marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaMicrosoft Teams bo v telefone iPhone prinesel funkcijo walkie-talkie
29.03.2024

Microsoftova aplikacija Teams bo v skladu z razvojnim načrtom maja prinesla funkcionalnost walkie-talkie na Applove telefone iPhone. Pri tem bo uporabljeno Applovo ogrodje Push-to-Talk, ki bo omogočalo uporabo walkie-talkiejev v aplikaciji Teams.

slikaSamsung blizu pridobitve 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev
27.03.2024

Po poročanju agencije Reuters bo Samsung od ameriške vlade kmalu prejel 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev za širitev svojih tovarn za proizvodnjo čipov v ZDA. Nova nepovratna sredstva bodo del zakona CHIPS in zakona o znanosti, ki odobrava več kot 280 milijard dolarjev sredstev za spodbujanje raziskav in proizvodnje polprevodnikov v ZDA.

slikaXiaomijev prilagojeni čisti dobiček za leto 2023 se je povečal za 126,3 odstotka
25.03.2024

Xiaomi je objavil svoje revidirane konsolidirane rezultate za leto 2023. Skupni prihodek skupine je znašal 271,0 milijarde RMB, medtem ko se je njen prilagojeni čisti dobiček povečal za 126,3 % in dosegel 19,3 milijarde RMB. Povečanje prilagojenega čistega dobička je močno preseglo pričakovanja trga in pomeni drugo najvišjo raven dobičkonosnosti od uvrstitve skupine na borzo.

slikaMediatek konec leta 2023 najbolj prevladujoč ponudnik čipov
22.03.2024

Canalys je objavil poročilo o trgu pametnih telefonov v četrtem četrtletju 2023 z razdelitvijo po prodajalcih procesorjev. Analiza je pokazala, da je Mediatek v zadnjem četrtletju lanskega leta poganjal več naprav kot katerikoli drug proizvajalec čipov, in sicer z 21-odstotnim medletnim povečanjem.

članki

Mobilna digitalna učilnica Mobilatorij v Ajdovščini


02.02.2007
Objavil: Thomas Bergant

Mobitelova mobilna digitalna učilnica Mobilatorij bo v ponedeljek, 5. februarja, obiskala Ajdovščino. V Mobilatoriju se bodo lahko vsi željni znanja do konca meseca marca brezplačno seznanjali z najsodobnejšimi komunikacijskimi tehnologijami, izkoristili možnost dostopa do interneta, spoznali Mobitel UMTS in portal Planet.

Mobilatorij bo odprt vsak delovni dan od 11. do 19. ure in ob sobotah od 9. do 14. ure.

Mobilatorij, Mobitelova mobilna digitalna učilnica, se bo 5. februarja 2007 ustavil v Ajdovščini, na Cesti 5. maja oz. parkirišču pred pošto. Vrata Mobilatorija bodo februarja in marca odprta vsem, ki se želijo pobližje seznaniti z najsodobnejšimi komunikacijskimi tehnologijami in storitvami.

V sodobno opremljeni učilnici z osmimi računalniškimi delovnimi mesti lahko obiskovalci brezplačno osvojijo osnove računalništva, nadgradijo svoje znanje ali se seznanijo tudi s prednostmi sodobnih mobilnih telekomunikacij. Posebnost izobraževalnega projekta Mobilatorij predstavlja prost dostop do svetovnega spleta. Poleg običajnega svetovanja se lahko na željo okoliških osnovnih šol pripravi tehnične dneve, na katerih se bodo njihovi učenci seznanili z mobilnimi telekomunikacijami in se udeležili praktičnih delavnic.

Mobitelovi strokovnjaki bodo obiskovalcem Mobilatorija na voljo vsak delovni dan od 11. do 19. ure in ob sobotah od 9. do 14. ure.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki