marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

slikaAnTuTujevi marčevski grafi kažejo, da Snapdragon 8 Gen 3 premaguje Dimensity 9300
10.04.2024

Primerjalna ocena AnTuTu vsak mesec objavi lestvice, ki nam pokažejo, kateri čipovski nabori so dosegli najboljše rezultate. Marčevska razkrije, da je Snapdragon 8 Gen 3 premagal Dimensity 9300 in prevzel krono AnTuTuja za marec 2024, vendar je pri tem veliko pripomb.

članki

Mobilna televizija pri Mobitelu


12.06.2008
Objavil: Thomas Bergant

Mobitel je na slovenskem trgu predstavil novost - mobilno televizijo. Odslej lahko Mobitelovi uporabniki spremljajo televizijske programe v živo, na svojih mobilnikih. Ogled mobilne televizije pri Mobitelu bo v promocijskem obdobju do konca avgusta brezplačen.

Mobilna televizija je nova storitev družbe Mobitel. Odslej bodo Mobitelovi uporabniki s svojimi mobilniki spremljali vrsto televizijskih programov povsod, kjer jim je na voljo signal omrežja Mobitel 3,5 G. Novo storitev bodo lahko brezplačno preizkušali do konca avgusta, saj bo tako ogled kot prenos podatkov brezplačen.

Ogled mobilne televizije je mogoč z mobiteli, ki podpirajo hiter prenos podatkov UMTS oziroma HSDPA ter omogočajo predvajanje pretočnih vsebin. Trenutno so uporabnikom mobilne televizije pri Mobitelu na voljo programi TV Slovenija 1 in 2, Šport TV, Info TV, Cartoon Network, Čarli TV ter Golica TV. Število programov se bo postopno povečevalo. V Mobitelu pa načrtujejo tudi dodatne zmožnosti, ki bodo storitev še bolj približale uporabnikom.

Mobilna televizija pri Mobitelu ponuja tudi programski vodič (EPG), iskalnik po naslovih oddaj ter SMS opomnik, ki lahko uporabnika opozori na začetek želene oddaje.

Povezava na storitev Mobilna televizija je dostopna z uvodne strani mobilnega Planeta, za hitri dostop lahko uporabniki pošljejo tudi SMS z vsebino P TV na številko 1919.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki