen akcije prispevajo 230 SIT (0,96 EUR), družba Mobitel pa se dobrodelni namen odreka vsem prihodkom, povezanih s tovrstnimi sporočili SMS in jih bo po odbitju DDV v lastnem imenu donirala projektu.

Na Mobitelovem razstavnem prostoru se lahko udeleženci NT konference seznanijo z naprednimi storitvami mobilnih telekomunikacij, zanje pa bo pripravljena še posebej ugodna ponudba mobilnikov in dodatne opreme.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki